Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיימות עבודה ליום בשבוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהולך בקרוב להתחיל עבודה במתכונת של 8-18 , 5 ימים בשבוע . השכר הוא שכר מינימום כמקובל בשוק (עניין של ביקוש והיצע וכל השיט הזה). האופציות העומדות בפני כדי להתקיים בצורה נורמלית הם כדלקמן :

1.לעבוד בעבודה אחרת - כרגע לא רלוונטי.

2.להתכלב על כל שקל - לא מת על הרעיון

3. להוסיף יום או יומיים עבודה ופה אתם נכנסים לתמונה.

האם אתם מכירים מקום עבודה כלשהוא שמוכן להעסיק בין יום ליומיים בשבוע ?(לילה בחמישי ובוקר בשישי) או לחילופין רק חמישי משעה 18:00 או רק שישי. יכול להגיע לכל מקום באיזור המרכז ולא בוחל בשום עבודה.

אשמח לשמוע רעיונות.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא מכיר את הרקע שלך,

אבל ניראה לי יהיה הרבה הרבה יותר חכם מצידך, לא רק שלא לעבוד 6-7 ימים בשבוע אלא להוריד את הכמות וללמוד תעודה/קורס.

יש לי חבר שלמד הנדסאי אלקטרוניקה ועובד במיידית על בסיס של 9 אלף בחודש.

פורסם

אם אתה לא בוחל בשום עבודה, תיגש לאחת מחברות כח אדם או חברות אבטחה, ותבדוק איתם.

יכול להיות שהם יכולים לזמן אותך בתור מאבטח לאירועים ליום בשבוע או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא מכיר את הרקע שלך,

אבל ניראה לי יהיה הרבה הרבה יותר חכם מצידך, לא רק שלא לעבוד 6-7 ימים בשבוע אלא להוריד את הכמות וללמוד תעודה/קורס.

יש לי חבר שלמד הנדסאי אלקטרוניקה ועובד במיידית על בסיס של 9 אלף בחודש.

לא מעשי כרגע מבחינתי. אין לי ברירה אחרת , זה כורח המציאות.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בטיב טעם בדרך כלל יש סניפים שמחפשים עובדים רק לשישי שבת בלבד.

תנסה בסניפי תל אביב בדרך כלל שם הכי צריכים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

דבר עם איתי. חברה לניקוי מתחמי תחנות דלק. עובדים 3 לילות בשבוע. חמישי אחד מהם. חפש ספוטלס בפייסבוק

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

תבדוק בחברות אבטחה כמו g4s, צוות 3 וכו לגבי עבודה בתור סייר.

לפני הרבה שנים עבדתי בחברה כזאת למשך תקופה. היו בין השאר גם עובדים מבוגרים יותר שזו היתה עבודה צדדית בשבילם ועבדו 2-3 משמרות בשבוע.

דווקא מבחינת משכורת עדיף לעבוד שישי לילה ושבת כי אז יש תוספת.

אסף

פורסם

תאורן,מלצר,ברמן,יחצן,מארח. כל מה שקשור לאירועים ופנאי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
דבר עם איתי. חברה לניקוי מתחמי תחנות דלק. עובדים 3 לילות בשבוע. חמישי אחד מהם. חפש ספוטלס בפייסבוק

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ניסיתי למצוא אך ללא הצלחה,

תוכל לצרף קישור?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תפנה לאולמות אירועים.

המלצה חמה - תנסה קצת לשבור את המעגל ולחשוב על אופציה להיות ספק שירות של שירות כלשהו. החל ממגנטים בחתונה ועד שרברבות בסיסית או תיקון מוצרי חשמל לבנים. לא יודע מה.

נכון, תצטרך להכשיר את עצמך קצת - אבל לפחות יהיה לך אחרי קצת זמן מספיק אוויר לנשימה.

פורסם (נערך)

מאיפה אתה בארץ? בחברה שאני עובד בה מחפשים עובדים וב 6 ימי עבודה של 9 שעות אתה מגיע למשכורת של 5 ספרות (ברוטו ) בחודש + תן ביס ומלא הטבות + אפשרויות קידום

בתור מישהו שחי עם ההורים ואוכל על חשבונם אני עדיין לא מבין איך אפשר להתקיים ממינימום

אם זה לא רלוונטי , תבדוק תחנות דלק, בדרך כלל ימי שישי זה עומס והם צריכים עובדים.

עריכה:בדיעבד הבנתי שזה התמחות, תרשם לאתר X PLACE ,שזה 100 שקלים עלות הרשמה ותבדוק פרוייקטים, יש למשל תמלול מלל קולי לטקסט, אם אתה כותב בצורה סבירה זה יכול להכניס לך אחלה כסף והרבה יותר מכל עבודה יומית אחרת, תוכל גם לעשות את זה כאשר אתה מסיים לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

נזכרתי בבדיחה הזאת. מקווה שתהנו.

מובטל חסר אשכים מגיע לראיון עבודה במפעל.

הוא נכנס לראיון אצל המנהל ומספר לו את קורות חייו בקול דק במיוחד.

המנהל לא מתאפק ושואל את המובטל איך איבד את אשכיו.

"אני לא אוהב לדבר על זה" עונה המרואיין.

"בסדר" עונה המנהל "תגיע מחר בתשע ותתחיל לעבוד".

למחרת מגיע המובטל לעבודה ורואה שכולם כבר הגיעו לפניו.

הוא ניגש לאחד הפועלים ושואל אותו: תגיד לי מתי אתם מתחילים לעבוד"?

"בשמונה, כרגיל" עונה הפועל.

הבחור הולך למנהל לברר את פשר העניין. נכנס למשרד ושואל אותו "תגיד לי למה אמרת לי לבוא בתשע כשכולם מגיעים בשמונה"?

"תירגע" עונה לו המנהל. "ממילא בין שמונה לתשע כולם מגרדים כאן את הביצים".

אחרי כמה חודשים שכולם מתחילים ב 8 בבוקר, וחסר האשכים מתחיל ב 9, מגיע המנהל לחסר האשכים ואומר לו שממחר הוא צריך להגיע ב 8 כמו כולם. העובד לא הבין למה והמנהל הסביר "קיבלנו לעבודה בחור בלי ידיים"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מאיפה אתה בארץ? בחברה שאני עובד בה מחפשים עובדים וב 6 ימי עבודה של 9 שעות אתה מגיע למשכורת של 5 ספרות (ברוטו ) בחודש + תן ביס ומלא הטבות + אפשרויות קידום

בתור מישהו שחי עם ההורים ואוכל על חשבונם אני עדיין לא מבין איך אפשר להתקיים ממינימום

אם זה לא רלוונטי , תבדוק תחנות דלק, בדרך כלל ימי שישי זה עומס והם צריכים עובדים.

עריכה:בדיעבד הבנתי שזה התמחות, תרשם לאתר X PLACE ,שזה 100 שקלים עלות הרשמה ותבדוק פרוייקטים, יש למשל תמלול מלל קולי לטקסט, אם אתה כותב בצורה סבירה זה יכול להכניס לך אחלה כסף והרבה יותר מכל עבודה יומית אחרת, תוכל גם לעשות את זה כאשר אתה מסיים לעבוד.

באיזה תחום מדובר? אני במקרה מחפש עבודה :)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...