Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקו תודה רבה, בהחלט מעודד.

קייזר כן בהחלט, אני פוסל מה שבנוי מ-MDF.

יהונתן תודה רבה, נמשיך בפרטי.

חג שמח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נמצא בסטטוס זהה. להלן המציאות שלי:

1. חנות רהיטים באז"ת החדש בראשל"צ - ארון 7 דלתות סטנדרטי, מיטה עם מגירות ומזרון 1.8 מטר, 2 שידות, עמדת טואלטיקה עם מראה יצאתי בנזק של עשירייה.

2. מדיח כלים בלומברג, מקרר טקה, תנור טקה רוחב 90, כיריים 5 להבות רוחב 70 גם יצאתי באזור העשירייה (הקבלה לא ליידי כרגע).

3. מזגן אלקטרה ELD 50T, פלטינום 120, פלטינום 140 יצאתי בקצת פחות מ-12 אלף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במוצרי חשמל יש לי נסיון רע, על כל מה שפשוט וזול אתה משלם פעמיים.

מראש אני משקיע וקונה קופסאות משוכללות ויקרות וגם נהנה מהאיכות.

בינתיים לא נפלו במבחן האמינות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, אחרי החג אתחיל בביקורים ממוקדים: דובל'ה ואור יהודה לארונות, קעדן ורחוב הרצל למיטה.

לגבי תנור בילט אין, מה חשוב שתהיינה תכונותיו, אם אני מתכוון בעיקר להשתמש בו לבשרים ותבשילים "כבדים" ולא לאפייה?

לכיריים יש תכונות חיוניות חוץ מהתאמה לריבוע שבשיש ומחיר נוח?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לכיריים חשוב שיהיה "טורבו" באחת הלהבות.

4 או 5 להבות זה תלוי באופן הבישול שלך וגודל הסירים שאתה משתמש.

כמובן שרצוי שהגודל החיצוני יהיה כמה שיותר גדול כדי שהמרחק בין הלהבות יהיה גדול. מצד שני הגודל גם מצמצם לך את משטח העבודה על השיש.

לגבי תנור, גם כאן היצרנים מבלבלים עם נתונים לא הכי חשובים (נפח). נתון חשוב שהיצרנים לא מפרסמים הוא גודל התבניות שנכנס לתנור.

לדוגמא יכול להיות תנור בעל נתון נפח גדול אבל הוא מתוכנן עם פתח רחב ונמוך, זה עלול להפריע למי שרוצה לשים סיר עם עוד משהו בתנור.

כאן חשוב לבדוק רק אם יש לו מנגנון ניקוי עצמי (האם זה טוב או לא, יש שרשור בנידון אז אתה יכול לחפש).

ריבוי תוכניות בישול זה גימיק נחמד אבל אני מוצא את זה לא שימושי (גם מה שנותנים במינימום בדגמים הכי פשוטים מספק לדעתי).

תנור וכיריים היום זה לא דבר יקר, אתה יכול לסיים את הסיפור בין 1500 ל-10000 ש"ח, תלוי כמה תתפרע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המידות החיצוניות של תנורי BI סטנדרטיות, הפנימיות משתנות, וצריך לבדוק בחנות.

לגבי ניקוי פירוליטי - מדובר בתכונה שעולה לא מעט כסף, ומחייבת "ארובה" (כלומר רווח בין הארון לקיר, שמאפשר פיזור האויר החם מאחורי בתנור). אם אתה מתקין את התנור מתחת לשיש או שאין רווח כזה בין הארון לקיר אפשר לוותר על התכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מדוייק.

ניקוי פירולטי לא עולה הרבה כסף (אני בדיוק אחרי סקר וקניית תנור ככה שאני מעודכן) אפילו בדגמים הכי פשוטים של בוש/סימנס ועוד חברות שבדקתי בעלויות של פחות מ2000 שח לתנור הפיצר (הלא שימושי - לדעתי) הזה קיים.

מבחינה טכנית, תנור לא צריך "ארובה", כככל כל התנורים כיום פולטים את האויר החם אל חזית התנור ומסיבה בטיחוטית לא אל פנים ארונות המטבח, התנור סך הכל צריך שיהיה פתח מסויים לחדירת/שאיבת אויר מהגומחה בה הוא נמצא.

בעיות בחוברת ההדרכה הם ממליצים על פתח של 20 ממ לאורך הגומחה (20*56) או 2 קדחים של 55 ממ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את התנור הפירוליטי שהיה לי קניתי לפני 6-7 שנים, אז נדרשה ה"ארובה" בנוסף לפינוי האויר החם מלפנים. באות זמן התכונה הסיםה למחיר התנור משהו בסדר גודל של 1500 ש"ח.

התנור הארון שקניתי הוא ללא ניקוי פירוליטי, כך שלא התעניינתי בדרישות בתנורים המודרניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...