Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - ניסאן 370Z ניסמו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרסת הביצועים של ה-370Z נוחתת בישראל עם תיבה ידנית, 5.2 שניות למאה קמ"ש ותג מחיר של 350,000 ש"ח.

כל הפרטים בידיעה.

ניסאן-370Z-ניסמו-2.jpgניסאן-370Z-ניסמו-4.jpgניסאן-370Z-ניסמו-5.jpgניסאן-370Z-ניסמו-7.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, איזו מדהימה!

לצערי אני ממש לא רוכש פוטנציאלי אבל המחיר הוא לא זול יחסית בשביל ביצועים וחבילה שכזאת?

מי המתחרות העיקריות שלו?

פורסם
וואו, איזו מדהימה!

לצערי אני ממש לא רוכש פוטנציאלי אבל המחיר הוא לא זול יחסית בשביל ביצועים וחבילה שכזאת?

מי המתחרות העיקריות שלו?

אני חושב של-Z יש נישה ייחודית.

היא מכונית כמו באייטיז וניינטיז.

אני כבר לא ממש מכיר את המתחרות בקטגוריה, אבל היא מאוד שונה מהגרמניות ומהגישה הכוללת היום למכונית ספורט. זו לא מכונית שאתה רוקד איתה, זו מכונית שאתה תופס אותה חזק בשיער ובעורף ו... כמו שאדי מסביר:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התכוונת שהוא זול יחסית?

אכן כן, זולה יחסית לתמורה שהיא נותנת.

אבל מצד שני במחירים האלה אפשר לרכוש שברולט קמארו, ב.מ.וו M235, אאודי A3 RS ועוד לוהטות אחרות.

מצד שלישי הניסאן הזאת נראית לי יותר נחשקת מהשאר.

מצד רביעי, מה אני מבין בכלל, גם ככה אין לי סכומים כאלה לרכישת רכב. :wink:

אני חושב של-Z יש נישה ייחודית.

היא מכונית כמו באייטיז וניינטיז.

זו בדיוק כוונתי.

בשביל מכונית שהיא נישה ייחודית המעניקה גם שואו וגם גו היא נראית לי במחיר ריאלי יחסית.

ועם קשר ובלי שום קשר - מר מרפי ממש צודק...

פורסם
באנגליה המחיר זהה ללאון קופרה

קופרה מכרו 150 בערך ב-2016. היבואן מקבל פה מחיר טוב, והיא זולה יחסית.

ועדיין ה-Z יקרה, אבל הטענה שאם המחיר יירד יימכרו "הרבה יותר" הוא בלתי מבוסס. זו מכונית לא פרקטית לחלוטין, קשוחה, ברוטאלית, למכורים. הביקוש לכזה דגם הוא די קשיח. בנוסף, המחיר בפועל, בהתבסס על ניסיון עבר, נמוך יותר, בלא מעט.

פורסם

נהגת פעם באחת?

אתה מודע לזה שמדובר ברכב לשניים עם מקום אחסון מינימלי, הרבה רעש ומעט נוחות?

אם אתה כבר מוכן ללכת הארד-קור, יש בחירות אחרות טובות משמעותית מהקופרה.

פורסם
קופרה מכרו 150 בערך ב-2016. היבואן מקבל פה מחיר טוב, והיא זולה יחסית.

ועדיין ה-Z יקרה, אבל הטענה שאם המחיר יירד יימכרו "הרבה יותר" הוא בלתי מבוסס. זו מכונית לא פרקטית לחלוטין, קשוחה, ברוטאלית, למכורים. הביקוש לכזה דגם הוא די קשיח. בנוסף, המחיר בפועל, בהתבסס על ניסיון עבר, נמוך יותר, בלא מעט.

לא טענתי שימכרו Z בהמונים, ברור שזה רכב הרבה יותר מכוון מטרה, קופרה זאת אחלה משפחתית בבסיס.

עדיין, המחיר בגדר הזיה. ברור לי שצ'מפיון מקבלים מחיר טוב על הקופרה אבל אין סיבה שהניסאן תעלה יותר מ250K. בוא לא נשכח ש-Z כבר מאד וותיקה ועומדת לפני החלפה, אפשר היה לצפות שזה גם יבוא לידי ביטוי.

• תוכן חדש...