Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום האופנוע שלי ניצל בזכות הקסדה.

אני אסביר: הקסדה (שואי XR800 בת שלוש במצב טוב) היתה על המראה ולפתע פתאום הגיח רכב (אימא של חברה שלי שכנראה כנקמה על כך שאני מסכן את ביתה ברכיבה על אופנוע החליטה להתנגש בו...:evil: )

הצבע של האופנוע נשאר שלם בזכות הקסדה שספגה את הנפילה... בתוך הקסדה יש שני סדקים בקלקר באורך סנתימטר וחצי וברוחב מילימטר. לזרוק את הקסדה? (2700 שח) האם אפשר לתקן עם חומר פוליאוריתן או חומר פלסטי כלשהו?

בהנחה ואי אפשר לתקן חבר שלי טס לארצות הברית האם עדיף לקנות דרכו? מישהו מכיר חנות? קנה בעבר ויכול להמליץ?

תודה מראש (בלי קסדה:neutral:)

פורסם

לא מתקנים קסדה בשום פנים ואופן, היא בנויה בצורה כזאת שהיא תספוג ת'מכה ולא הגולגולת.

יש מבצע באופנועית, קנה קסדה אראי (אם אני לא טועה) וקבל 500 ש''ח זיכוי על הישנה(עלק),זו גם אופציה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

באמת מבעס...אולי יש מצב לפוסטינור לקסדה?:multi::ok::roflmao:

לא נורא תתנחם בעובדה שזה חסך לך תיקון שקע במיכל הדלק או החלפת מראת צד? ואולי אף תיקון פרינג קטן? איך אומרת חבורת מונטי פייטון....allways look on the bright side off life toto toto

וכן לך וקנה חדשה.....

פורסם

המצבע באופנעוית תקף גם היום. במצבע אתה יכול להביא קסדה בכל מצב של כל חברה ולקבל זיכוי של 500 שקל לקסדה חדשה....

אבל אם אתה באזור קפוץ ללרט שליד ותבדוק מחירי קסדות שם...

בקשר לחבר שמביא מחו"ל אני אישית לא כל ך ממליץ בגלל שקסדה צריך למדוד ושהיא תשב על הראש שלך כמה שיותר טוב..... ואם זה מארה"ב קשה לקפוץ להחליף

פורסם

בקשר לחבר שמביא מחו"ל אני אישית לא כל ך ממליץ בגלל שקסדה צריך למדוד ושהיא תשב על הראש שלך כמה שיותר טוב..... ואם זה מארה"ב קשה לקפוץ להחליף

יש לי חבר שבדק דגם של שואי בארץ כולל מידה מדיוקת, וביצע הזמנה מחנות בארה"ב והוא מאוד מרוצה. מיותר לציין שהיא עלתה שם שליש מהצחיר בארץ לדגם האחרון שלהם באותו הזמן.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
יש לי חבר שבדק דגם של שואי בארץ כולל מידה מדיוקת, וביצע הזמנה מחנות בארה"ב והוא מאוד מרוצה. מיותר לצייםש היא עלתה שם שליש מהצחיר בארץ לדגם האחרון שלהם באותו הזמן.
זאת התוכנית בן אדם!!! אני אשמח לפרטים! אתר כתובת וכו' תודה.

לגבי מה שכתבתי ידעתי ישר שהלכה הקסדה רק רציתי להאחז בקש.. לגבי המבצע באופנועית אני לא חושב ש500 ש"ח הנחה על קסדת אראי שעולה 3000 שקל צפונה זה הכיוון שלי, חוץ מזה שאני לקוח מרוצה של שואי, הביקורת שלי על אראי שהיא מכילה יותר מדי חלקי פלסטיק עדינים ושבירים באזור המשקף ופתחי האיורור (עוד משהו נתקל בזה או שזה רק אני?) לגבי לקנות בארץ אני חושב שזאת שערוריה שעל קסדות שזה אביזר בטיחות ואין עליהם מכס היבואנים עושים קופה ומנפחים מחירים בלי פרופורציה למחיר האמיתי וכאן הבקורת כלפי שואי. אראי יקרות גם בחו"ל...

פורסם
זאת התוכנית בן אדם!!! אני אשמח לפרטים! אתר כתובת וכו' תודה.

לגבי מה שכתבתי ידעתי ישר שהלכה הקסדה רק רציתי להאחז בקש.. לגבי המבצע באופנועית אני לא חושב ש500 ש"ח הנחה על קסדת אראי שעולה 3000 שקל צפונה זה הכיוון שלי, חוץ מזה שאני לקוח מרוצה של שואי, הביקורת שלי על אראי שהיא מכילה יותר מדי חלקי פלסטיק עדינים ושבירים באזור המשקף ופתחי האיורור (עוד משהו נתקל בזה או שזה רק אני?) לגבי לקנות בארץ אני חושב שזאת שערוריה שעל קסדות שזה אביזר בטיחות ואין עליהם מכס היבואנים עושים קופה ומנפחים מחירים בלי פרופורציה למחיר האמיתי וכאן הבקורת כלפי שואי. אראי יקרות גם בחו"ל...

1. על אראי אני לא ילכלכך זאת כבר האראי השניה שלי ואני מאוד מרוצה. 2. בד"כ אנשים שהיה להם נוח עם שואי/אראי לא יהיה להם נוח עם החברה השניה.

3. אני יברר עם חבר שלי באיזה אתר הוא קנה ואני יחזור אליך, בסדר?

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

ההפרש באראי בין הארץ לחו"ל קטן ממה שרוב האנשים חושבים.

חוצמזה, שאתה לא חייב ללכת על הטופ - הRX7 Corsair היא קסדה נהדרת, אבל 3800 שקל זה הרבה כסף (בצביעה חלקה, כן?).

קח את הQuantom, יותר דומה לשואי מבחינת הצורה שלה ועולה בערך חצי מהRX7.

בקיצור, תבקר באופנועית, ותדרוש הנחה, לרוב תקבל 15-20 אחוז.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ההפרש באראי בין הארץ לחו"ל קטן ממה שרוב האנשים חושבים.

חוצמזה, שאתה לא חייב ללכת על הטופ - הRX7 Corsair היא קסדה נהדרת, אבל 3800 שקל זה הרבה כסף (בצביעה חלקה, כן?).

קח את הQuantom, יותר דומה לשואי מבחינת הצורה שלה ועולה בערך חצי מהRX7.

בקיצור, תבקר באופנועית, ותדרוש הנחה, לרוב תקבל 15-20 אחוז.

אני לא יודע מאיכן הניסיון שלך אבל קסדת CROSSAIR RX7 בצביעה חלקה עולה בארה"ב 500$ צביעת רפליקה עולה שם משהו כמו עוד 40$ (זה בערך 40% פחות) אגב זוג צמיגים עולה 900 ש"ח.

מדבר מניסיון אישי של ביקור אחרון בארה"ב וזה בדיוק מה שהבאתי. אגב הצמיגים היו D208 במידות 600 מקובלות.

זאת ה- RX השניה שלי והראשונה החזיקה 7 שנים פשוט החלטתי להחליף מסיבות של פג תוקף.

בימי השבוע עדיין משתמש בישנה - פשוט מדהימה האמידות של הקסדה.

חיסרון יחיד הרעש אבל עוצמת האיוורור מדהימה.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

תודה לכל מי שיעץ 10BAROSH אני עדיין אשמח לקבל כתובת להזמנה מארה"ב. החלטתי להמשיך לרכב כרגע עם הקסדה במצבה הנוכחי, אחרי שחקרתי מעט את הנושא.

נימוקים:

המעטפת החיצונית של הקסדה בעת התנגשות אמורה לקרוס ולספוג את הרוב המוחלט של האנרגיה. השכבה בין הראש למעטפת החיצונית עשויה מחומר מבודד רך יחסית (קלקר מוקצף מסוג כלשהו). לחומר זה אין יכולת לעמוד תחת כוחות גבוהים ותפקידו להמעך ובכך לבודד בין הראש למעטפת הקשיחה. כמובן שבתהליך המעיכה של החומר נספגת עוד אנרגיה והכוח מתפלג על שטח גדול יותר, דבר המקטין את המאמצים על הגולגולת. מצב בו המעטפת החיצונית סדוקה פוסלת את הקסדה מידית למזלי זה לא המקרה (הכל קרה לאט הצלחתי להאט את הנפילה של האופנוע אבל לא למנוע אותה קשה לראות סימן בצבע אפילו...).

מצב בו החומר הפנימי "מעוך" גם פוסל את הקסדה כי היא לא תתפקד כפי שתארתי. אצלי מדובר בסדק של שני סנתימטר וברוחב מילימטר בקלקר. לא נראה לי שזה יכול לגרום לקסדה להפסיק "לעבוד"... וגם אם כן הסיכוי שאני יעוף מהאופנוע והקסדה תפגע בדיוק בשפיץ במקום שיש סדק בקלקר הוא כל כך אפסי... ברור שאני אשאף בהזדמנות הראשונה להחליף קסדה אבל עד אז נראה לי שאני יכול לישון בשקט.

• תוכן חדש...