Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ישר הסתכלתי במראה להסתכל מה קרה וראיתי שרכב פרייבט מסוג שברולט קרוז נכנס בגיפ והגיפ נדחף עלי.

הגיפ פגע בי בכנף האחורית בצד של הנהג וכתוצאה מהפגיעה במהירות הזאת הוא גרם לרכב שלי (שברולט אופטרה) להכנס לסחרור עצמי ..

הנהגת שפגעה בגיפ שהעיף אותי יום אחרי האירוע לא מודה בכך בפני חברת הביטוח שהיא אשמה בתאונה.

חשוב לציין שישלי מצלמת דרך ברכב שמתעדת את רגע הפגיעה בי ואת הכניסה של הרכב למצב סחרור אבל לא רואים את הרגע שהיא פגעה בגיפ.

אני הייתי המוביל "בשיירה״ נסעתי בנתיב הכי ימני מהירות 80-85 הגיפ נסע מאחריי אבל בנתיב האמצעי והגברת נסעה בנתיב השמאלי מאחורי הגיפ

לפי התיאור של בעל הגיפ היא נכנסה לנתיב שלו ופגעה בו מאחורה ( לא יודע איך היא לא שמה לב ועברה נתיב ופשוט העיפה אותו ) והוא כתוצאה מההדף של הפגיעה עף עלי ופגע בי בחלק האחורי של הרכב ו

אני לא אשם בתאונה זה ברור לי וישלי הוכחות שמעידות על כך אבל בעל הגיפ מאשים אותה והיא אומרת שהיא לא אשמה

חברי הנכבד, לא התבלבלתי ויותר מכך, אתה כותב את אותם דברים שאני אמרתי אבל מתעקש שאני זה המבולבל. הנהגת, להלן ב', מודה שהג'יפ שלה פגע ברכבו של פות"ש להלן א' (משמע היא מודה בעובדה זו) אבל טוענת להגנתה שזה נגרם כתוצאה מפגיעה של ג' בה (משמע לא מודה באשמה). מאחר וא' הוא לא עורך דין, וכזה יעלה לו כסף, הוא צריך לנסות לפנות בכוחות עצמו לבית דין לתביעות קטנות ולדרוש את מלוא הנזק מב'. הרכב שלה הוא שפגע בו וגרם לו את הנזק. מה שגרם לב' לפגוע בו, הוא לא מעניינו. שב' תתבע את ג' ואת כל מי שהיא רוצה.

מקווה שהמואדם יסביר לך כמה אתה יובל המבולבל.

ובעברית פשוטה

הנהגת נוסעת בקרוז שפוגע בג'יפ, שפוגע בפות"ש. חד גדיא חד גדיא...

נהגת הקרוז לא פגעה בפות"ש, היא רק פגעה בג'יפ שפגע בפות"ש.

ולפחות לפי תיאורי פות"ש היא זו שאשמה בתאונה.

וכדי שלא להתבלבל הצעתי לו לתבוע גם אותה וגם את בעל הג'יפ

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוך הבא למועדון נפגעי השרשרת.

רק לפני שבועיים הייתי במשפט לאחר שבספטמבר 2015 פגעה בי נהגת מאחור והדפה אותי כלפי רכב שנהדף לעוד רכב.

במקרה שלי בשיא חוצפתה של חברת הביטוח קיבלתי רק תשלום עבור מוקד אחורי, את המוקד הקדמי קיבלתי לאחר תביעה בתביעות קטנות.

ולפני שבועיים הייתי במשפט שבו הנהגת שנהדפתי אליה תבעה אותי, ואת מי הביאו להעיד? את הנהגת שפגעה בי מאחור!

הנבלה קיבלה 600 ש"ח על יום עדות ואני בתור "נאשם" לא קיבלתי שקל!

לפחות נגמרה הסאגה והוחלט שאין לי יד בדבר.

פות"ש, תתבע בתביעות קטנות את הנזק מחברת הביטוח של הרכב שפגע בך, הוא מצדו יתבע את הנהגת שהדפה אותו אליך.

תבקש מסוכן הביטוח שייעץ לך, זה שאין לך מקיף לא אומר שהוא לא יכול לעזור לך.

אצלי לא היה מקיף אבל הסוכן סיפק לי כתב תביעה שאיתו תבעתי.

פורסם
ברוך הבא למועדון נפגעי השרשרת.

רק לפני שבועיים הייתי במשפט לאחר שבספטמבר 2015 פגעה בי נהגת מאחור והדפה אותי כלפי רכב שנהדף לעוד רכב.

במקרה שלי בשיא חוצפתה של חברת הביטוח קיבלתי רק תשלום עבור מוקד אחורי, את המוקד הקדמי קיבלתי לאחר תביעה בתביעות קטנות.

ולפני שבועיים הייתי במשפט שבו הנהגת שנהדפתי אליה תבעה אותי, ואת מי הביאו להעיד? את הנהגת שפגעה בי מאחור!

הנבלה קיבלה 600 ש"ח על יום עדות ואני בתור "נאשם" לא קיבלתי שקל!

לפחות נגמרה הסאגה והוחלט שאין לי יד בדבר.

פות"ש, תתבע בתביעות קטנות את הנזק מחברת הביטוח של הרכב שפגע בך, הוא מצדו יתבע את הנהגת שהדפה אותו אליך.

תבקש מסוכן הביטוח שייעץ לך, זה שאין לך מקיף לא אומר שהוא לא יכול לעזור לך.

אצלי לא היה מקיף אבל הסוכן סיפק לי כתב תביעה שאיתו תבעתי.

חברת הביטוח שלי אמרה לי שהרכב שנהדף עלי לא אשם אלא הרכב הראשון שפגע בו

אני מתכווןן ללכת לבית משפט לתביעות קטנות ישלי גם עדןת מצולמת שפוגעים בי וכאשר הרכב שלי נכנס לסחרור רואים גם את הרכב שפגע בי

מה שאתה מייעץ לי זה ללכת ישר לבית משפט ולתבוע את הרכב שנהדף עלי?

פורסם

תקרא את המלצתי בהודעה 34

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...