Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד אופציה - מזרני Genesis של סטיילבד, תוצרת הצפון.

אישית, מבסוט.

זה נראה איכותי ומעוצב מדי כדי לענות לקריטריון השני של פות"ש. יש לך מושג מה סד"ג המחירים שם?

לגבי מיטות זולות ופשוטות, מוסיף את ההמלצה הקבועה שלי: http://www.berebi.co.il/

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם!

קודם כל תודה לכל מי שמנסה לעזור.

עדכון:

אזור אשקלון יש לך את החנות מפעל של פולירון בקיבוץ זיקים, קניתי משם מזרון +מיטה כבר שנה ובינתיים מרוצים מאוד.

ניגשנו אליהם ביום שישי. שכבנו על המזרנים ומצאנו מזרן שהרגשנו בו מאוד נוח. המזרן עצמו עולה 3400. על המיטה הם ביקשו 3450. לא כולל הובלה והרכבה (350 ש"ח).

ניגשנו לחנות ממול ומצאנו מיטה דיי דומה ב 1000 שקל פחות, ככה שאולי אפשר לקנות את המיטה מהחנות ההיא ואת המזרן מפולירון ובכך כן לעמוד בתקציב שהקצבנו.

החנות השנייה (לא זוכר את שמה, הם אמר לי שהם רשת) מוכרת מזרנים של Relax וגם של עמינח. הוא הציע לנו מזרנים בטווחים שונים, וגם את המזרן הכי פשוט של עמינח דגם "מרווה" גם באותם מחירים של פולירון (האמת שהמזרן של פולירון היה לנו יותר נוח מהמזרן הפשוט של עמינח)

אנחנו נמשיך לבדוק אבל לדעתי ולפי מה שכתבתם לי כאן, אני רואה שהיעד שהגדרנו בתקציב הוא ריאלי ואפשר להשקיע במזרן טוב.

אגב, מה שמייקר את המיטה זה, שאנחנו מחפשים מיטה יהודית בהפרדה ללא ארגז מצעים (מיטה סטנדרטית מוזילה משמעותית את העלות).

מדאיג בהחלט. זו אחת הסיבות שפניתי אליכם לקבל עצה.

בנוגע לנגרייה, שלחתי אליהם פנייה ואני ממתין לתשובה.

שוב, אלפי תודות לכולם!.

פורסם

תוספת:

ראיתי את הכתבות והאמת שזה דיי מדאיג, אז פניתי למכון התקנים לפניות הציבוא ושאלתי אותם, איך באמת אני קונה מזרן שעבר בדיקות אש?

אז באתר שלהם http://www.sii.org.il/14-he/SII.aspx יש לשונית "דגמים מאושרים" או "מוצרים בתו תקן" ושם אפשר לחפש לפי כל מיני פרמטרים.

אפשרות שנייה, אחרי שבוחרים דגם מסוים לבקש מהמשווק אישור בדיקות אש ולפנות לפניות הציבור של מכון התקנים (או להתקשר, ענו לי מאוד מהר) ולבדוק שאכן הדגם הספציפי מאושר על ידם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

טרם רכשנו ריהוט.

ראיתי שיש מבצעים ברשת גוד נייט ללקוחות ישרכארט.

למישהו יש ניסיון איתם? האם יש מקום להתמקח איתם על המחיר ?.

תודה רבה.

פורסם
מקפיץ

טרם רכשנו ריהוט.

ראיתי שיש מבצעים ברשת גוד נייט ללקוחות ישרכארט.

למישהו יש ניסיון איתם? האם יש מקום להתמקח איתם על המחיר ?.

תודה רבה.

גוד נייט חברת בת של עמינח, המחירים בהתאם(מעט זולים יותר מעמינח).

בדר"כ וללא פרוטקציות הנחות של 5-10% תלוי מוצר.

כמנכ"ל לשעבר של אחת מחברות הריהוט המוזכרות כאן ממליץ לך לא להתעסק עם מחיר, להתעסק רק עם הנוחות שלכם, עניין אישי לגמרי, יכול להיות מוצר ב 20K ש"ח שלא יהיה נוח לכם ומוצר בעשירית מחיר שיעשה את העבודה,

צריך פשוט לגשת ולשכב על מזרנים למשך מספר דקות בתנוחת השינה הרגילה שלכם(גב/בטן/צד) ולהחליט.

מציע לבחור מזרן על הצד הקשיח של ספקטרום הנוחות שלכם ולא על הצד הרך.

המידה המומלצת היא 160*200 כמובן במידה ואתם בגודל נורמלי.

לגבי מיטה, זה עניין של עיצוב(קרי-עניין אישי).

מיטה לילד זה יחסית קל, מיטה לפי טעם אישי ומזרן פשוט ובעל תקן, גם ככה תחליפו לו מהר עם הגדילה...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה לכולם!

רכשנו היום מגוד נייד מיטה יהודית עם מזרנים של עמינח עם שתי כריות ויסקו ב 5800 לא כולל משלוח (הנחה של ישרכארט 17%). משלוח והרכבה עוד 500 ש"ח.

כעת נותר לרכוש מיטה ומזרן לעולל.

בסניף שלהם לא היו מיטות מעבר אבל אמרו לי לגשת לסניפים גדולים יותר ושם לראות.

בנוסף צריכים גם סלון ופינת אוכל.

תודה לכל העוזרים!.

פורסם
נראה נהדר, אבל זול באופן מחשיד. (במיוחד ההובלה)

תוכל לספר קצת יותר על הנסיון שלך איתם? איך הרהיטים שורדים לאורך זמן?

4 ימים מההזמנה כבר היו מתקינים בבית ‚ עובדים נקי ומהר בנתיים חודשיים והילדים סופר מרוצים ‚ לא מספיק זמן כדי לדווח על איכות אבל מדובר באורן פיני איכותי ‚ הם זולים כי אין מתווכים בדרך ‚ הם יבואנים של עץ לכן גם החומר זול להם ‚ אנחנו מאוד מרוצים גם זול משמעותית וגם איכותי ‚אם מחזיק או לא נדבר בלפחות עוד שנה :wink:.

:fadein:
  • תוכן חדש...