Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מוסיפים תוסף לדלק אחת לשנה שנתיים, מוסיפים בתדלוק לטנק מלא.

- רצוי כשבוע/חודש לפני הטסט והטיפול השנתי.

אנו מבצעים זאת כפעולה מונעת, ועד היום כ מעל 15 שנים, הכל תקין.

זו לא חובה, קרא והתרשם מדיונים קודמים.

א - האם צריך לשים תוסף דלק? מאזדה 3 ספירט 08 40 ק"מ?

ב - המלצה על תוסף דלק

ג - WURTH או gold label?

ד - טויוטה יאריס 2002 ידני - כמה שאלות, אם מישהו יודע..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני נוטה להסכים לדעתו של אייל.

היתה לי פעם יונדאי אלנטרה. בערך 3 וחצי שנים לאחר שרכשתי אותה נדלקה נורית כתומה(זו של בדוק מנוע). במוסך טענו בלהט כי אני צריך להחליף ממיר קטליטי. לנוכח המחיר הגבוה של הממיר לקחתי קצת זמן לחשוב. אחרי כמה ימים נכנסתי לתחנת דלק של סונול לתדלק ונסעתי משם. אחרי כ 100 מטר הנורית כבתה ולא נדלקה שוב. בדקתי בספר הרכב וראיתי שיש שם הנחיה להוסיף תוסף לדלק אחת לשנה. הדלק בסונול הוא כבר עם תוסף ולכן הנורית כבתה.

אז אתה יכול לתדלק בסונול דלק מתוסף (זה קצת יותר יקר מזה שבתחנות האחרות), או לשים תוסף אחת לשנה-שנתיים או לא לשים כלום ובשלב כלשהו הנורית עשויה להידלק גם לך. אם זה יקרה - תדע שלא למהר ולהחליף את הממיר אלא לשים תוסף.

• תוכן חדש...