Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סתם משהו שאני רוצה לשתף, ורוצה להזהיר.

שבוע שעבר נסעתי ברחובות ראשל"צ, באיזור נחלת החדשה (כמדומני בכביש של שדרות היובל) לא שמתי לב ובמהירות נמוכה יחסית של 50 קמ"ש +- נכנסתי בבור קטן שגרם לנזק לצמיג השמאלי הקדמי (בתמונה יש גם נזק לג'אנט אבל זה באשמתי ממדרכה :p )

הכביש עצמו נראה רחב אבל סלול מאוד גרוע, המון שיבושים בכביש ובורות אז למי שגר באיזור - להזהר!

מדובר בצמיג Continental contisport contact 5, לא זול בעליל ובמידה הזויה 225/35/18

הנזק כ 1200 ש"ח לצמיג, אבל בגלל שנסעתי בערך 5500 ק"מ ברכב וזהו סט קדמי כנראה שאצטרך להחליף את 2 הצמיגים ולשמור את השני למקרה הצורך, מעבר לעובדה שקשה מאוד למצוא סט נורמלי במחיר שפוי.

נ.ב - אני יודע שהצמיג הנ"ל דיי בעייתי, ברכב הקודם נסעתי במהירות גבוהה ועברתי בבור דומה, שם לא היה נזק כלל, אבל מי יודע אולי זה בגלל החתך.

בכל אופן, למי שגר באיזור הנ"ל - תזהרו וסעו שם לאט!

1233.JPG

123.JPG

Opel Adam S 2017

פורסם

מציע לך לצלם את המפגע + קבלות על הצמיג ולבקש החזר מעירית ראשל"צ. לחבר מהעבודה נפגעו שני צמיגים מבור בכביש ליד שפיים. הוא שלח מכתב ולבסוף קיבל החזר עבור הנזק.

פורסם

סה"כ 5600 ק"מ עברו הצמיגים, הבעיה היא ,שברגע שישנה שחיקה בצמיג אחד ואשים צמיג שני חדש, יהיו לי בעיות רעידות או משיכות לכיוון.

צמיג כזה עולה ברוב המקומות באיזור ה 1200 ש"ח. במחיר קצת יותר מזה אוכל להשיג 2 טובים יותר.

בנוסף הצמיג הנ"ל לא מתאפיין בעמידות גבוהה מפני שחיקה ויש עליו אמנם סימן עדין של שחיקה אבל קיימת, וכנראה שעל הדרך לעבור לסט אחר יותר עמיד (לצערי / שמחתי).

הצמיג השני ישאר אצלי כתחלופי למקרה הצורך.

את המפגע אצטרך לצלם לאחר ההחלפה כרגע אני דיי מפחד להסתובב עם הרכב כשהצמיג במצב הנ"ל, לא הייתי רוצה שיתפוצץ במקרה.

Opel Adam S 2017

פורסם

למה שיהיו רעידות ומשיכות ?

תשים אחד ותנסה (תנסה גם להעלים את העניין הפסיכולוגי).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כואב. במיוחד המחיר של הקונטי...

ככה הם נראים, אגב, אחרי 5500?

עם כל החיבה לגומי דביק ואוחז, ייתכן שהצמיגים האלה פשוט עדינים מדי לנסיעה יומיומית בכבישים שאינם מהמשובחים. לא יודע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תיישר את הגאנט בשלב הראשון והייתי ממליץ להחליף צמיג או לממש את האחריות .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בוא נדייק, הצמיג לא הלך רק בגלל שהיה בור בכביש. כמו כל כשל יש כאן שרשרת אירועים שגרמה לו.

זה הולך בערך ככה:

1. יצרן רכב מייצר רכב עם צמיג במידה מופרחת לכביש הציבורי

2. יבואן מביא את הגרסה הזאת לארץ למרות שכבישי הארץ לגמרי לא מתאימים לכזאת מידה.

3. לקוח נדלק וקונה- סוג של קורבן אופנה.

4. בור קטן בכביש.

• תוכן חדש...