Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 40-45 אלף.לחיילת בת 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

אני מחפש לאחותי החיילת רכב קומפקטי,נוח,בטיחותי וחסכוני.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות לבסיס\עבודה\בילויים,נסועה יומית של כ35-40 ק"מ.

המועמדים העיקריים הם קיה פיקנטו 1.0 ויונדאי i10,שניהם 2014 ומעלה.

רצוי שהרכב יהיה כמה שיותר בטיחותי חסכוני ואמין.

האם זהו הרכבים המתאימים או שיש אופציות טובות יותר?

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בין הפיקנטו ליונדאי הייתי מעדיף את היונדאי.

הסלון העים יותר ומשולב 2 צבעים ומושבים תומכים יותר, תא מטען גדול יותר.

הייתי בודק גם את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית משניהם ומרווחת יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה איזה מהם עדיף לאחזקה,ממה שידוע לי במקרה של תקלות לקיה פיקנטו יש עוד אחריות סכהכל 7 שנים לעומת השניים האחרות,למרות שהיונדאי והקיה זה אותו רכב,אציין שאני זה שאחזיק ואטפל ברכב והיא זו שתנהג בו,(חיילת) אז אני מחפש להחזיק בתקציב חודשי לא גבוה מדיי.

האם הספייס סטאר זו מתחרה ראויה לפיקנטו והi10?

פורסם

האחריות המורחבת לפיקנטו היא 3 שנים מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר. שים לב שרכבים שנרכשו בתור 0 קמ מליסינג לא יהיו זכאים ל4 שנים נוספות.

בתחום הדינמי ליונדאי יתרון אך כיוון שזה לדעתי משהו שפחות חשוב לנהגת בת 19 הספייס יכולה להיות אופציה טובה.

היא מאוד חיסכונית,בעיר נוחה ומאובזת טוב.

החיסרון שלה זה מושבים פחות נוחים ומנוע רועש במאמץ.

שתנסה את היונדאי והמיצובישי.

המיצובישי הגיע בצבעים מסוימים עם שילוב סלון בצבע שחור/בז נעים יותר לעין, אך מתלכלך יותר.

פורסם

תודה!

נשקול גם את הספייס סטאר,רוב הסיכויים שנכוון ליונדאי,מוצאת חן בעיניי מאד.

לפי מה שהבנתי היא לא הכי חיסכונית עקב גיר ומנוע מיושנים,אך נניח שליטר ל11-12 עירוני זה חסכוני בעיניי,הרכב הזה צורך כך פחות או יותר?

פורסם

המועמדים העיקריים הם קיה פיקנטו 1.0

הייתי יורד שנה - שנתיים במודל וקנוה פיקנטו 1.2.

1.0 אוטומטית מאוד חלשה, 1.2 הרבה יותר נעימה ובעלת ביצועים סבירים.

רוב הפיקנטו האוטומטיות הן 1.2, יש הרבה יותר מבחר.

צריכת דלק מעט יותר גבוהה אבל בהחלט שווה את ההפרש.

פורסם

בתקציב שלך נכנסת גם פיקנטו 1.2 ובטח גם היונדאי החזקה יותר.

נסה לרשום בחיפוש יד2 ומעלה על דגמי 2014, אתה תמצא אנשים שמוכרים רכבים שרכשו במסגרת 0 ק"מ מליסינג.

הם פחות מבוקשים כי אנשים לא רוצים להיות יד 3 - אתה מתחיל את המיקוח ממחירון מינוס 15% ומסיים לפי יכולת המיקוח שלך 10-20% פחות.

פורסם

מנועי ה1.0 הם פחות כדאים, לא חזקים ולא מאובזרים.

פורסם

אחיין שלי קנה לאחרונה בתקציב דומה יונדאי 1.0 אוטומטית מכלמוביל טריידאין - פרטי יד ראשונה סוף 2014 ומעט ק"מ

הזהרתי אותו מראש ואכן הוא חלש יחסית אבל זה לא מפריע לו במיוחד וכנ"ל האבזור

בינתיים הוא לא נסע הרבה אז אינני יודע צריכת דלק

אם תמצא יונדאי 1.25 שמורה - עדיף אבל כדאי לבדוק עם אחותך האם חולשת המנוע תפריע לה

בעיני היונדאי נעימה יותר לנסיעה מהפיקנטו

פורסם
בין הפיקנטו ליונדאי הייתי מעדיף את היונדאי.

הסלון העים יותר ומשולב 2 צבעים ומושבים תומכים יותר, תא מטען גדול יותר.

הייתי בודק גם את הספייס סטאר שתהיה חיסכונית משניהם ומרווחת יותר.

הספייס סטאר אולי מעט חסכונית יותר אבל אין לה הרבה להציע מעבר לזה. ממליץ על הפינקטו שמציעה "חבילה" טובה יותר.

פורסם

מבחינת בטיחות הספייס הגנה טוב יותר על הנוסעים, היא מרווחת מהפיקנטו, תא מטען גדול יותר, היא תהיה חדשה יותר, חיסכונית וזריזה יותר.

לא מעט יתרונות לא?

פורסם
מבחינת בטיחות הספייס הגנה טוב יותר על הנוסעים, היא מרווחת מהפיקנטו, תא מטען גדול יותר, היא תהיה חדשה יותר, חיסכונית וזריזה יותר.

לא מעט יתרונות לא?

מנסיון שלי עם האטראז' (שזהה לספייס) היא רועשת הרבה יותר מהפיקנטו ובאופן כללי פחות מעודנת בצורה משמעותית.

פורסם

לגבי הרעש המנוע אכן הפיקנטו טובה בעניין, אם כי בשיוט תודות לגיר הרציף הסלד נמוך, כ 2100 ב 100 קמש ו2300 ב 120.

• תוכן חדש...