Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רכב ספורט ידני וחשבתי על איביזה קופרה 2017, 137,000 מהיבואן.

חלק אומרים שהוא מרגיש קצת זול חלק אומרים שההיגוי לוקה בחסר.

חלק אומרים לי ללכת על GTI, רציתי לשמוע את עצתכם על שני הרכבים ואולי המלצות נוספות.

יש לציין שקופרה זה החלום הרטוב שלי עוד לפני שעשיתי תיאוריה.

פורסם
אל תתפוס אותי במילה, אבל אני חושב שאין יותר איביזה קופרה חדשה מהחברה.

כרגע נעצר הייצור שלה.

מה? מאיפה הבאת את זה?

אני לא מבין... מפסיקים לייצר איביזה קופרה?

פורסם

יש החלפה של הדגם(דור חדש של הרכב שיוצא השנה) - ולביינתים הוחלט לוותר על דגם הקופרה.

ממליץ לך לבדוק פיג׳ו 208gti.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יש החלפה של הדגם(דור חדש של הרכב שיוצא השנה) - ולביינתים הוחלט לוותר על דגם הקופרה.

ממליץ לך לבדוק פיג׳ו 208gti.

קופרה במיתוג מחדש או איביזה fr במקסימום?

פורסם

כרגע לא תהיה קופרה.בינתיים רק פולו gti.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
כרגע לא תהיה קופרה.בינתיים רק פולו gti.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ובכל זאת יש דגם 2017 בשוק לא ?

בוא נדון עליו אני אשמח לחוות דעת

ובנוסף לדעת מה התשובה של סיאט לפולו GTI, אין יותר גרסת ביצועים?

מה עם לאון קופרה גם אותה מפסיקים?

פורסם

ביד 2 אפשר למצוא איביזה קופרה 2017. הכוונה עלייה לכביש, לא דגם חדש.

לא ניתן להזמין יותר מיבואן כי פשוט הייצור שלהן הופסק.

בדגמים החדשים (שישווקו בארץ בסוף השנה) אין קופרה בהיצע אלא רק FR.

מבחינת היגוי - הוא די מנותק ממה שקורה בכביש וההגה מרגיש קל (מצב ״ספורט״ משפר את זה משמעותית), בשבוע הראשון לא הבנתי איפה הגלגלים נמצאים ביחס להיגוי שהוא נותן. ההיגוי בקופרה 2008 היה יותר טוב לדעתי.

מבחינת הרגשה ״זולה״ , אסכם את זה כך:

מדובר בסלון הנמצא בכל כל איביזה סטנדרטית, פשוט עם /מושבים/ריפודים/פלסטיקים דמוי ניקל קצת אחרים. לא משובר ברכב משפחתי (סיאט לאון לדוג׳) אלא באיביזה בטווח העליון של הדגם.

איכות ההרכבה לוקה בחסר - לאחר כשבועיים משענת היד (שתמיד הייתה מורמת למעלה עד הסוף אצלי) החלה לקרקש בנסיעה על באמפרים/כביש משובש עד שהורדתי אותה. לאחר כחצי שנה במהירויות נמוכות על כביש משובש ניתן לשמוע מדי פעם קרקושים מהדשבורד - לא יודע אם זה טבעי או עקב ההתקנות הידועות לשמצה של גיל-קאר (קודנית+איתוראן).

שמעתי שבפולו gti איכות החומרים טובה יותר, אל הקופרה נותנת יותר ״תמורה לשקל״.

פולו gti מאובזרת באותה הרמה כמו האיביזה קופרה עולה לפחות 25,000 ש״ח יותר (גרסאת 3 דלתות).

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איזה מנועים? הייתה תקופה שהן נמכרו עם המנוע 1.4 טווין טורבו שהיה בעייתי וידוע ככזה אבל כבר תקופה עברו למנוע 1.8 חדש שלא שמעתי עליו תלונות.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ביד 2 אפשר למצוא איביזה קופרה 2017. הכוונה עלייה לכביש, לא דגם חדש.

לא ניתן להזמין יותר מיבואן כי פשוט הייצור שלהן הופסק.

בדגמים החדשים (שישווקו בארץ בסוף השנה) אין קופרה בהיצע אלא רק FR.

מבחינת היגוי - הוא די מנותק ממה שקורה בכביש וההגה מרגיש קל (מצב ״ספורט״ משפר את זה משמעותית), בשבוע הראשון לא הבנתי איפה הגלגלים נמצאים ביחס להיגוי שהוא נותן. ההיגוי בקופרה 2008 היה יותר טוב לדעתי.

מבחינת הרגשה ״זולה״ , אסכם את זה כך:

מדובר בסלון הנמצא בכל כל איביזה סטנדרטית, פשוט עם /מושבים/ריפודים/פלסטיקים דמוי ניקל קצת אחרים. לא משובר ברכב משפחתי (סיאט לאון לדוג׳) אלא באיביזה בטווח העליון של הדגם.

איכות ההרכבה לוקה בחסר - לאחר כשבועיים משענת היד (שתמיד הייתה מורמת למעלה עד הסוף אצלי) החלה לקרקש בנסיעה על באמפרים/כביש משובש עד שהורדתי אותה. לאחר כחצי שנה במהירויות נמוכות על כביש משובש ניתן לשמוע מדי פעם קרקושים מהדשבורד - לא יודע אם זה טבעי או עקב ההתקנות הידועות לשמצה של גיל-קאר (קודנית+איתוראן).

שמעתי שבפולו gti איכות החומרים טובה יותר, אל הקופרה נותנת יותר ״תמורה לשקל״.

פולו gti מאובזרת באותה הרמה כמו האיביזה קופרה עולה לפחות 25,000 ש״ח יותר (גרסאת 3 דלתות).

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

Sent from my iPhone using Tapatalk

יש לך קופרה? אם כן אשמח לפרטים עליה

מההודעה שלך נתת רושם של פיאט פונטו 95

• תוכן חדש...