Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

***כמובן דרוש ולא דורש..***

האייפון שלי שבק חיים ואקבל חלופי רק ביום א'. אם למישהו פה יש באזור רמ"ג/גבעתיים/ת"א אייפון SE/6 כלשהו להשאלה ליומיים - אודה מאוד...

אגב, האייפון שלי הוא 6S, כך שצריך שהסים יתאים - ואין לי מושג אם הוא מתאים גם ל- SE, מניח שכן...

הודעות כמובן רק בפרטי כי אין לי טלפון :-)

תודה

איל

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דורש עאלק. מבקש.

ישלי 5 אם זה מה שיציל אותך. איפשהו בבית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אגב, האייפון שלי הוא 6S, כך שצריך שהסים יתאים - ואין לי מושג אם הוא מתאים גם ל- SE, מניח שכן...

ננו סים יתאים לכל טלפון החל מאייפון 5 ועד כל מה שיוצר מ2016 והלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי 5s , אתה מוזמן לבוא לקחת. חדרה/ נתניה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
יש לי 5s , אתה מוזמן לבוא לקחת. חדרה/ נתניה

אני זקוק לאייפון 5S למכירה במחיר סביר אתה מוכר אותו?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה רבה! בינתיים הסתדרתי. כיף לראות פה עזרה הדדית בין חברי פורום!

איל

ככה זה כשדורשים יפה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני זקוק לאייפון 5S למכירה במחיר סביר אתה מוכר אותו?

הוא הפלאפון גיבוי של הבית [emoji4]

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

גם לי יום אחד הסלולרי שבק חיים בלי שום התרעה.

מה עשיתי? השתמשתי באייפון 4 שיש לי משימוש קודם. ולחשוב שפעם אייפון 4 היה שיא הטכנולוגיה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...