Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפעם הפתיעו אותנו בפרס ממש ממש שווה, גדול משמעותית מתחרות קודמת שבזכותכם זכיתי בה לפי כשלושה חודשים

הארגון שבו אני עובד מנסה לגייס עובדים דרך הרשתות החברתיות בעזרת טומיגו, ככה שכל לחיצה על הלינק תוביל אותכם לרשימת המשרות שפנויות.

אם זה מעניין אותכם יש משרות בתחום המכירות,לוגיסטיקה,ניהול, שירות ועוד, סה"כ באמת ארגון טוב.

הלינק https://my.tomigo.com/p/ipOXj

המון תודה לכל מי שעזר בפעם הקודמת וכל מי שמוכן לעזור גם עכשיו.

אשמח אם תגיבו שהצבעתם על מנת שאוכל להודות לכם :)

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם (נערך)

מה זה מרכיב אופנועים? הם מגיעים מפורקים ומרכיבים אותם בארץ?

אגב, לא מצאתי את השרשור הקודם, במה זכית?

אגב נוסף, למה הקישור שנתת אינו זהה לקישור שבחתימה שלך?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

Done

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לעיתים קרובות אופנועים מגיעים בארגז כשהם מורכבים ב-80%. הגלגלים נשלחים בנפרד או מונחים בצד השלדה, וכך גם וינקרים, רגליות ושאר חלקים קטנים ובולטים שעלולים להתפרק תו"כ שינוע. אף אחד לא יבקש ממרכיב כזה לעבור עם טורק על הברגים של ראש המנוע.

במבט על נראה שהג'ובים האלה די פשוטים ורובם נמצאים די נמוך בשרשרת המזון של הארגון. תמהני באילו ערוצים מגייסים שם לתפקידים קצת יותר רציניים של ניהול צוותים, תהליכים לוגיסטיים ושירות טכני.

פורסם

אופנועי היי אנד לרוב מגיעים עם חלקים מאוד מינימלים מפורקים כמו מראות (למשל ימאה R1M) ובתוך מעטפת מתכתית מתחת לארגז העץ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אגב, לא מצאתי את השרשור הקודם, במה זכית?

אגב נוסף, למה הקישור שנתת אינו זהה לקישור שבחתימה שלך?

כבר ענו לך לגבי התפקיד בצורה דיי מדוייקת.

הקישור אומנם לא זהה אך מוביל לאותו דף, האפליקציה מייצרת לינקים בצורה רנדומלית עם רפרנט שמוביל לחשבון שלי.

בוצע (למרות שאנחנו באותה חברה). בהצלחה.

תודה! למה אתה לא מנסה לזכות גם כן? 1500 שקל לא הולכים ברגל!

ותודה רבה לכולם :)

פורסם

"יום חופש פעם בחודש על חשבון החברה", זה בנוסף ל14 ימי חופש בשנה שמגיע לכל עובד לפי החוק?

במבט על נראה שהג'ובים האלה די פשוטים ורובם נמצאים די נמוך בשרשרת המזון של הארגון. תמהני באילו ערוצים מגייסים שם לתפקידים קצת יותר רציניים של ניהול צוותים, תהליכים לוגיסטיים ושירות טכני.

בטח מתוך החברה או חבר מביא חבר. למרות שראיתי שם גם דרישה לאנשי לוגיסטיקה, נהגי משא ומכונאים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

~

זה בדיוק העניין, נראה לי שעל 'חברים' לא ממש סומכים שם בתפקידים הרציניים יותר. כל מה שאני רואה ברשימה (כולל לוגיסטיקה ומכונאות) זה ג'ובים עם שכר של ארבע ספרות, שאינם דורשים מומחיות או תקופת הכשרה ארוכה ומניחים תחלופה מהירה של עובדים.

לא אומר את זה בתור ביקורת על המעסיק, אלא מתוך סקרנות של סטודנט למנע"ס.

פורסם

הפרס זה 1500 שקל, הוא כתב קודם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...