Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התקרית עם השוטר שנטפל אלי ,ואחרי שהתברר אותו יום שקיבלתי עוד דו"ח מהירות בחופשה באוסטריה חודש קודם, החלטתי שאלוהי היהודים נטפל אלי שוב -ויש להגביר התפילות בכנסיית הקבר שבירושלים.

שוב אני מוצא את עצמי בירידות מירושלים לכיוון יריחו, כביש 1. הצומת של מצפה אדומים, משהו כזה, והפנייה ימינה לעיסאוויה. אני בנתיב של הממשיכים ישר.

אני בוהה בשלט שלשמאלי שמורה על דרך בטחון (לכיוון מצפה אדומים). בזווית העין אני רואה ירוק- מחל בנסיעה.

בשליש צומת אני קולט שיש לי אדום, והירוק הוא בעצם לנתיב של הפונים שמאלה.

בנתיב ממול רכבים הפונים לעיסאוויה (שמאלה בשבילם) מתחילים נסיעה וצופרים לי, אני מדליק נורות מצוקה, משלב לרוורס וחוזר לקו עצירה.

עם המזל שלי, כמובן שבצומת קיימת מצלמת רמזור.

יותר מאוחר חזרתי לצומת והבטתי במצלמה, מנסה להבין אם יכול להיות שצולמתי. נראה שהמצלמה מכוונת יותר למרכז הצומת ואני הייתי בשליש ממנו. כלומר התקדמתי שליש צומת ואז נעצרתי וחזרתי אחורנית.

לא הרגשתי שום פלאש. השעה הייתה שעת שקיעה. 19:30 לערך, אני חושב.

מה אתם אומרים? צולמתי?

פורסם

ראית פלאש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מצב שכן יש מצב שלא

תמתין מספר שבועות ותראה אם קיבלת דו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא היה פלאש, אבל מדובר בשעה גבולית בין יום לליל (ביום אין פלאש נכון?).

בהנחה שצולמתי- האם יש לי סיכוי במשפט אם אסביר מה שקרה כפי שכתבתי כאן?

פורסם

מדובר בבעיה מוכרת ברמזורים מפוצלים. ועדיין - אם המצלמה פעילה קרוב לודאי שתזומן למשפט. יותר מזה, אם מדובר באדום שדלק למעלה מ-5 שניות (ולפי התאור שלך די מובטח שזה המצב), או שתועדה הפרעה שלך לנהגים אחרים (כפי שתארת) מדובר בעבירה חמורה, שתגרור פסילה + הזמנה לדין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מדובר בבעיה מוכרת ברמזורים מפוצלים. ועדיין - אם המצלמה פעילה קרוב לודאי שתזומן למשפט. יותר מזה, אם מדובר באדום שדלק למעלה מ-5 שניות (ולפי התאור שלך די מובטח שזה המצב), או שתועדה הפרעה שלך לנהגים אחרים (כפי שתארת) מדובר בעבירה חמורה, שתגרור פסילה + הזמנה לדין.

חמש שניות זה המוןן קשה לי להאמין שהוא עבר כך כך הרבה זמן אחרי

נחזיק לך אצבעות שלא צולמת, בהצלחה

פורסם

הפוך. עד שזיהה את הרמזור הנכון בשליש צומת, עצר, הפעיל איתות מצוקה ועשה רוורס אחרי שבדק שאפשרי, יש סיכוי רב שעברו 5 שניות.

פורסם

יש מצב כי הוא יואשם גם ברצח ארלוזרוב לאור ההתחצפות לשוטר בירידה לים המלח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...