Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העניין הוא שהם לא יכולים לגעת בכמה מאות האלה במידה ומחליטים לעקל לו את חשבון הבנק ככה סתם כמו שתואר פה.

בעניין מס הכנסה, במידה והם מחליטים משום מה לעקל משהו, שולחים לפני זה הרבה התראות ואפילו מוסרים לך ביד התרעה. ככה סתם לקום בבוקר ולגלות שהחשבון עוקל בלי שום רמז מראש נשמע מאד תמוהה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוכב איטי - איני מדבר על עיקול החשבון. אנימדבר על כך שרשויות המס - בכל העולם, אבל בהנהגת ארה"ב - מחפשות חשבונות "מוזרים". לא יודע אים הם מתיחסים לחשבון קטן עם כמה מאות או אלפי דולרים, אבל להכנס לחקירה על עניין כזה מגמד את העיקול שתואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יכול להעיד שזה בהחלט קורה.

זה היוצא מן הכלל.

ואם אתה מעיד על משהו שקרה לך אז אני מאמין, כי אחרת הייתי אומר שלא קיים דבר כזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רוכב איטי - איני מדבר על עיקול החשבון. אנימדבר על כך שרשויות המס - בכל העולם, אבל בהנהגת ארה"ב - מחפשות חשבונות "מוזרים". לא יודע אים הם מתיחסים לחשבון קטן עם כמה מאות או אלפי דולרים, אבל להכנס לחקירה על עניין כזה מגמד את העיקול שתואר.

הפחדים הם לא רציונאליים אבל זה לא נדיר לפתח פחד מהסוג הזה כשחיים במדינת ישראל.

בחו"ל אין שום דבר מוזר בחשבון זר שאדם פותח ושם שם קצת כסף, כל עוד מקור הכסף חוקי וניתן למעקב. ואם אתה עושה העברה בנקאית לחשבון בחו"ל אתה עונה על התנאים האלה. הכל חוקי לגמרי.

פורסם
זה היוצא מן הכלל.

ואם אתה מעיד על משהו שקרה לך אז אני מאמין, כי אחרת הייתי אומר שלא קיים דבר כזה.

אם לא היה קורה לי גם הייתי אומר שלא הגיוני.

עיקלו לי חשבון בנק בשל חוב ארנונה שלא הגיע אלי מעולם.

מילא ניתן לטעון שחשבון הארנונה בדואר רגיל לא הגיע, אבל התרעות אמורות להשלח בדואר רשום.

פורסם
הפחדים הם לא רציונאליים אבל זה לא נדיר לפתח פחד מהסוג הזה כשחיים במדינת ישראל.

בחו"ל אין שום דבר מוזר בחשבון זר שאדם פותח ושם שם קצת כסף, כל עוד מקור הכסף חוקי וניתן למעקב. ואם אתה עושה העברה בנקאית לחשבון בחו"ל אתה עונה על התנאים האלה. הכל חוקי לגמרי.

שמת לב שהפוסט שלי היה מסוייג מאד - בעקר לאור הסיפורים בשרשור הנוכחי, ולאור ההיסטריה בנושא מיסוי בין לאומי בשנים האחרונות, הייתי בודק היטב את המשמעויות - לא כיון שאני חושש מהאשמות שווא, אבל כן בגלל חשש מהביורוקרטיה ובזבוז הזמן.

מחזיר אותי לסיפורים של ההורים הייקים שלי על המשטרה הכלכלית בשנות ה-50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק מזכיר, למי שממש רוצה לשים קצת כסף בצד בלי קשר לחשבון בנק או מדינה, תמיד יש ביטקוין. אמנם עם בעיה קלה עד חמורה של סיכון (או סטיית תקן, אם תרצו), אבל בינתיים הכיוון הכללי חיובי.

לא מניסיון אישי שלי, אבל הביורוקרטיה האמריקאית מגמדת את הישראלית, והרבה פחות גמישה ממנה. לא ממליץ לאף אחד להסתבך איתה באיזה מקרה קצה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מנגד בארה"ב הבירוקרטיה הרבה יותר נגישה, ריספונסיבית, מכבדת - והגיונית.

כל עוד אתה בסדר הם יהיו בסדר איתך, אם אתה מנסה לערבב ונתפס אתה תחטוף הרבה יותר מאשר מה שהיה קורה כאן בארץ.

מעדיף את השיטה הזו על מה שהולך כאן, מעדיף 'רובוטים מקובעים' על פני מאעכרים כסתחיונרים חסרי מקצועיות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האמת היא שאני סומך יותר על האמריקאים והרשויות שלהם בקטע הזה מאשר על הישראלים כי לפחות האמריקאים יודעים אנגלית.

הפקידים פה בארץ לא יידעו לקרוא הוראות שימוש של פייפאל.

כשיש בעיה ומשתמשים בחשבונות מחו"ל או משהו כזה בארץ ויש חקירה של רשות המיסים, שולחים את זה למתרגם, כלומר אלי, באיחור של 4 חודשים.

בינתיים הבן אדם יושב 4 חודשים ומחכה שמישהו יתרגם את המסמכים האלו, ואין לו חשבון בנק והוא לא יכול לצאת לחו"ל.

פורסם

וואו, פשוט וואו. בא לי ללכת להתכרבל בפינה ולבכות עד שאמות ממה שקוראים בשרשור הזה. איזה התנהלות פח זבל, פשוט לא יאומן.

שלומי, חבר טוב שלי קיבל דרישה לתשלום חוב מרשות השידור, לא הסכים איתה, הופ חשבון עוקל.

הסיפור טופל רק לאחר שעו"ד נכנס לתמונה.

שיהיה בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יאפ, לגופים ממשלתיים זה סופר קל.

לא רק ממשלתיים.

אצל הוט לדוגמא,זה טריק ידוע וקבוע לעקל חשבונות על ימין ועל שמאל,ולך תרדוף אחריהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הוט לא יכולה לעקל לא על ימין ולא על שמאל אלא רק לאחר משפט

רשויות יכולות

אבל כמו שכתבתי קודם

ב99.999999% זה אחרי שקיבלת התראות או הת רעות או דרישה לתשלום והזנחת את הטיפול בהן

ב 0.000001% שזה בא בלי התראה זה באמת יוצא מהכלל שהדרישה / התראה נשלחה אבל לא הגיעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,אצל הוט זה כמו הדואר.

"שולחים" (מרכאות בכוונה) התראות בלי סוף,עד שיום בהיר אחד אתה מוצא "בטעות" מכתב מהוצל"פ או עו"ד שאתה חייב ככה וככה שקלים.

כמובן סכום מנופח ללא פרופורציות בתוספת ריביות שכ"ט והשד יודע מה.

אין דין ואין דיין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ב99.999999% זה אחרי שקיבלת התראות או התרעות או דרישה לתשלום והזנחת את הטיפול בהן

ב 0.000001% שזה בא בלי התראה זה באמת יוצא מהכלל שהדרישה / התראה נשלחה אבל לא הגיעה

ברור ברור, הם תמיד שולחים. אני עד היום מחכה למכתב דרישה מביטוח לאומי, שטענו שיש לי חוב אליהם כי לא עבדתי במשך חצי שנה, על אף שידעו להוריד לי מהתלוש יפה יפה כל אותה חצי שנה.

כל חטאי היה שלא עדכנתי אותם שהחלפתי מקום עבודה (והם גובים את הכסף כן? פשוט זה נורא נורא נורא מורכב לעדכן שאם מתקבלים תשלומים ממישהו, אז בסבירות גבוהה למדי שהוא אשכרה עובד, כמובן שאני צריך לעדכן אותם...),

אבל כמובן שלעקל את החשבון בלי שום התראה מוקדמת, זה ידעו יפה מאוד לעשות.

אבל אין כמו רגולציה :wink:

• תוכן חדש...