Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1

4.אם לא טוב מתחילים להחליף

מעבה-שסתום התפשתות

-מדחס

מקל עד הכבד

להחליף חלקים כל טמבל יודע

אתה שאלת:

מצב שסתום חיטפשתות?

אז כיצד בודקים את מצבו?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
.

4.אם לא טוב מתחילים להחליף

מעבה-שסתום התפשתות

-מדחס

מקל עד הכבד

שיטה לא מקצועית בכלל. אתה יודע כמה זמן לוקח להחליף את שסתום ההתפשטות ברכב של פותח האשכול ? בכדי להגיע לשסתום צריך לפרק כמעט את כול הדשבורד ולאחר מכן לפרק את המאדה ולהוציאו החוצה בכדי לפרק את השסתום.

בשיטה שלך הטיפול במערכת המיזוג של אושריקו עלולה לעלות כמו מחיר הרכב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
אושריקו, תעלה סלד בעמידה בניוטרל ותראה אם תפוקת הקירור משתנה לטובה. אם כן כניראה שהמדחס כבר לא ניקרא מדחס אלא מדחסון.

מאור, בדקתי בעצתך היום בבוקר ובחנייה בבית אחרי העבודה. בשתי המקרים, לא הרגשתי כל שינוי בהעלאת הטורים, לפחות לא שינוי מורגש.

עכשיו חשוב לי להבהיר כמה דברים:

המזגן עושה את העבודה בלילה ובבקרים, אין תלונות כי מן הסתם שורר אוויר הרבה יותר נעים מהיום השמשי.

היום למשל חזרתי מהעבודה והפעלתי ישר מזגן, לקח למזגן כמה דקות והיה קירור, החניתי את הרכב והעמדתי אותו בסרק מן הסתם והקירור המשיך.

פעם בכמה הדלקות טובות נשמע בום מאוד חזק בהדלקת המזגן, הוחלפו כבר רצועות ואין קשר אליהן.

אז מה אני בעצם מרוויח בהדלקת מזגן? רכב לא סוחב, צריכת דלק גבוהה יותר וקירור משמעותי רק בנסיעה. מסקנה: עדיף להזיע.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מקס, זה היה בערך לפני שנה אבל לפי מה שזכור לי , משהו כמו 80 גרם ואת זה הוא אמר לי, לא הסתכלתי כי לא עניין אותי. מיותר לציין שלא הורגש שיפור משמעותי לאחר ההוספה חוץ מצינור שנהפך לקפוא כמו שצריך.

פורסם (נערך)

גם לי יש קורולה כמו של אושריקו.

יש לי את הבעיה הזו רק:

1. בדקות הראשונות אחרי הנעת הרכב.

2. כשהרכב עומד.

כל עוד שלא מצטרפים 2 הדברים האלו, המזגן מקפיא!!

אגב, כדאי שתבדוק את הפילטר אוויר, שנה שעברה זה שיפר לי משמעותית את עוצמת הקור (בנוסף לעוצמת האוויר), המוסכניק הסביר לי, שכשהמדחס כבה, האוויר שיוצא חם יותר בגלל שהפילטר סתום, וזה משפיע על עוצמת הקור בסופו של דבר.

אושריקו, תבדוק את זה.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

חיים, הפילטר אוויר מקורי וחדש והפילטר מזגן הוחלף לא מזמן ובהחלט משפר את עוצמת האוויר :).

מעניין אם זו תקלה\ככה הרכב בנוי!

אני בכל מקרה אמצא זמן (וכסף מיותר) ואלך למלא גז שוב.

פורסם

דעתי היא שאם הרכב מקרר בנסיעה, ובעמידה הוא מקרר חלש אבל על הגבול שאתה לא מזיע.

חבל על כל שקל שאתה משקיע במערכת המיזוג.

גם לי יש רכב, יותר זקן משלך, בנסיעה מהירה הוא מקפיא, בעיר מקרר בסדר (אני מדבר כשיש 35 מעלות בחוץ), ובעמידה הוא חלש, ואם אני עומד הרבה זמן אני מעלה מידי פעם סלד כדי למזג את הרכב.

מערכת המיזוג התיישנה ויש לה בלאי.

לא כלכלי לרוץ ולשפוך מאות ואלפי שקלים.

אני מציע להסתפק במה שיש, ואם לא, להחליף את הרכב.

זה צעד שיפתור מלא תקלות.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...