Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חתול בחיים לא יעשה צרכים במקום כזה, לכסות את הצואה שלהם זה הערך העליון אצל חתולים, הם משקיעים בזה יןתר מרץ מאשר בצייד. חפש בעל חיים אחר

הצהרה מוגזמת.

החתולים של היום הם לא החתולים של פעם

כבר נתקלתי בהתנגויות של חתולים שאפילו עוד לא נכתבו בפרקים של החתולים הסמוראים

נ.ב. עוד מעט תראו חתולים ברחוב עם הוברבורד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם זה אכן חתול, הוא חולה. אני למד את זה ממרקם הצואה ומהעובדה שהוא אכן מחרבן בצורה גלויה.

ידעתי שיש קוראים בקפה ואפילו בכף היד אבל לא ידעתי שיש קוראים בקקי.

נראה לי שעלית על סטרטאפ

:lol:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
חתול בחיים לא יעשה צרכים במקום כזה, לכסות את הצואה שלהם זה הערך העליון אצל חתולים, הם משקיעים בזה יןתר מרץ מאשר בצייד. חפש בעל חיים אחר

אלא אם הוא מצהיר בגלוי שהוא לא שם עליך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החפירה היא אולי ערך עליון אצל החתולים, הכיסוי כבר מזמן לא.

יש איזה @$)%($%₪$#$)@^(^) חתול אצלי בגינה

שחופר כמו איזה חולד ממונע את תעלת בלאומילך

רק כדי להטיל שם קקי בלי לכסות כלום.

ממש מיצג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לוקי פתרון מאוד ממולץ.

ממטרה עם חיישן\גלאי תנועה נותן שפריץ על המטרד.

https://goo.gl/IPGwqy

התענוג יעלה לך כ 360 שח.

(היה מבצע לפני כמה ימים)

רעיון גאוני

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נראה לי שעלית על סטרטאפ

:lol:

לא סטארט אפ, ניסיון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא נראה כקקי של חתול... ממש לא.

לא הייתי מרחיק כל כך מהר חתולים מחצר אלא אם כן המצב הופך באמת לבלתי אפשרי. כשאנחנו ישנים בלילה, החתולים מרחיקים או מכסחים מזיקים אחרים, ממקקים, נדלים, נחשים קטנים ועד עכברים או חולדות קטנות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נראה לי שעלית על סטרטאפ

[emoji38]

בטח שיש קוראים בקקי.

קוראים להם לבורנטים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

האם כבשים אלקטרוניות מחרבנות על דשא סינתטי?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

לא הייתי מרחיק כל כך מהר חתולים מחצר אלא אם כן המצב הופך באמת לבלתי אפשרי. כשאנחנו ישנים בלילה, החתולים מרחיקים או מכסחים מזיקים אחרים, ממקקים, נדלים, נחשים קטנים ועד עכברים או חולדות קטנות.

אז מה זה ?

אתמול בלילה בעוד אני מבשל לי להנאתי, תוך כדי פקיחת עין על הגינה, ראיתי חתול מרחרח את הדשא, שברח ברגע שפתחתי את הסורגים לגינה.

החלטתי ללכת על שילוב של גידור (כבר יש גדרות, אבל אנסה להקשות עוד יותר) על מנת למנוע מהחתולים להכנס לגינה, יחד עם ספריי להרחקת חתולים, ומכשירים שמייצרים קול אולטראסוני שמציק לחתולים.

אתחיל בעבודה בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תוספת משעשעת לסיפור (ברשותכם)

באותם ימים של "חרבוני דשא" ישבתי באחד הערבים מול המסך כאשר שמעתי קולות "קריעה" וחבטה רצינית מכיוון הגינה.

יצאתי החוצה ולהפתעתי גיליתי שהחתול של השכן עבר ממנו אליי והלך על הגזיבו שרכשתי מ"ס ימים לפני כן.

עכשיו תתארו לכם תמונה של גזיבו קרוע וחתול תלוי עליו עם הרגליים הקדמיות סטייל נדיה קומינצ'י עושה מתח...

החתול ברח(חתול לבן מדהים ביופיו) ותכננתי איך אני לוקח אותו ומעביר אותו יסורים ואח"כ עיר אממה -לפני חודשיים הוא חזר לביקור וקיבל פרוסות פסטרמה וקוטג' ממני...:lol:

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בכל ארוחת שישי אנחנו זורקים את השאריות של העוף לגינה (לא סינטטית), כדי להשאיר את החתולים באיזור הבית.

מאז אין עכברים, נחשים וכו'. למען האמת רק חתול אחד מגיע אלינו ואני רואה אותו הרבה בגינה שלנו, חתול אפור יפה ובריא. הוא לא מזיק ולא מהווה מטרד כלשהו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לפני שהקמתי את הגינה החדשה, החצר הייתה כולה אדמת גן ועצים במשך שנים.

כל חתולי השכונה היו נאספים שם למטרות שידוכים, קרבות, המלטות, ושאר אסיפות חתוליות אחרות .

זה לא הפריע לי,כל שאריות האוכל נמסרו לחתוליה שהתהוותה שם,וזה מנע מעכברים, ג'וקים, ונחשים להגיע.

עכשיו עם הדשא הסינטטי אני מעדיף שיחפשו גן אירועים אחר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חתולים הם גם כן מזיקים, רק עם יחסי ציבור הרבה יותר טובים משאר החיות שציינת.

ההתרבות הלא מבוקרת שלהם וכל מיני חוקים משונים (ידעתם שאסור לפי חוק להוציא חתול מ"מקום המגורים" שלו, גם אם זה בית חולים או מבנה ציבורי אחר?) מהווים מטרד וגורמים לפגיעה חמורה מאוד בטבע בכלל ובאוכלוסיית הציפורים בפרט. לא נראה לי שזה משהו שרצוי לעודד.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...