Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה להחליף בולמי זעזועים (בוכנות) במכונת כביסה סימנס XB 820. החלק התחתון מחובר עם בורג וקל לפירוק.

הבעייה היא החלק העליון שמחובר בעזרת פין פלסטיק. אני לא מצליח להגיע לחלק שאמור להלחץ ולאפשר את השחרור, בנוסף בסוג הזה של הפין אין כמעט אפשרות למשוך אותו החוצה.

יש למישהו רעיון? אולי לקדוח אותו? (קצת מפחיד, ובנוסף אין לי פין פלסטיק כזה להחלפה, אני עדיין מחפש אחד, בוכנות יש).

strut1.jpg

strut2.jpg

פורסם

במקום המסומן בצהוב - רואים "שן" נעילה של הפין? אתה יכול להכניס טסטר ולקפל את השן שעל הפין, ואז ללחוץ אותו החוצה?

Capture.JPG

:turn-l:
פורסם

בכול מקרה לדעתי תצטרך להחליף את הפינים. אני החלפתי ב-LG ורכשתי בולמים מקורים אשר מגיעים עם פינים להחלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, תודה לכולם.

ניסית לדפוק עליו בעדינות עם פטיש קטן (מהצד של השפיץ)?

במקום המסומן בצהוב - רואים "שן" נעילה של הפין? אתה יכול להכניס טסטר ולקפל את השן שעל הפין, ואז ללחוץ אותו החוצה?

yuvk, גם אני חשבתי שזו נעילה, ניסתי לדחוף שם מברג, אבל זה מרגיש כמו חלק מהמבנה. חשבתי שאפילו במרכז הפין יש "מסמר נעילה" ודפקתי עם מברג פיליפס, ניסיתי לכוון למרכז, אבל הגישה מאוד מוגבלת, כל הניסיונות היו דרך פתח קטנצ'יק שמכוסה בפלסטיק מאחורי המכונה (החזית כמובן פורקה, אבל אין גישה נוחה לצד האחורי של הבוכנה. מה שמעצבן זה שיש "חלון גישה" אחורי והוא ממש לא עוזר, רק להכניס מברג בשני הפתחים הקטנים שממוקמים מאחור משני הצדדים ( נראה לי ששם אולי התחברו סוג של מגנים שהיה צריך להסיר אחרי ההובלה, אבל ממש לא בטוח).

בכל מקרה הדפיקות התחילו לעוות את הפלסטיק, אבל לא הוציאו אותו החוצה, הפסקתי כי אין לי אחרים בנתיים, ופניתי לעצת חכמי הפורום.

הנה "הנזק" אחרי ניסיון החילוץ:

attachment.php?attachmentid=484458&d=1490650582

פתח הגישה:

attachment.php?attachmentid=484459&d=1490650585

זה לא פין נשלף לדעתי, היו לי בבוש פינים שצריכים קדיחה

אני באמת מתחיל לחשוב שזה המצב. לאחר הקידוח פין חדש נכנס ללא בעייה? איפה רכשת את הפין?

בכול מקרה לדעתי תצטרך להחליף את הפינים. אני החלפתי ב-LG ורכשתי בולמים מקורים אשר מגיעים עם פינים להחלפה.

מרק, נדמה לי שראיתי סרטון עם מכונה של LG. הפינים שם נראו יותר סימפטים, היה מקום למשוך עם פלייר מהצד השני לדעתי, והיה זם זיז שלוחצים תוך כדי משיכה כדי לשחרר. אני מסכים שבכל מקרה כדי להחליף אותם לחדשים, הבעייה שכרגע לא מצאתי עדיין, הבולמים שקניתי חליפיים והגיעו ללא פינים, אנסה למצוא ערכה מקורית אולי.

pin.jpg

access.jpg

פורסם

לגבי גישה, כשהחלפתי בולמים למכונת כביסה קריסטל (איטלקית פתח קדמי) שמתי קצת קרטונים על הרצפה והשכבתי את המכונה על הגב וקיבלתי גישה נוחה מלמטה.

:turn-l:
פורסם

בבולמים שרכשתי לבוש שהייתה לי הגיעו הוראות לקדוח את הפינים ולהתקין פינים אשר הגיעו בערכה עם הבולמים החדשים.

תומר$_58.JPG

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
קודם כל, תודה לכולם.

yuvk, גם אני חשבתי שזו נעילה, ניסתי לדחוף שם מברג, אבל זה מרגיש כמו חלק מהמבנה. חשבתי שאפילו במרכז הפין יש "מסמר נעילה" ודפקתי עם מברג פיליפס, ניסיתי לכוון למרכז, אבל הגישה מאוד מוגבלת, כל הניסיונות היו דרך פתח קטנצ'יק שמכוסה בפלסטיק מאחורי המכונה (החזית כמובן פורקה, אבל אין גישה נוחה לצד האחורי של הבוכנה. מה שמעצבן זה שיש "חלון גישה" אחורי והוא ממש לא עוזר, רק להכניס מברג בשני הפתחים הקטנים שממוקמים מאחור משני הצדדים ( נראה לי ששם אולי התחברו סוג של מגנים שהיה צריך להסיר אחרי ההובלה, אבל ממש לא בטוח).

בכל מקרה הדפיקות התחילו לעוות את הפלסטיק, אבל לא הוציאו אותו החוצה, הפסקתי כי אין לי אחרים בנתיים, ופניתי לעצת חכמי הפורום.

הנה "הנזק" אחרי ניסיון החילוץ:

attachment.php?attachmentid=484458&d=1490650582

פתח הגישה:

attachment.php?attachmentid=484459&d=1490650585

אני באמת מתחיל לחשוב שזה המצב. לאחר הקידוח פין חדש נכנס ללא בעייה? איפה רכשת את הפין?

מרק, נדמה לי שראיתי סרטון עם מכונה של LG. הפינים שם נראו יותר סימפטים, היה מקום למשוך עם פלייר מהצד השני לדעתי, והיה זם זיז שלוחצים תוך כדי משיכה כדי לשחרר. אני מסכים שבכל מקרה כדי להחליף אותם לחדשים, הבעייה שכרגע לא מצאתי עדיין, הבולמים שקניתי חליפיים והגיעו ללא פינים, אנסה למצוא ערכה מקורית אולי.

בתמונה שצירפת רואים סדק שנגרם ממכות או שזה רק נדמה לי ?

פורסם

מרק, לא נדמה לך, יש סדק, גם בצד השני, זה שלא דפקתי עליו:-(.

האמת שפתחתי את המוכנה די התאכזבתי לגלות שהכול כמעט מפלסטיק וממש עדין, אני מתפלא שהיא עובדת מ 2005\6 בלי תקלות (חוץ מהבולמים)

pipinoadar,

בנתיים השגתי פין אחד זהה לזה שבתמונה ואחד טיפהה ארוך יותר שאמרו לי שאמור גם להתאים (זה מה שהיה בחנות). איפה קנית את הערכה?

פורסם (נערך)

1.אצל דובין.

2.האמת שיצאתי חמור,אתמול זרקתי את המכונה הישנה עם הבולמים היחסית חדשים יחד עם הפינים.

3.אין סיכוי שהסדקים האלו לא יתפתחו לשברים עם אופי העבודה של התוף-קח בחשבון.

:|

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לצערי גם אני חושב שסופו של הסדק להתפתח לשבר. כבר קניתי בולמים ופינים, אז אני חושב לנסות להחליף בשביל "הספורט", במקביל אחפש המלצה למוכנה חדשה בשרשור מכונות כביסה.

1.אצל דובין.

2.האמת שיצאתי חמור,אתמול זרקתי את המכונה הישנה עם הבולמים היחסית חדשים יחד עם הפינים.

3.אין סיכוי שהסדקים האלו לא יתפתחו לשברים עם אופי העבודה של התוף-קח בחשבון.

:neutral:

תומר

גם אני קניתי אצל דובין, היה רק בולמים חליפיים ורק פין מתאים אחד.

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה, כמו שאמרתי אנסה להחליף בכל זאת ואעדכן.

פורסם

בחיל האוויר לפי הנחיות ייצרני המטוסים נהוג לקדוח קדח קטן בקצה הסדק בכדי למנוע את התפתחותו של הסדק.

ראה תמונה מצורפת.

בהרבה מקרים דווקא אצל אביב בת"א השגתי חלקים שלא הצלחתי להשיגם בחנויות הגדולות.

http://www.aviv-parts.co.il/DEFAULT.asp

pin.jpg

• תוכן חדש...