Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה פרטים תרצה לדעת ? אשמח לענות

Sent from my iPhone using Tapatalk

הכל אחי

נגיד שנתון דגם (ראיתי שיש 180 כ״ס ושהוא דגם בעייתי?)

כמה זמן היא אצלך, יד שנייה או לא, איזה נסיעות בדרך כלל אתה עושה...

לקחת רכב לנסיעת מבחן אני פחות אוהב - כי זה לא אומר לי כלום, אתה נגיד רשמת לי אחרי חצי שנה היה לי ככה וככה וזה מה שאני מחפש.

תודה רבה אחי

פורסם

מצד אחד חבר אני יכול להבין את האמירה שלך ומהעבודה שהיא באה מהכיוון של "אין חכם כבעל ניסיון".

מצד שני,

בעולם הזה של רכבי הספורט זה אחרת - כל אחד מתחבר לרכב אחר, לא כולם אוהבים את אותו הסגנון וויתכן שאם מישהו אחד התחבר לרכב לא אומר שאתה תתחבר אליו.

במילים אחרות? ברכב נהיגה ספורטיבי שמיועד לנהג אני ממליץ לך לנהוג ולא להסתמך על תחושה של אחרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מצד אחד חבר אני יכול להבין את האמירה שלך ומהעבודה שהיא באה מהכיוון של "אין חכם כבעל ניסיון".

מצד שני,

בעולם הזה של רכבי הספורט זה אחרת - כל אחד מתחבר לרכב אחר, לא כולם אוהבים את אותו הסגנון וויתכן שאם מישהו אחד התחבר לרכב לא אומר שאתה תתחבר אליו.

במילים אחרות? ברכב נהיגה ספורטיבי שמיועד לנהג אני ממליץ לך לנהוג ולא להסתמך על תחושה של אחרים.

כן אבל כשאומרים הרבה שאיכות החומרים זולה והוא רשם שאחרי חצי שנה התפרקה לו משענת היד אז אתה חושב אולי באמת משהו פה דפוק

רוצה לשמוע חוויות מניסיון לטוב ולרע

הייתי מוכן לקנות GTI אבל היא כלכך מכוערת ועל הקופרה אני נעול המון זמן... עד שהתחלתי לקורא חוודים

פורסם

על טעם ועל ריח, לדעתי הGTI היא ההוט האצ' הכי יפה בקטגוריה.

הייתה לי אחת כזאת חצי שנה - מדובר ברכב מאוד מתגמל בנהיגה,זריז,מאובזר עם המושב הכי נוח בקטגוריה, שילוב של דיילי נוחה מצד אחד מצד שני רכב חזק עם יכולות ספורטיביות מהטובות בקטגוריה.

אבל זה רכב שקונים עם הרגש - ובסופו של יום אם לא נתפסה לך הGTI בלב אז אין טעם,

נסה לבדוק את האופל קורסה OPC שקצת מיושנת אבל נמצאת על הצד היותר קשוח של הסקאלה מבחינת הספורטיביות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חברים, תשמרו בבקשה על דיון ענייני ונקי, בלי "אחי" ובלי לבדוק "תענין". למי שיש מה לעזור ולהגיב - תעשו את זה, למי שלא - אל.

לעניין הקופרה.

כרגע אין דגם "חדש", כלומר אי אפשר לקנות מהיבואן כי ייצור האיביזה הנוכחית נגמר והתחילו לייצר את הדור החדש, שגרסת הקופרה שלו תוצג בהמשך. בדיוק כמו שקורה עם כל רכב חדש - מציגים קודם את הגרסאות הרגילות ואחרי תקופה קצרה משיקים את הגררסאות הספורטיביות (חוץ מאלפא ג'וליה, אבל הם מוזרים).

לא יודע להגיד לך לגבי אחזקה ואיכויות של הקופרה אחרי תקופת אחזקה, אבל מבחינת נהיגה זאת אחת הספורטיביות הכי גרועות שיצא לי לנהוג עליהן. ההיגוי מעורפל, השלדה לא משדרת שום מידע על מה קורה עם האוטו (וכשיש היגוי מעורפל, שלדה מתקשרת הופכת להיות חשובה פי כמה) ויותר מזה, עצם ההתהנגות של הקופרה מוזרה, לפעמים היא נכנסת לתת היגוי, לפעמים להיגוי יתר, ובאופן כללי פשוט גורמת לך לא לרצות לנסוע מהר.

הפולו פחות מבולגנת, אבל היא פשוט מכונת תת היגוי לא נורמלית. היא גם לא נוחה בקטע קיצוני - האיביזה דווקא בסדר בקטע הזה.

בכל מקרה, אם קטנה חמה זה מה שאתה רוצה, כרגע התשובה היא אחת - פיג'ו 208GTI. היא השילוב הכי טוב שיש היום בין שימושיות יומיומית לבין התנהגות וביצועים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...