Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החליפו לי את הרכב מהעבודה לפוקוס 2016.

יש לה את העניין של הכיבוי מנוע בעצירה.

המצב הוא שלא בכל פעם שאני עוצר, היא נכבית.

וכאשר היא נכבית היא נדלקת לבד תוך איזה 3 שניות בלי שאני אוריד את הרגל מהברקס או אלחץ גז. אם הספקתי להקדים את ה3 שניות, אז היא נדלקית והרכב כזה קופץ.

מרכבים אחרים שנהגתי בהם, מרגיש לי משהו לא תקין.

א. האם המצב אכן לא תקין, ולהפנות למוסך או שככה זה בפוקוס?

ב. האם ניתן לבטל את הפונקציה הזאת באופן קבוע? (לא ללחוץ על הכפתור שמבטל בכל פעם שאני מניע את הרכב.)

ג. לא קשור. מותקנים לי חיישני רוורס, אני לא שומע צפצופים בכלל, אלא רק רואה את המד קרבה, מכירים איך לסדר את זה?

פורסם

מערכת העצור וסע מתחשבת בתנאים רבים ושונים. ביניהם - שמירת הטמפרטורה בתא הנוסעים (בלי מנוע אין קירור, אז ברגע שנהיה חם יותר היא מניעה בחזרה) וירידת המצבר מתחת לסף טעינה מסוים (כאשר המנוע כבוי כל הצרכנים לוקחים חשמל מהמצבר אך הוא לא נטען. המערכת תניע כדי לא לאפשר למצבר לרדת מתחת לסף שעשוי לא לאפשר הנעה מחדש.

בדר"כ קיים מתג על מסך חיישנח הרוורס.

פורסם

וקיימת אפשרות לבטל את המוד הזה באופן קבוע? מציק כל פעם ללחוץ על הכפתור..

לא מצאתי לחצן כזה על המסך של החיישן.

• תוכן חדש...