Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמזון פריים לא נותן שום דבר למי שגר בארץ, אלא אם כן מישהו משתמש בשירותי נטפליקס אבל גם אז נראה לי שיש נעילה אזורית.

השירות הזה יותר מיועד כדי לנצל את המשלוחים החינמיים והמהירים של אמזון בתוך ארה"ב. לא צריך לבטל ישר את הרישום, אפשר לחכות עד לסוף ההטבה, אבל זה לא משנה, גם אם מבטלים באופן מיידי ההטבה נשארת לתקופה של חודש אם אני לא טועה.

 

אם שוכחים לבטל את הרישום אז אמזון מחייבים את החשבון באופן אוטו' לאחר תקופת הניסיון, אולי בגלל זה ממליצים לבטל ישר אחרי הרישום.

פורסם

התכוונת לשירותי הטלוויזיה של אמזון פריים...

 

עבור תושבי הארץ, היתרון הוא ביכולת לצפות באי-אילו סדרות המופיעות באמזון פריים (מבחר די עלוב)

והטיפול במשלוחים אכן מהיר יותר, מניסיון. בינינו, ההבדל בין 14 ל-10 ימים לא מצדיק את זה.

 

אגב - אצל אמזון, בניגוד לכמעט כל מקום אחר שנתקלתי בו, במידה והפסקת את שירות הפריים אחרי התשלום,

הם מחזירים לך את החלק היחסי שנותר. או בקיצור, אם שכחתם לבטל את הרישום וחיובתם,

ביטול הרישום יגרום להחזר של רוב הסכום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

×
×
  • תוכן חדש...