Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיל האוויר לפי הנחיות ייצרני המטוסים נהוג לקדוח קדח קטן בקצה הסדק בכדי למנוע את התפתחותו של הסדק.

ראה תמונה מצורפת.

בהרבה מקרים דווקא אצל אביב בת"א השגתי חלקים שלא הצלחתי להשיגם בחנויות הגדולות.

http://www.aviv-parts.co.il/DEFAULT.asp

מרק, תודה על הקישור להבא אנסה גם שם. לגבי הסדקים, אחכה לשבר ואזרוק את המכונה לכל הרוחות:-), אגב, נדמה לי שראיתי את ההצעה שלך לתיקון באחד הפרדקים של "תעופה בחקירה".

חפש שירשור שלי על תיקון מכונת בוש אצלי האוזן ממש נשברה ויצרתי לה פלח מברזל שהחליף אותה

ראיתי, כל הכבוד על ההשקעה. אחרי שראיתי איך המכונת צעצוע שלי בנוייה אני מתפלא שאין שוק שלם של "שיפורים", ממש מכונה חד פעמית.

לגבי גישה, כשהחלפתי בולמים למכונת כביסה קריסטל (איטלקית פתח קדמי) שמתי קצת קרטונים על הרצפה והשכבתי את המכונה על הגב וקיבלתי גישה נוחה מלמטה.

תודה, השכבתי את המכונה על הצד וזה עזר מאוד.

ולעדכון:

אז קדחתי במקדח 10 ממ' דרך הפין (לחלץ אותו היה פשוט בלתי אפשרי), עדיין לא יצא לגמרי.כדי לחלץ לגמרי בעזרת מולטיטול עם להב לעץ שטוח חתכתי משני צידי התושבת העליונה של הבולם, הכוונה שני חיתוכים בניצב לפין :

attachment.php?attachmentid=484545&d=1490828417

ואז היה ניתן לשלוף את הבולם, והוציא את מה שנשאר מהפין בתושבת.

עדיין הפין החדש היה רחב מהקדח, אז הרחבתי מעט את הקדח בעזרת המקדח עד שהיה ניתן להכניס את החדש.

מסתבר שגם הפין שחשבתי שמתאים רחב מהמקורי, ולא הייתה לי ברירה אלא להרחיב את הקדח.

צירפתי תמונות של התושבת לאחר קידוח ראשוני, לאחר חילוץ התושבת והרחבה, ובסוף את הפין מולבש.

בתמונה 5 ניתן לראות שהסדק נפתח, אבל הוא על חלק מהדופן של התושבת (יחזיק כמה שיחזיק :?).

בגדול כל התיקון הזה שעשיתי נראה לי די אילתור שלא יחזיק הרבה, בנתיים המכונה עובדת שקט, עד שתיזרק למחזור.

cutting point.jpg

drill1.jpg

drill2.jpg

drill3.jpg

drill4.jpg

drill5.jpg

pin1.jpg

pin2.jpg

• תוכן חדש...