Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש מתמשך בלוחות, אני מתקשה מאד למצוא סיד סטיישן ממוכר פרטי שהוא יד ראשונה.

זה לא דחוף לנו, יש לי זמן ואמשיך לחפש גם בלוחות, אבל אני חושבת לנסות גם לבדוק בחברות הליסינג השונות. הכוונה היא לא לקנות 0 ק"מ, אלא רכב שנסעו בו. אני מקווה שהאמינות של קיה תצדיק את ההפרש במחיר. בכל מקרה, ברור לי שכאשר נמכור את הרכב (הכוונה להחזיק אותו 5-7 שנים, נסועה שנתית כ-12K) יהיה קשה מאד למכור אותו ונצטרך מאד להוריד במחיר, בין אם נקנה כעת 0 ק"מ ובין אם נקנה מליסינג "אמיתי". לכן נראה לי שעדיף לחסוך כעת ולקנות רכב במצב טוב מחברת ליסינג.

האם יש המלצות/דיסהמלצות על חברות שידועות באחזקה הגרועה שלהן? מה דעתכם על אופרייט ליס?

פורסם

מדוע לא i30cw? יש מבחר גדול מאוד, אני מאמין שגם פרטים ב"כל מוביל טרייד אין" (סוכנות טרייד אין של היבואן ).

אם אתם קונים סיד שהיה בליסינג, אין לו את היתרון של אחריות ארוכה.

כל חברת ליסינג זה תחזוקה חסכונית, פחות או יותר, אבל חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא רכישת סיד יד ראשונה אפס קילומטרים היא מאד משתלמת מאחר ומקבלים עליה משום מה את ההנחה הגדולה ביותר בשוק הרכב לדעתי, היא נמכרת בהנחה של 22% (כמעט רבע ממחיר הרכב) ובמחיר של 103 אלף ₪.

ברכישת סיד משומשת מליסינג אני לא חושב שתגיעי לשיעור ההנחה הזה. מעבר לכך הרבה סיד סטיישן שימשו את טכנאי בזק וטכנאים נוספים ועברו חיים קשים. הייתי נזהר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם בסוף נחליט לקנות רכב חדש, נקנה אכן סיד ב-0 ק"מ, אבל עדיין, זה אומר לשלם כ-100 אלף ש"ח. אני מעדיפה לשלם פחות על רכב (גג 80K, רצוי פחות). לכן עלתה המחשבה לקנות רכב בעל אמינות (יונדאי, קיה) שכבר ספג את עיקר ירידת הערך. אני ממש מעדיפה רכב מבעלות פרטית - נחפש במגרשי הטרייד אין. אם לא נמצא, נחפש מליסינג רכב בעל ק"מ נמוך יחסית.

אחזור להתייעץ :-)

פורסם

טרייד מוביל הוא טרייד אין רשמי של יבואן קיה, כל מוביל של יונדאי.

אני מאמין שלא תהיה לכם בעיה למצוא רכב עם נתונים טובים, כאשר לקיה מפרטי יש יתרון של אחריות ארוכה .

אבל מה - המחירים שם יותר גבוהים ממה שאפשר למצוא בשוק הפרטי ובטח בחברות ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...