Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן 3,5 כ"ס

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים קיבלתי הצעת מחיר להתקנת מזגן בסלון הגדול שלנו. בשביל לסבר את האוזן ובכדי שהמומחים כאן יקבלו מושג לגבי גודל הסלון ומה אני בעצם צריך:

תדיראן A350, כאמור 3,5 כ"ס. מחיר ללא התקנה - 6100 ש"ח ו- 7000 עם ההתקנה. התקנה: יחידה חיצונית שיושבת על גג שטוח נגיש ונוח ומשם דרך הקדח הישן, הקיים כבר - אל היחידה הפנימית. אין ספק שיש צורך להחליף את החיווט והצנרת שרצה בין היחידות, אבל הקדח בגג היצוק - קיים. ההתקנה אגב לא כוללת את מלאכת האיטום, שממנה תמיד התעלמו באלגנטיות, משום מה.

• האם מדובר במחיר הגיוני וסביר? כלומר מה יהיו טווחי המחיר כיום?

אני יודע שמזגן נמדד בהספק (או ערך אחר כלשהו) אבל הם דיברו בכוח סוס וכך אני מעביר המידע לכם.

בזמנו זה היה יותר מדי כסף ודחיתי.

כיום אני יודע שיש בשוק גם מוצרים חדשים, גם שחקנים חדשים ואולי גם טכנולוגיות חדשות (אינוורטר אגב לא מענין אותי) - ואולי גם ירידת מחירים...?

דרישה מאד רצינית אצלי היא א מ י נ ו ת .

לכן אשמח לשמוע המלצות שרלוונטיות להיום, כמו כן למה לשים לב בזמן ההתקנה? המתקין יהיה בהכרח של היבואן? מה לגבי האחריות?

תודה מראש.

פורסם

דווקא אינוורטר במזגן גדול זה יתרון, בעיקר חיסכון בחשמל.

עכשיו טורנדו 2016 עם 5 שנות אחריות יעלה כ 5000₪ לפני ההתקנה

http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=5566&siteurl=http%3a%2f%2fwww.anakhaodafim.co.il%2fitems%2f958038&modelid=927805&prodId=46651257&platform=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכל העונים.

המזגן הישן המקורי הוא מסוג רצפתי ונמצא כשני שליש מאחורי דלת המטבח, שנפתחת "עליו".

ראיתי באתר של תדיראן שעדיין ניתן לרכוש דגמים רצפתיים, והאמת שאין לי בעיה להרכיבו ממש במקום שבו הישן היה. בכל מיקרה אין שימוש לפיסת המקום הזאת, מאחורי הדלת.

השאלה היא האם זהו מהלך נבון או מיותר?

האם הרצפתיים עדיפים?

פורסם

כנראה שבחיפוש נמצאות כל התשובות, כידוע לי אלו לרוב אותן השאלות פעם אחר פעם ולא פעם, ענו במקצועיות רבה מאוד.

המזגנים הם אותם המזגנים וגם החדרים, מה שמשתנה בסה"כ זה כמה רוצים לחסוך או מה התקציב.

כלל אצבע? תמיד תיקח טיפה יותר ממה שצריך.

• תוכן חדש...