Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי דייהטסו סיריון 2008.

אני חש ברעידות בהגה בעת בלימה במהירויות גבוהות (בנמוכות יש אבל ממש מינורי).

כמו כן קראתי מה זה אומר לפי פוסטים אחרים, ויש שציינו שזה מעיד על דיסקיות הבלמים (שאולי אינן ישרות לחלוטין ואז הרפידות רועדות בגלל זה).

הרכב אצלי בערך מק"מ של 135km,וביצעתי לו טיפול טיפול 15km כשהגעתי ל 145km.

הטיפול היה לפני 4 חודשים בדיוק,והחליפו לי בו בין היתר: צלחות בלום קדמיות + דיסקיות קדמיות.

לבעיה של הבלימה שמתי לב ב3-4 שבועותהאחרונים, ולמעשה לא ידעתי אם זו בעיה או לא כיון שזה הרכב הראשון שלי, ויחד עם זאת לא הצלחתי להיזכר אם ה'רעידות' תמיד היו או שמא רק עכשיו אני מייחס לזה חשיבות ופתאום שם לב.

אני מעריך שזו בעיה, ולפני שאני חוזר למוסך שטיפלתי בו אשמח לעצתכם:

1. מה יכולה להיות הבעיה אם כך?

2. אם הבעיה היא כפי שקראתי (בעיהבדיסקית הבלם) איך זה ייתכן עם צלחות ורפידות חדשים בני 4 חודשים?

3. האם ייתכן שלא בוצעה סגירה/הידוק שלמשהו שקשור לבלמים ולכן זה כך?

בברכה,

גלגל_רזרבי.

פורסם

האם הרעידות הן כרוניות בכל שלבי הנסיעה או רק בעת הבלימה ? זה מאוד משמעותי,

אם מדובר ברעידות רק כאשר בולמים, הדיסק ככל הנראה עקום או לא הורכב בצורה מאוזנת (אם כי מאוד קשה להגיע לזה)

כמו כן האם ישנה סבירות שבשלב כלשהו מאז ההחלפה של הבלמים , הרכב עבר בלימת חירום רצינית כלשהי?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הזמן הקצר אופייני לצלחות סיניות, מנסיון. סביר להניח שזה מקור הבעיה וכל עוד תמשיך לשים צלחות סיניות לא תשרוד יותר מדי זמן בלי רעידות בבלימה.

אך בברקסים כמו בברקסים לא משחקים ועדיף שתיגש למוסך.

פורסם
מה החברה של הצלחות?

הי, אני מצרף תמונה של סיכום הטיפול.

אני לא יודע מה זה מסמל.

אשמח להרחבה בנושא, היות ששאלת על ה'חברה' שלהם.

Capture.PNG

פורסם
זה לא אומר לנו כלום.

תשאל את המוסך.

אני אשאל ואגיב פה, ממש מודה על העזרה.

לא מבין איך ומה גורם לזה (לא עברתי תאונה/ בלימת חירום).

פורסם
האם הרעידות הן כרוניות בכל שלבי הנסיעה או רק בעת הבלימה ? זה מאוד משמעותי,

אם מדובר ברעידות רק כאשר בולמים, הדיסק ככל הנראה עקום או לא הורכב בצורה מאוזנת (אם כי מאוד קשה להגיע לזה)

כמו כן האם ישנה סבירות שבשלב כלשהו מאז ההחלפה של הבלמים , הרכב עבר בלימת חירום רצינית כלשהי?

הרעידות כלל לא מורגשות בזמן נסיעה (הרגל על הגז :) )

הן מורגשות רק בעת שימוש בבלמים. בעת לחיצה ההגה מתחיל לרעוד, ובשלב כלשהו מפסיק (לפני העצירה המוחלטת).

לא עברתי שום 'תאונה' או 'בלימת חירום' (שלא נדע..), מקס' האטה מהירה, אבל לא בלימה של עוד שניה פגיעה..

פורסם

אני חוזר, מהחשבונית שהעלת אי אפשר לדעת איזו חברה הצלחות.

לפי התיאור שלך, רעידות בהגה בזמן בלימה - הבעיה בצלחות באיכות גרועה.

פורסם
אני חוזר, מהחשבונית שהעלת אי אפשר לדעת איזו חברה הצלחות.

לפי התיאור שלך, רעידות בהגה בזמן בלימה - הבעיה בצלחות באיכות גרועה.

הי אדם.

לא יודע אם ראית, אך הגבתי לך שאשאל ואעדכן (פשוט בטעות העליתי את התמונה כתגובה כללית ופעם אחת כתגובה המיועדת אליך).

Capture.PNG

פורסם

לא ניתן לדעת איזה צלחות הרכיבו לך - לכן תתקשר למוסך ותשאל מה הוא שם לך.

הרעידות יכולות לנבוע מצלחות מעוותות (איכות נמוכה) או בהרכבה לא נכונה (לא ניקו טוב את השטח לפני הרכבת הצלחות החדשות)ץ

תחזור לעדכן בבקשה

שלומי

• תוכן חדש...