Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספייס סטאר 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה בירורים, מבחני דרכים וחפירות ננעלתי על רכב - מיצובישי ספייס סטאר 2017

(רכב שני במשפחה שיסע 3-4 פעמים בשבוע מירושלים למרכז וחזרה)

הקריטריאון הראשון והחשוב היה רכב חיסכוני אבל גם מספיק חזק כדי לעלות את כביש מספר 1. תקציב עד 70K

אז אני אשמח להמלצות או דיסהמלצות לדגם הזה

מנוסף - נתקלתי בתופעה שלא ממש מצליחה להסביר: שום חברת ליסינג לא מוכרת אותה ב0 קילומטר. למה? בגלל שהרכב לא טוב או כי מיצובישי לא עובדים עם חברות ליסינג?

תודה מראש

פורסם

אם מה שהכי חשוב זאת צריכת דלק הספייס בהחלט טובה בזה, לי יש כזאת 3 שנים כמעט עם אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בינתיים יצא לי לקרוא די הרבה חו"ד חיוביות על הרכב (אם כי לא ניסיתי אותו בעצמי). לקחת לנסיעת מבחן?

בנוגע ל-0 ק"מ, זה די שרירותי האופן שבו הם מחליטים איזה רכבים למכור, לא הייתי מייחס לזה חשיבות רבה מדי.

פורסם

אין שום דבר שרירותי בבחירה - לרוב משתמשים ב0 קילומטר ע"מ לחסל עודפי מלאי(הרבה פעמים מדגם ישן לפני שהחדש מגיע אבל לא תמיד) או רכבים שמיועדים לציי ליסינג ולכן חברות הליסינג מקבלות הנחה יפה מהמחירון ה"ווירטואלי" של אותה רמת גימור(ע"ע את הקליאו לייפ - מחירון יבש? 100K - מחיר ב0 קילומטר? 79 אלף שמייצג את המחיר האמיתי של הרכב לחברת הליסינג).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מציע לך לבדוק את שברולט ספארק.

אותי הספייסטאר קצת עייפה מחוץ לעיר, שילוב של הגה מוזר, כיול מתלים רך מדי ומושב שטוח לחלוטין ונעדר תמיכה.

פורסם (נערך)

דגם 2017 עבר כיול מחדש, פחות רך.

המושבים לדעתי מעט יותר נוחים אבל עדיין די שטוחים כמו שציינת.

אם כי גם לאחר נסיעות ארוכות לא היו כאבי גב או משהו בסגנון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני רכשתי אחת כזו בינואר, ונוסע בה מ-1/2, ועד כה מרוצה.

רשמתי פה את ההתרשמות שלי עד כה.

אחלה סקירה. תודה באמת עוזר. ממש לא ברור לי למה יש כל כך הרבה שמועות לא נראה לי מבוססות שהרכב לא טוב. בכל מקום שהוא לא סוכנות ( ניסיתי להוזיל ולקנות מליסינג 0 קמ) דחפו לי פיקנטו.

פורסם

אילו דברים לא טובים שמעת?

הרכב כמובן לא מושלם, המנוע רועש במאמץ, מושבים יחסית נוקשים.

פורסם
אילו דברים לא טובים שמעת?

הרכב כמובן לא מושלם, המנוע רועש במאמץ, מושבים יחסית נוקשים.

שמעתי דווקא סתם דברים כמו 'אל תתקרבי', 'ציונים לא טובים באירופה' 'הרכב לא טוב'. כלומר אמוציות ולא סיבות שבגללן הייתי מוותרת. הציונים בארה''ב דווקא ממש טובים. כנראה שיש פגיעה תדמית בדגם וכשכווולם קונים פיקנטו אז אני מעדיפה ללכת כנגד הזרם וכן להקשיב להמלצות של מי שיש לו את הדגם הזה. כמו שלך למשל.

פורסם

אגב אם כבר אנחנו מדברים, עד כמה ההבדל של מתיחת פנים משמעותי? כלומר להתאמץ ולקנות חדש 2017 או להתפשר ולקנות 2014 יד שניה

פורסם

היא ניראית מודרנית יותר ועם מושבים מעט נוחים יותר.

אם אתה קונה יד 2 תדעבסוף 2014 יצאה גירסה מאובזרת יותר מאשר ב2013 ותחילת 2014.

פורסם

מברוק. איזה צבע לקחתם?

• תוכן חדש...