Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40K אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב לנסיעות שברוב המקרים יתמקדו בערים: חולון,תל אביב,יבנה,רחובות,ראשון.

נסיעות פאנן בסופ"ש פעם בכמה זמן לצפון או דרום.

אני חיפשתי כל מיני דגמים:

טיוטה - אואריס, יאריס

הונדה- סיוויק

סוזוקי- אלטו, סוויפט

מיצובישי- ספייס סטאר

קיה- פיקנטו, ריו

סיאט- איביזה

מאזדה- מאזדה 2

פורד- פיאסטה

יונדאי -I20

דייהטסו- סיריון

הרכב שאני צריך זה, זה רכב שיהיה נוח לנסיעה, לא זולל דלק ושיהיה לו קצת כוח לעקוף במידת הצורך.

אני יודע שהבאתי מספר דגמים שלא בהכרח נופלים על אוטו קטגוריה של גודל הרכב, אבל מה שבאמת יתאים לי זה בגדול של מאזדה 2 נגיד.

אני אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש רכב אחר שאתם חושבים שאפשר לקחת בחשבון אז תרשמו,

כי באמת לא יודע מה לבחור :(

פורסם

עשית סלט בין הדגמים כי רשמת מרכב ממני ועד משפחתית.

לאיזה תצריכת דלק אתה מצפה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המזדה אופציה טובה אך כדאי לרכוש אותה רמת איבזור דינמיק.

פיגו 208 תהיה הנוחה בתקציב הזה, איבזור טוב עם מראה מצוין.

סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה, שמירת ערך טובה יותר אך מנגד תהיה ישנה מאשר הפיגו בשנתיים בערך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה שלי,

שאלה פורד פיאסטה אוטמטית שנת 2014, היא אמינה?

כי שמעתי שהגיר שלה לא משהו.

בעיקרון צומצמה הרשימה לקיה פיקנטו, ניסאן מיקרה, מאזדה 2 ופורד פיאסטה.

כנראה שאצטרך לוותר על המאזדה כי אני רוצה שנתון מעל 2012 ומאזדה 2 אין באזור המחיר שלי.

• תוכן חדש...