Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ארבע וחצי שנים הגיע הזמן לשדרג את ה B4 המדהימה.

המחליפה הצפוייה הינה מאזדה 6 מבציר 2015 לאחר מתיחת הפנים הראשונה שעיקרה שיפור הבידוד, ריכוך מתלים, והכי חשוב החלפת הדש בורד למעוצב ואיכותי יותר ובעיקר יותר נמוך מה שמשפר את שדה הראייה.

אתמול עשיתי סיבוב ברכב ושמתי לב שלמרות שדש בורד יותר נמוך עדיין קשה לראות איפה נגמר מכסה המנוע.

לי זה לא מפריע אבל לאשתי שגובהה לא מגיע ל 1.70 זה יהווה מכשול במצבים מסויימים.

לכן לפני שאני פוסל את ה 6 אשמח לדעת אם יש אפשרות להקנת מצלמה בגריל קדמי ע"מ להתגבר על הבעיה הזו..

חשבתי על מצלמה דרך - טווח הצילום שלה לא מכסה את קצה הפגוש..

תודה לעונים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

דבר עם יוסי אלפיין - ecaudio.co.il בשביל התקנה סופר נקיה ושמירה על מראה מקורי של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דיברתי איתו - נשמע אחלה בחור.

לדעתו אין בעיה להתקין מצלמה עם עדשה רחבה שעובדת גם בחושך.

לגבי החיבור למסך המולטימדיה המקורי, אמר שצריך לבדוק אם יש לו חיבור אנלוגי - או פקודת רוורס. המצלמה תופעל ע"י כפתור חיצוני דרך החיבור הזה .

הבטיח תשובה בתחילת שבוע הבא.

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אם אתה רוצה משהו מדליק טיפה יותר מרק מצלמה אחת יש את הדבר הזה

http://www.ebay.com/itm/360-Birdview-Panoramic-System-4-Camera-Parking-Recording-Rear-View-for-All-Car-/232436144204?hash=item361e46184c:g:t3sAAOSwjTlZhTtG

אני מודע שלא ראיתי התקנה כזאת אפטר-מרקט, אבל מקורי בפסאט זה נראה סוף.

פורסם

למה???

הרכב מגיע עם חיישנים קדמיים ואחוריים מקוריים, מצפצפים עם פייד קדימה אחורה ימינה ושמאלה לפי ההתקרבות למכשול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חשבתי על מצלמה 360° - גם יוסי אלפיין הציע לי.

אבל באמת שאין צורך.

הבעיה אצלי מקדימה - ביציאה מהבית שלי יש עליה בשיפוע מטורף של כ 40° דבר שמתחברת לכביש משופע ומעוקל - בסוף העליה רואים רק את השמיים..

צריך לעצור עצירה מוחלטת, להרים את הראש ולהתחיל לחפש רכבים מצד ימין ו שמאל..

הדבר הזה בלתי אפשרי במאזדה עקב אורך וצורת מכסה המנוע, החיישנים לא עוזרים במקרה זה. רק מצלמה קדמית.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...