Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ תקול - דרכי פעולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לצערי הלפטופ שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך , בהתחלה התצוגה הייתה מפסיקה לעבוד והיה ניתן לחבר מסך בVGA אבל עכשיו גם זה לא קורה.

המצב העדכני הוא שמדליקים אותו ונראה שהוא נדלק ,המסך נדלק אבל לא מראה תצוגה ולא רואים תצוגה כאשר מחברים מסך חיצוני.

פעולות שנעשו עד כה.

פריקת מתח עם סוללה בחוץ

פירוק המכסה והוצאת סוללת הביוס והזכרונות, המתנה וחיבור מחדש.

שקלתי לנסות לפרק עוד יותר ולראות את מצב החיבורים למסך אבל יש לי ניסיון רע עם ברגים שלא חוזרים למקום.

המחשב עצמו מחשב זול שנקנה לפני שלוש שנים אבל עדיין אני מעדיף שלא לקנות חדש אם אפשר לתקן את זה.

פורסם

להוציא את ההארד דיסק/dvd.

לנסות להכניס זכרונות אחד אחד.

להוציא את הלוח אם עם המעבד, זכרונות, חיבור חשמל וכפתור הדלקה, ולנסות להפעיל אותו מחוץ למחשב, עם חיבור VGA למסך.

אם עדיין לא עובד, סביר להניח שהתפגר לוח אם. עלות תיקון כנראה תהיה דומה לעלות של מחשב חדש (אם מדובר בדגם זול).

שים לב, שאם אתה בכל זאת מחליט להחליף לוח אם, צריך לצרוב מספר סידורי ורישיון מערכת הפעלה על הלוח החדש, תהליך שונה ייתכן ליצרן (ומדגם לדגם בחלק מהמקרים), היצרנים שומרים אותו בסוד, ומשחררים רק לטכנאים שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שכחתי , הוצאתי את הכונן דיסקים גם.

להחליף לוח אם לא שווה , המחשב עלה בזמנו 1500 שקל.

מה יתן לי להוציא את הלוח אם מהמארז (לא ממש פשוט, ולא בטוח שיחזור אחרי זה כמו שצריך)?

החיבור לVGA כרגע גם לא נותן תצוגה.

מכיר את העניין עם הסידורי של הלוחות אם מHP.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אם אתה לא בטוח בעצמך, תן למישהו שמבין יותר ממך בזה.

מה שזה ייתן לך זה לראות שלא מדובר באיזה קונקטור שיצא מהמקום או יושב עקום ומקצר את הלוח. זה מה שהייתי עושה בתקלות מסובכות כשעבדתי במעבדת תיקון מחשבים ניידים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסופו של דבר מצאתי מעבדה עם ביקורות טובות יחסית (בר מערכות לייזר) , שילמתי 95 שקל לבדיקה, לאחר שלושה שבועות הגיעו למסקנה שהלוח תקול.

גם פינקו אותי בשקית קטנה של משחה טרמית שרציתי למחשב אחר.

מאחר ואני אצטרך לפטופ לשנת הלימודים הבאה, ניצלתי קפיצה לאילת וקניתי הפעם (רציתי I3 אבל דור 8 טרם הגיע ארצה גם בלפטופים ) לנובו עם I5 דור 8 וSSD ומסך ברזולוציית HD סוף סוף, לא יכול לסבול יותר את ה1366X768. יקר יותר ממה שרציתי להוציא אבל שווה.

• תוכן חדש...