Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 95K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש הצעות לרכב משפחתי, לא מיני,

דרישות: תיבת הילוכים אוטומטית, לא רובוטי DSG, רצוי כמה שיותר שקט, עד 95 אלף שקל. אפשר אולי לגלוש לכוון 100 אלף אם מדובר ברכב 0 ק"מ מליסינג.

מתכוון להחזיק ברכב מעל 3 שנים

תודה למשיבים

פורסם

אלירן, תודה,

בפרוש אמרתי- תיבת הילוכים אוטומטית- לא DSG ובידוד רעשים סביר. לדוגמה: מאזדה 3- רועש- לא טוב

רנו פלואנס\מגאו שקט אבל גיר DSG- לא טוב ....

מחר עושה סיבוב על פורד פוקוס החדשה

נגמרו לי הרעיונות....

פורסם
שברולט קרוז החדשה אחלה של חבילה, בידוד רעשים מצוין, מנוע חזק 1.4 150 כ''ס נוחה מאד ומרווחת יותר מהפוקוס.

ונמכרת (בהנחה) ב-20K צפונה מהתקציב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיאט טיפו - ב-0 ק"מ אפילו תשאיר עודף נאה מהתקציב. לא ביצועיסטית גדולה, אבל רכב משפחתי נחמד, ולא יקר.

אם משפחתית קומפקטית באה בחשבון, יש בלוביסנקי 308 עם 0 ק"מ שנכנסת בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משומשת בת 3- מאזדה 3 ספיריט עם כל האבזור והפינוקים-לטעמי הבחירה המוצלחת.

אפשר לרכוש מיצובישי לנסר 2015-16 בתקציב שלך אבל, הגיר הרציף שלה מעט מסרס את ביצועי המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פיאט טיפו - ב-0 ק"מ אפילו תשאיר עודף נאה מהתקציב. לא ביצועיסטית גדולה, אבל רכב משפחתי נחמד, ולא יקר.

אם משפחתית קומפקטית באה בחשבון, יש בלוביסנקי 308 עם 0 ק"מ שנכנסת בתקציב.

אני חשוב שהתבלבלת בטרמינולוגיה - הI25\ריו\אטרז' הינן משפחתיות קומפקטיות,

ה308 זה משפחתית האצ'בק רגילה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...