Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש,

אני עובר לדירה חדשה, ומרהט ומזווד אותה כמעט מאפס.

נכון לעכשיו, הנה כמה הנחות יסוד בגדול:

1. מה שאפשר מאיקאה, קח מאיקאה. הכוונה לפינת אוכל, ארונות (3 דלתות ו-4 דלתות), "מזנון" לטלויזיה ופיצ'פקס. הובלה אחת כולל הרכבה ופתרנו את העניין.

2. ספת נוער לצאצאית וספת 2 מושבים לסלון, לא מאיקאה, אני לא אוהב את הסחורה שלהם בתחום הזה. יש המלצות ליצרן\משווק ספות נוער וישיבה איכותיות במחירים נוחים יותר מחמישייה לפריט?

3. מכונת כביסה, מייבש קונדנסר, כיריים גז מרובעים, תנור בילד אין - הכי פשוט, מכני וזול. מרלוני מה שאפשר, בכפוף למחיר ואחריות. הובלה אחת והרכבה כולל טכנאי גז.

זהו אם אני זוכר נכון, אודה להמלצות והארות להנחות היסוד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

1. יש חנויות זולות מאד. אני לא יודע איפה אתה גר, אבל בחיפה, למשל, קניתי ארונות 4 דלתות בפרוטות בפינת הרצל\ברזילי.בארונות לא להסתמך על הרכבה עצמית - המוצר הזה רגיש וכל סטיה של מילימטר עלולה להפוך אותו ללא יציב. בניגוד לזה כוורות וכונניות למיניהן אין שום בעיה להרכיב עצמאית. איקאה גם מקור מצויין לכל מיני אבזרים חיוניים כמו מנורות, מתקני תליה ואכסון וכו'. ויש לה עוד יתרון - הכל במקום אחד. לגבי אמצעי אכסון במחסן או חדרים רטובים למיניהם - "כתר" והום סנטר\אייס יספקו לך מבחר מספק במחירים סבירים.

2. מיטות נוער - כבר המלצתי השבוע בפורום על תוצרת וידר. הבנים שלי עברו מזמן למיטות זוגיות, מיטות הנוער מתוצרת "וידר" שלהם עדיין משמשות אצלי כמיטות בחדר האורחים, וארגז המצעים שלהם מתפקד כ...ארגז מצעים. סלון - אחרי הרבה חיפושים בחנויות זולות הכפלתי את התקציב וקניתי נאטוצי. לא יעזור כלום, האיכות אחרת, ובעקבות זאת איכות החיים. אבל אני מניח שהתוספת של 8-10 אש"ח בעייתית בשבילך.

3. מכשירי חשמל - אין ברירה, אלא לכתת אצבעות במרשתת ורגליים לחנויות, ולהפעיל את כל כושר המיקוח. אם אתה חבר במועדוניצרכנות - בדוק אם יש להם הצעות כדאיות, אם כי ניסיוני מראה שתמיד חייבים להשוות, ולא כל "מבצע" משתלם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעשות פשיטה על סניף של מחסני חשמל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

1. איקאה לא ממש זולים, אם יש לך זמן לחכות לאיקאה סייל אז הם אחלה

3. לקנות דרך שופרסל אונליין - מבצעים לכבוד הפסח. 200 שח הנחה על קניה חוזרת (אפשר ורצוי לפצל קניה בין כמה קרובי משפחה!)

הובלה כלולה במחיר

מותג הבית שלהם (פיילוט) עונה כבר כמה שנים אצלי לקריטריונים של בסיסי, זול ואמין.

במבצעים לכבוד החגים הם אטרקטיבים מאוד

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
היוש,

אני עובר לדירה חדשה, ומרהט ומזווד אותה כמעט מאפס.

נכון לעכשיו, הנה כמה הנחות יסוד בגדול:

1. מה שאפשר מאיקאה, קח מאיקאה. הכוונה לפינת אוכל, ארונות (3 דלתות ו-4 דלתות), "מזנון" לטלויזיה ופיצ'פקס. הובלה אחת כולל הרכבה ופתרנו את העניין.

2. ספת נוער לצאצאית וספת 2 מושבים לסלון, לא מאיקאה, אני לא אוהב את הסחורה שלהם בתחום הזה. יש המלצות ליצרן\משווק ספות נוער וישיבה איכותיות במחירים נוחים יותר מחמישייה לפריט?

3. מכונת כביסה, מייבש קונדנסר, כיריים גז מרובעים, תנור בילד אין - הכי פשוט, מכני וזול. מרלוני מה שאפשר, בכפוף למחיר ואחריות. הובלה אחת והרכבה כולל טכנאי גז.

זהו אם אני זוכר נכון, אודה להמלצות והארות להנחות היסוד.

אין לי מושג לגבי ריהוט ומוצרי חשמל. אשתי קונה ואני מביא את הצ'קים. מניסיוני, תתמקח. לא תאמין כמה תחסוך.

דבר נוסף, יצאת אחלה גבר עם העובד שלי. כל הכבוד.

התנהגות שלא טריוויאלית בכלל.

שיהיה בהצלחה. אחלה דירה קנית ובמיקום פצצה :-)

פורסם

בכיף, תודה חבר על הסיוע.

ספריאל, תודה על ההמלצה על וידר, יש להם סחורה שנראית טוב. עלתה האפשרות של לרכוש מיטת ילדים רגילה ולשדרג עוד כמה שנים, אולי זה מה שאעשה.

הספה ושאר ריהוט הסלון כנראה יבלעו תקציב לא מבוטל, אני מעדיף פריטים מועטים יותר באיכות טובה יותר מאשר למלא בג'אנק.

בינתיים השגתי קשר אצל אחד ממשווקי המוצרים הלבנים, כנראה שאבצע את הרכישה אצלו במרוכז.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מיטות נוער תקנה במרפדיית קעדאן בבאקה אל גרבייה.

הוא מייצר לחצי מה"מותגים" המוכרים, ואם תלך אליו ישירות, פשוט תחסוך את התיווך שלהם.

הוא מאד נחמד ושירותי (למרות שהוא לא "בנוי" למכירה ליחידים), אבל המיקוח אצלו הוא חובה.

תתקשר אליו אם אתה מגיע, כי אין שום סיכוי שבעולם שתמצא את המקום לבד בלי שהוא יוציא לך "ליווי רכוב" :-P

0507383797

ארונות קיר יש לך באזה"ת אור יהודה כמה זולים שיושבים אחד ליד השני.

(אחרי סעיד 2000, אתה ממשיך ישר על הצד שלו, ופונה ימינה. אל תעצור לאכול אצלו :-)).

אבל- תבדוק מחירים גם בדוב'לה. הם יושבים בסניפים של אייס.

שתי ההמלצות עדיפות עשרות מונים על איקאה, וזולות ממנה משמעותית.

בכל מקרה-המנע מארונות הזזה זולים- הפרזול שלהם על הפנים(זה מה שהופך אותם לזולים...). אם אתה מאותגר תקציבית- העדף ארונות פתיחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה, יש לך סדרי גודל מחירים אצל קעדאן, ואצל יצרני הארונות שהזכרת?

מוזר, כל הספות נוער מגיעות עם ראש מתכוונן, מה שמייקר אותן מאד; מחפש דגמים ללא המנגנון המיותר.

Winston S. Churchill -

פורסם

מיטת נוער פשוטה (מיטה עליונה עם מזרן קפיצים, מיטה תחתונה עם מזרן ספוג +ארגז מצעים מתרומם )אפשר להגיע אחרי מיקוח לסביבות 600 ש'.

מיטה מתוחכמת (שני המזרנים קפיצים מנגנון "על קל" ריפודים משודרגים ידיות לבחירה וארגז מצעים משודרג) מגיע לסביבות האלף+.

ארונות דלתות פתיחה בגובה 240 ס"מ צריכים להיות בסביבות 450-500 שקל לדלת ברוחב 40 (תכפיל במספר הדלתות שאתה רוצה).

ארונות נמוכים יותר, זולים משמעותית.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שים לב מה אתה קונה באיקאה. כדאי לעבור באתר שלהם על מוצרים ולראות מאילו חומרים הם עשויים. יש כאלו מסוג כלשהו של קרטון, ספונג׳ה-שתיים וזה מתחיל לספוג מים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היי,

אני סמנכ״ל שיווק ומכירות ברשת אולטימה. יבואנים של מערכות ישיבה מעור ובד מאיטליה בלבד, ומדובר בפריטי איכות.

יש לנו אאוטלט ענק ברחובות עם הרבה מאוד פריטים לחיסול מתצוגות וקולקציות קודמות.

אשמח לאפשר לך מחיר לחברים.

אגב, גם ארונות הזזה יש לנו, דרך קסטל בורוכוב.

בפרטי אם תרצה.

חג שמח,

יהונתן

• תוכן חדש...