Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כלל ראשון הוא לא לזלזל באויב גם אם הוא חלש לכאורה,

אסד חלש או מוחלש יותר מהווה איום לישראל,אם יגיע למצב שאין לו מה להפסיד.

במקרה הזה לא מדובר בזלזול. לבשאר יש צרות הרבה יותר דוחקות בתוך המרחב הסורי וגם מחוצה לו, יש לו חשבון הרבה יותר גדול עם תורכיה למשל מאשר עם ישראל. המדינה שלו בקושי גובלת בישראל נכון להיום.

אבל,לעניות דעתי הסכנה האמיתית נמצאת בלבנון ובעזה. לחמאס וחיזבאללה כמעט ואין מה להפסיד ואם חלילה תיפול בידיהם.

המקרה של חזבאללה באמת מסוכן, אבל הם לא ישיגו ״נשק להשמדה המונית.״ כל הדיבורים הללו על ״נשק אסטרטגי״ מתכוונים, לפי כל הדיווחים, למערכות הגנה אווירית (SA-8/17/22) ולמלאי מצומצם של טילי חוף-ים.

גם חזבאללה הוא לא גוג ומגוג במובן שהוא לא מהווה איום קיומי לישראל. מה גם שהוא שקוע עד צוואר במרחב הסורי ומכלה לוחמים וציוד, וגם מצבו הבריאותי של נצראללה רעוע. הוא בכל זאת האיום המוחשי הגדול ביותר על ישראל כיום, אין ספק.

יש גם משמעות לכך שבמצב הנוכחי חזבאללה יהיה בודד במערכה מול ישראל. אין את החשש שאם תהיה אגרסיבי מדי מול לבנון, הצבא הסורי ייכנס למערכה.

חמאס דווקא עדיין סובל מנזקי צוק איתן. אפילו מבלי הנזק שצה״ל הסב לרצועה, חמאס פשוט שיגר אחוז מאוד גדול מהטילים שברשותו ובינתיים המקורות שמהם הוא הביא את הנשק התייבשו או נחסמו על ידי מצרים.

זו התקופה הטובה ביותר מבחינה בטחונית (ברמת העל, לא באירועי גבול מזדמנים) מאז קום המדינה. תהנו ממנה ואל תדאגו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה לגבי הדיווחים על נסיונות אירניים לתפוס אחיזה משמעותית בסוריה ועל פי פרסומים אף פיתוח יכולת יצור טילים מדוייקים בלבנון עצמה בשביל חיזבאללה. הרי בסוף האיום הרציני הוא טילים מדוייקים בעלי ראשי קרב משמעותיים של מאות ק"ג?

רק כדי להרגיע, גם ידוע לי שמערך ההגנה האווירית שלנו בעצם הושלם והפך למבצעי או יהיה מבצעי בשבועות הקרובים על כל מערכותיו.

פורסם

תרגיעו. הרובוט של איוב קרא יטפל בכל הרעים. שימון פרס סיפר לו ממש לפני מותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מאוד מקווה שישראל לא תצטרך להכנס לסוריה בקרוב מאוד.

כי בנתיים דעאש והמורדים עושים אחלה עבודה מה שגורם לי לאחל בהצלחה לשני הצדדים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בסוף צוק איתן התחילו להוריד בעזה ביניינים שלמים שהכילו ככל הנראה מפקדות טרור.לעניות דעתי זו היתה הסיבה לסוף המערכה. ככה משיגים שני דברים גם לא מסכנים חיילים וגם האןייב מבין שאכן יש לו מה להפסיד והרבה.

במקביל איום ישיר על ראשי החמאס ישיג הרתעה.

ברגע שידעו שיש נחישות ויש להם (גם אישית) הרבה מה להפסיד אולי יתכן מצב של רגיעה.

זו הדרך היחידה עם אויב מסוג זה.

פורסם

גם בעזה לא עבד, סתם מחשבות שווה של ישראלים עם תחושת גדלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא בעזה אחרי שהתמעטו המטרות האחרות וצה"ל התחיל להוריד מרווחי ביטחון אני חושב שיש אמת במה שיוסי כתב.

פורסם

אין לי שיגעון גדלות אני ס"ה אזרח קטן. אבל יש לי זכות כאזרח שומר חוק לומר את דעתי על סמך מה שמוגש לי והמעט הבנה ודאגה לחיילים ולמדינה.

אינני מבין למה אנו נותנים לאויב לגרור אותנו למלחמת התשה..אינני מבין מדוע צריך לשלוח חיילים לתוך בתים במקום לפוצץ את כל הבית.שזה מה שעשו בסוף המערכה בדיעבד. עם כל הכבוד צהל הוא חזק ואדיר אבל להיכנס לקרבות פנים מול פנים בתוך שטח בנוי זה אומר מלכודות ואבדות מיותרות.

פורסם

עלק למה

כי אנחנו צבא מוסרי(מוסרי לאויבים ולא לחיילים שלנו) ומסתבר שמעדיפים לשלוח בני 18 לתוך בית שיכול להיות מלכודת מוות מלהרוג חפים מפשע(בפוטנציה...)

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אמיתי אמיתי.

אני מדבר על הבני ערובה שהאויבים שלנו משאירים בבתים.

לא על המחבלים בעצמם.

אבל גלשנו מהדיון.

בעימותים כאלו זה תמיד מלוכלך, ולא תמיד אפשר לנצח לוחמי גרילה כאלו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

חפים מפשע?! אתה מודע לכך זה שהם לא מרימים נשק ויורים עליך, הם מאחלים לך דברים הרבה יותר גרועים.

על פי האסלאם הקיצוני, ליהודים צריך לערוף ראש כי מוחמד עשה את זה במלחמות נגדם. תדמיינו כמה כאלו חושבים אבל בפועל לא נלחמים... לרחם עליהם ? ממש לא. אז יש חפים מפשע שתומכים בשלום ויש כאלו שיותר גרועים מדאעש אבל לא נלחמים. יש הבדל!

פעם שמענו ממכר ערבי "הערבים לא יכולים דמוקרטיה, חייבים דיקטטורה ומבינים רק כח", משהו בסגנון... זה אומר הכל.

בעופרת יצוקה פעילי חמאס אמרו "היהודים השתגעו, לא יודעים מה קרה להם".

מי שלא מבין את התרבות הערבית שקשורה לכח וכבוד לא יוכל לנצח אותם, ואני מדבר על הצדדים הרעים של התרבות הזאת, לא הטובים והנחמדים כמו אוכל, ריקודים, אירוחים, שירים וכו' שאי אפשר ודבילי להכחיש.

פורסם

אינני מבין למה אנו נותנים לאויב לגרור אותנו למלחמת התשה..אינני מבין מדוע צריך לשלוח חיילים לתוך בתים במקום לפוצץ את כל הבית.שזה מה שעשו בסוף המערכה בדיעבד. עם כל הכבוד צהל הוא חזק ואדיר אבל להיכנס לקרבות פנים מול פנים בתוך שטח בנוי זה אומר מלכודות ואבדות מיותרות.

אי אפשר להפציץ כל דבר מהאוויר, יש הרבה מטרות שאפשר להגיע אליהם רק רגלית, יש הרבה מודיעין שאפשר להשיג כשאתה על הקרקע. שבויים אפשר להשיג רק בפעולה קרקעית והמודיעין שמוציאים מהם שווה הרבה מאוד. גם חיי אדם.

בנוגע לאסד, אם הוא יורה על מטוסינו טילים מתקדמים, זה אך ורק בגלל שהאיראנים/רוסים סיפקו לו אותו ואישרו לו את השימוש. הוא לא יותר מבובה שנקרעת בין האירנים לרוסים. בלעדיהם סוריה כבר היתה נופלת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...