Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש שקע OBD מאזדה 323F 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

רציתי לשאול:

הגיוני שברכב שלי מאזדה 323F שנת 96 ידני מנוע 1.8 הזרקה לא יהיה חיבור למחשב ?

אני מחפש את השקע OBD ולא מוצא אמרו לי שחייב להיות כי זה מנוע הזרקה.

פורסם

קיים בתא המנוע שקע דיאגנוזטיקה שלא בתקן obd2 אלא שקע מיוחד שמיועד לסורק תקלות מקורי או סורק עם מתאם ייעודי לרכב הזה.

רכישת מתאם לא תועיל לך ללא סורק ייעודי לרכב הזה.

פורסם (נערך)

היי.

אכן ניתן לקרוא קודי תקלה באמצעות נורת לד וספירת הבהובים.

כמו כן, ניתן להסב את השקע לתקן obd, ולהשתמש בסורק (אפליקציה בטלפון, לדוגמא) על מנת לקרוא תקלות ולהתבונן בנתוני המנוע בreal time.

על 2 הדרכים הללו ומדריך מלא להסבה תוכל לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5063109

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

היי עמית מה נשמע?

אם זכור לך בעבר ביקשת ממני את השיטה לחיבור שקע obd2 לרכב הזה ולא רציתי לא זוכר מדוע עברו כמה שנים אז החלטתי להוסיף שבעבר עוד לפני שהיו אפליקציות הייתי משתמש בחיבור הזה בלי שום מדריך שגילה לי את אופן החיבור. ע"י מתאם elm פשוט עם לפטופ ותוכנה בשם scanxl pro שתומכת במאזדה ןכמה מכוניות בודדות.

בעזרת התוכנה הזו רואים נתונים מורחבים מאוד ובמיוחד במאזדה 6 שניסיתי אותה גם.

הבעיה הייתה במאזדה הישנה שלא היה שקע obd וישבתי על זה ימים ולילות רכשתי מגוון מתאמים מהשקע של מאזדה ל obd2 ואף אחד מהם לא עבד משום שהם היו מיועדים לרכבים 'נמכרו בעיקר לקליפורניה ששם מחשב הניהול היה שונה משלנו ועוד רכיבים במערכת ההזרקה עד שביצעתי חיבור בתצורה זהה בתמונה של המדריך בfordscan. אז זאת הייתה השיטה שלי שלא רציתי לגלות מצטער גם שלא רציתי וגם שלא עדכנתי אותך.

עוד טיפ בשבילך אם תרצה להוסיף נורת check engine:

תשאיר את הלד מחובר באותו אופן שקוראים קודי תקלות רק ללא הגישור בין ten ל gnd הלד בפתיחת סוויץ ידלק ובהתנעה יתכבה, אם תדלק תקלה הלד ישאר דולק ממש כמו הנורה צק אנגיין.

החסרון הוא שהמחשב ניהול כמעט ולא רושם תקלה אלא רק במקרים קיצוניים כמו חיישן מנותק או מקצר כי זה ניהול ישן.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
היי עמית מה נשמע?

אם זכור לך בעבר ביקשת ממני את השיטה לחיבור שקע obd2 לרכב הזה ולא רציתי לא זוכר מדוע עברו כמה שנים אז החלטתי להוסיף שבעבר עוד לפני שהיו אפליקציות הייתי משתמש בחיבור הזה בלי שום מדריך שגילה לי את אופן החיבור. ע"י מתאם elm פשוט עם לפטופ ותוכנה בשם scanxl pro שתומכת במאזדה ןכמה מכוניות בודדות.

בעזרת התוכנה הזו רואים נתונים מורחבים מאוד ובמיוחד במאזדה 6 שניסיתי אותה גם.

הבעיה הייתה במאזדה הישנה שלא היה שקע obd וישבתי על זה ימים ולילות רכשתי מגוון מתאמים מהשקע של מאזדה ל obd2 ואף אחד מהם לא עבד משום שהם היו מיועדים לרכבים 'נמכרו בעיקר לקליפורניה ששם מחשב הניהול היה שונה משלנו ועוד רכיבים במערכת ההזרקה עד שביצעתי חיבור בתצורה זהה בתמונה של המדריך בfordscan. אז זאת הייתה השיטה שלי שלא רציתי לגלות מצטער גם שלא רציתי וגם שלא עדכנתי אותך.

עוד טיפ בשבילך אם תרצה להוסיף נורת check engine:

תשאיר את הלד מחובר באותו אופן שקוראים קודי תקלות רק ללא הגישור בין ten ל gnd הלד בפתיחת סוויץ ידלק ובהתנעה יתכבה, אם תדלק תקלה הלד ישאר דולק ממש כמו הנורה צק אנגיין.

החסרון הוא שהמחשב ניהול כמעט ולא רושם תקלה אלא רק במקרים קיצוניים כמו חיישן מנותק או מקצר כי זה ניהול ישן.

תוכל לשלוח לי לינק למכשיר שיוכל לקרוא את התקלות ? אני עם אותו הרכב כמו שכתוב לך בחתימה חחח מאזדה לאנטיס BA רק ששלי שנת 96

• תוכן חדש...