Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה קוראת בהתנעה של בוקר לאחר שהרכב עומד בשמש של בוקר, יש סטארטר ואין התנעה..צריך לנסות שוב ושוב עד שלבסוף הוא מסכים להתניע

שאני מחנה בלילה את הרכב באזור מוצל, בבוקר למחרת כאילו התופעה נעלמת

האם הבעיה במשאבת דלק, כוהל תקול, פלאגים?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא

היה אפילו פעם אחת שנתתי גז מייד בהתחלה ואחכ המנוע נכבה

רק הניעה בפעם הבאה כמו שצריך

שוב אציין שבמידה והרכב יעמוד בצל הדבר לא קורה. לעומת ימים חמים כמו עכשיו שיקח הרבה זמן להתניעה במידה ויעמוד הרבה בשמש

פורסם
הבעיה קוראת בהתנעה של בוקר לאחר שהרכב עומד בשמש של בוקר, יש סטארטר ואין התנעה..צריך לנסות שוב ושוב עד שלבסוף הוא מסכים להתניע

שאני מחנה בלילה את הרכב באזור מוצל, בבוקר למחרת כאילו התופעה נעלמת

האם הבעיה במשאבת דלק, כוהל תקול, פלאגים?

יכול להיות.....

תנסה בבוקר לפתוח/לסגור SWITCH חמש/שבע פעמים ואחר מכן להתניע

אם מנוע התחיל לעבוד אז משאבת דלק,ממסר שלה.....לא בסדר או חנוכיה אינה מחזיקה לחץ דלק......

פורסם
בלאנטיסים אם אני לא טועה הלחץ דלק ניבנה עם סיבוב הסטרטר ולא אוכמו ברוב הרכבים.

לא נראה לי- אני אבדוק

בדרך כלל לחץ דלק ניבנה עם סיבוב הסטרטר או בסוויטצ פתוח(DELAY RELAY במחשב הזרקה)

פורסם

אז אתה מחזק אותי מצד אחד וסותר את עצמך מצד שני. בלאנטיס אם הלחץ דלק נבנה רק עם סיבוב הסטרטר אז חצי סוויץ גם 20 פעם לא ייתן כלום ופה בעל הרכב בנסיון שכזה עוד עלול לחשוב שהמשאבה הלכה.

מה שכן עוד ניתן לע'ות הוא להסיר את צנרת האויר וברגע ההנעה עם פתיחת פרפר מצערת להתיז ספריי קרבורטורים. אם מניע מייד אז הבעיה אכן היא בהזנת הדלק.

פורסם

יש רכבים בהם משאבת הדלק עובדת, לבנייה מלאה של לחץ דלק במערכת, עוד מרגע פתיחת דלת נהג, הרוב עם הדלקת סוויץ' ויש כאלו רק כאשר מנוע מתחיל להסתובב.

חשוב לדעת ברכב זה איך המערכת מתנהגת.

בכל מקרה הכי נכון במקרה כזה, זה לחבר שעון לחץ דלק ולראות אם יש ירידה בלחץ השיורי, אחרי דימום ואחרי שעה.

פורסם

סליחה על השאלה המטופשת...

יש אמצעי מיגון ברכב,אימובילייזר או קודנית ? אולי בכלל הצרות מתחילות משם ולא משום מקום אחר ?

ההארה הזו היא בעקבות,לקוח,שנתקע היום עם רכב 2009 בגלל קודנית שהחלה להשתגע לאחר סיום תדלוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
סליחה על השאלה המטופשת...

יש אמצעי מיגון ברכב,אימובילייזר או קודנית ? אולי בכלל הצרות מתחילות משם ולא משום מקום אחר ?

ההארה הזו היא בעקבות,לקוח,שנתקע היום עם רכב 2009 בגלל קודנית שהחלה להשתגע לאחר סיום תדלוק.

הכל יכול להיות-אין פרטים על הרכב

שנת יצור,נפח ודגם מנוע.....?

תשובה=שאלה.....

כך זה עובד

פורסם (נערך)

הרכב לנטיס שנת 2003

מנוע 1600

יש קודנית פעילה

בפעם האחרונה היו לרכב רעידות וזריקות כאלו ,במיוחד שהמדחס מזגן היה בפעולה

הלכתי למוסך שיחליף את הכוהל..בסוף רק הוציאו את הישנים והחזירו למקום שוב..הבעיה נפתרה ב

90%

מה שמעצבן שאי אפשר לבדוק אם הכוהל תקין או לא, ויותר מעצבן שיש 2 כאלו

נ.ב. בד"כ אם לא מכניסים קוד בקודנית, האוטו מניע ללא בעיה ואחרי 2/3 שניות פשוט נכבה

עריכה אחרונה על ידי sefi950
פורסם (נערך)
הרכב לנטיס שנת 2003

מנוע 1600

יש קודנית פעילה

בפעם האחרונה היו לרכב רעידות וזריקות כאלו ,במיוחד שהמדחס מזגן היה בפעולה

הלכתי למוסך שיחליף את הכוהל..בסוף רק הוציאו את הישנים והחזירו למקום שוב..הבעיה נפתרה ב

90%

מה שמעצבן שאי אפשר לבדוק אם הכוהל תקין או לא, ויותר מעצבן שיש 2 כאלו

נ.ב. בד"כ אם לא מכניסים קוד בקודנית, האוטו מניע ללא בעיה ואחרי 2/3 שניות פשוט נכבה

דגם מנוע-ZM,Z6?

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם (נערך)
אז אתה מחזק אותי מצד אחד וסותר את עצמך מצד שני. בלאנטיס אם הלחץ דלק נבנה רק עם סיבוב הסטרטר אז חצי סוויץ גם 20 פעם לא ייתן כלום ופה בעל הרכב בנסיון שכזה עוד עלול לחשוב שהמשאבה הלכה.

מה שכן עוד ניתן לע'ות הוא להסיר את צנרת האויר וברגע ההנעה עם פתיחת פרפר מצערת להתיז ספריי קרבורטורים. אם מניע מייד אז הבעיה אכן היא בהזנת הדלק.

אחרי SWITCH לפני STATER

TIU.png

עריכה אחרונה על ידי gershon1

• תוכן חדש...