Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שיטה לא מקצועית בכלל. אתה יודע כמה זמן לוקח להחליף את שסתום ההתפשטות ברכב של פותח האשכול ? בכדי להגיע לשסתום צריך לפרק כמעט את כול הדשבורד ולאחר מכן לפרק את המאדה ולהוציאו החוצה בכדי לפרק את השסתום.

בשיטה שלך הטיפול במערכת המיזוג של אושריקו עלולה לעלות כמו מחיר הרכב.

שלושים דקות בRANGE ROVER:lol:

עריכה אחרונה על ידי gershon1
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מה הקשר ? כאן אנחנו דנים על הטויוטה הזריזה של אושריקו.

הקשר

הישר

אם יש צורך לעשות את העבודה-עושים אותה

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

אושריקו, אולי זה נכתב כבר בשירשור אבל אני ממליץ, לפני שמתחילים להחליף מדחס ושסתום התפשטות לעשות את הדברים הבאים:

1. לנקות את המעבה של המזגן חיצונית עם לחץ אוויר או זרם מים חלש או לחליפין עם חומר ייעוד שיש אצל מזגניסטים או מסכים.

2. לגשת למישהו שיש לו מכונת מחזור למזגנים, לעשות וואקום (לפחות 20-30 דקות ) ולמלא גז במשקל שקבע היצרן (יש את הנתונים בזיכרון של המכונה) ושמן מדחסים.

יכול להיות שאחרי זה תרגיש שיפור.

פורסם

היתה לי תופעה דומה ב c4.

שנה וקצת (ללא שום שינוי לרעה) שכנעתי את עצמי שהמזגן חרא ואין מה לעשות. הרכב טופל בידיים אוהבות וסמכתי על כל מילה שנאמרה.

בערב קירור מעולה, בנסיעה קירר ללא בעיות - רק בעמידה היה דרעק (וזה סופר מעצבן אם התחלת נסיעה בעיר אחרי שהרכב טיגן את עצמו כמה שעות לפני)

הוספתי גז ומאז קיבלתי מזגן "חדש" שגם מקרר את האוטו תוך דקה ורבע (אפילו אם הוא עמד בשמש כל היום) והכי חשוב - מקרר היטב בעמידה !

מסקנה -

בדוק כמות גז במערכת לפני כל בדיקה/החלפה/פעולה שאתה מתכנן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ככה, קיבלתי הצעה מחבר ליד העבודה שהוא בעל מוסך , ואקום גז ומילוי גז במחיר נורמלי כמובן. לטענתו, אם הבעיה לא תיפתר, הוא ירביץ לי ויחזיר לי את הכסף ואת הגז בחזרה.:lol:

השאלה שלי היא האם זה יכול לעזור לבעיה? כבר עשיתי את זה פעם אחת ולא היה חסר גז, פעם אחת כן מילאתי גז אבל שום דבר לא השתנה. האם הפעם זה ייפתר בעזרת זה?

שימו לב שאני מתלונן פעם בכמה הדלקות טובות יש רעש מאוד חזק. כאילו משהו נשבר.

פורסם

גש לבצע את העבודה ויפה שעה אחת קודם.

במידה ויש רעשי חריקה אחת לכמה הדלקות, בקש ממנו להוסיף קצת שמן למדחס בזמן המילוי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...