Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו סדרה 3 או אאודי a4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב-BMW פח יותר עבה מאאודי? מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה?!

מ4 שנים עם A4 ו4.5 שנים עם 118i.

בימינו לרכבים אירופאים אין יתרון ברור על רכבים יפניים מבחינת עובי פח וצביעה אבל ב.מ.וו ומרצדס כן שומרים על סטנדרט אחר (יתכן וזה נכון גם למותגי פרימיום אחרים כמו לקסוס או אינפיניטי אבל אני לא מכיר). מההיכרות שלי עם אאודי, הסטנדרט שלהם נמוך יותר.

פורסם

עובי פח... וולקום שנת 94.

מה החבר שלך מחפש ברכב? מה יקבע מבחינתו מה עדיף מבין 2 האפשרויות? למה לא מרצדס? למה לא פסאט? למה לא אמריקאית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מ4 שנים עם A4 ו4.5 שנים עם 118i.

בימינו לרכבים אירופאים אין יתרון ברור על רכבים יפניים מבחינת עובי פח וצביעה אבל ב.מ.וו ומרצדס כן שומרים על סטנדרט אחר (יתכן וזה נכון גם למותגי פרימיום אחרים כמו לקסוס או אינפיניטי אבל אני לא מכיר). מההיכרות שלי עם אאודי, הסטנדרט שלהם נמוך יותר.

מצטער אך אין קשר בין איכות רכב לעובי הפח. בתור דיטיילר חובב שעשה פוליש או שניים בחייו אני יכול לומר שאיכות הצביעה של רכבים גרמנים עולה בהרבה על איכות הצביעה ביפניות, גרמנים משתמשים בלכות הרבה יותר קשות שיותר עמידות לסוורלים. זה דבר ידוע אצל כל דיטיילר מקצוען או חובב. שוב, גם כאן אין קשר לעובי הצבע אלא לאיכות הצביעה והלכה.

פורסם
ב-BMW פח יותר עבה מאאודי? מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה?!

סה"כ מדובר על שני רכבים גרמנים עם צביעה מאד איכותיות ושכבת לכה קשה במיוחד בהשוואה לרכבים יפנים אבל זה לא משהו שיגן עלייך ממכות. כל זה גם נכון לרכבים חדשים, צריך לקחת בחשבון שאלה רכבים בני קרוב לעשור שקרוב לוודאי עברו תיקוני צבע, שטיפות במכונה, פולישים למינהם וכו'. בקיצור הצביעה כבר לא ברמה של רכב חדש.

בימר=BMW

וכן אם השיקול הוא הנאה מנהיגה אז הבחירה צריכה להיות בבימר, אם השיקול הוא איכות תא הנוסעים לטעמי האאודי עדיפה.

צריך לקחת בחשבון שהאחזקה של רכבים כאלה היא יקרה. טיפול בבימר הוא דבר מאד לא זול, לא בטוח שזה רעיון כ"כ לחכם לרכוש אחת למישהו שצריך לגרד 45K(מבלי לזלזל). יכול לספר מנסיון שהחזקנו בעבר A4 חדשה 1.8T 20V והגיר הלך אחרי 7K ק"מ, עלות של גיר כזה היא לא זולה בכלל.

עובי פח... וולקום שנת 94.

מה החבר שלך מחפש ברכב? מה יקבע מבחינתו מה עדיף מבין 2 האפשרויות? למה לא מרצדס? למה לא פסאט? למה לא אמריקאית?

הוא מחפש נהיגה ספורטיבית רכבת שאפשר להרביץ איתו מה שנקרא אבל שיחזיק לפחות 5 שנים קראתי את התגובות וחלק אומרים כן לקנות גרמניה חלק לא אני מבין שהעלויות אחזקה גבוהות ולקחת גרמנית טובה בשנים האלו זה סיכון מבחינת בלאי וחלקים לכן הוא מחפש את האפשרות הטובה ביותר בתקציב שלו אחרי שדיברתי איתו הוא אמר שהוא יכול להתפשר על לא גרמנית אבל עדיין רוצה רכב חזק ספורטיבי בתקציב שלו.

פורסם

אני לא לגמרי בטוח שנהג ממוצע ידע לנצל את ההתנהגות הטובה יותר של הבמוו.

אקורד 2.4, מאזדה 6 2.3, מונדאו טורבו, אוקטביה 1.8 טורבו וכו.

אם הוא מחפש רכב מנהלים מפנק ביחס לשנתון אבל אין לו בעיה לשפוך 2000 שקל על איזה חיישן שילך לו בהפתעה, אז במוו זה אחלה של דבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...