Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן טיול של כ-10 ימים באוגוסט באזור הצפון מערב הפסיפי (מדינות וושינגטון ואורגון).

המסלול הכללי הוא מעגלי, מתחיל ומסתיים בסיאטל, במערב החוף, בדרום עד painted hills, במזרח לאורך yakima valley, ובצפון עד הגבול הקנדי (הרי הקסקיידס הצפוניים). מרחקי הנסיעה מתונים (כ-200 ק"מ ביום), במטרה להותיר זמן לטבע, הליכה, ניקוי ראש. שום דבר אקסטרים (ראפטינג וטיפוס הרים). גיחה קצרה לפורטלנד למנוחה אבל בעקרון מתרחק מהערים הגדולות.

אשמח להמלצות ממי שהיה, לגבי נקודות תצפית, שבילים ומסלולים, וגם עניינים קולינאריים, בתחום האמור לעיל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה golangti. אני אעלה פה שאלות לטובת הזכרון הקולקטיבי של הפורום, אלא אם אתה מעדיף הודעה פרטית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

אני גר בסיאטל, אם אתה צריך המלצות או עזרה מקומית, תרגיש חופשי, שלח הודעה בפרטי ואשלח לך את הכתובת/טלפון שלי.

לגבי המסלול שלך, אתה רוצה טיול נהיגה ולהשאר במלונות/מוטלים, או קמפינג עם אוהל?

אם אתה שואל אותי, הייתי עושה את זה:

יציאה מסיאטל לכיוון Bellingham עיירה מאוד נחמדה בצפון עם כבישים כייפיים אליה.

משם ממשיך לונקובר, קנדה, עושה את הלילה שם ועוד חצי יום אולי ויורד חזרה - זה בערך 200 ק"מ נסיעה.

אם יש לך קצת זמן ואתה רוצה נופים וכביש נסיעה, קח את ה-99 צפונה לכיוון whistler כביש סופר איכותי, נופים מטורפים - סע עד כמה שתרצה (100 ק"מ לכיוון) ותחזור.

בדך יש לך כמה אאוטלטים לספק את יצר הקניות.

חזרת לארה"ב, תחצה את הקסקייד דרך כביש 20, הוא אמור להיות כבר פתוח והדרך מדהימה שם (תבדוק בגוגל cascade loop).

מהצד המזרחי של הקסקייד תרד דרומה ל-Leavenworth, עיירה ציורית ואזור יפה מאוד, תעשה קצת רפטינג (לא אקסטרים, סתם כיף).

חזרה דרך כביש 2 - שוב פעם, דרך ציורית, עד סיאטל.

הלופ הזה לא צריך לקחת לך יותר מיומיים ב-איזי (אני עושה את זה ביום רכיבה על האופנוע עם חברים).

מסיאטל קח מעבורת ל-peninsula ותקיף אותה מהצפון דרך port angeles, fork, hoe river ואז להדרים דרך הצד המערבי - חוויה אדירה (למרות שבצפון מערב יכול להיות קריר, רוחות חזקות).

אם אתה רוצה קמפינג, תעשה את זה באזור second beach - טיול קצר וקמפינג על הים בנוף שנראה כמו משר הטבעות.

משם תמשיך דרומה על 101 (אל תבזבז זמן באברדין, האנדרטה לקורט קוביין לא מרשימה וזאת עיר מתה) לכיוון אסטוריה ותחצה לכיוון אורגון ובסופו של דבר פורטלנד - כל הסיבוב הזה לא אמור לקחת יותר מ-3-4 ימים כולל קמפינג וטיולים רגליים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תודה...!

ROY הקסקיידס וכביש 20 בהחלט בתכנון, יש נקודות עצירה מומלצות במיוחד בנתיב לחלץ עצמות? לא מתכנן קמפינג בשטח, אבל כן לעשות הליכות של כמה שעות בשעות היום, בשבילים מוסדרים (לא טיפוס צוקים..)

GOLAN אני משאיר כמה שעות לפורטלנד עצמה. הגן היפני נראה לי מקום נחמד לטייל, מה דעתך?

פורסם
תודה...!

ROY הקסקיידס וכביש 20 בהחלט בתכנון, יש נקודות עצירה מומלצות במיוחד בנתיב לחלץ עצמות? לא מתכנן קמפינג בשטח, אבל כן לעשות הליכות של כמה שעות בשעות היום, בשבילים מוסדרים (לא טיפוס צוקים..)

GOLAN אני משאיר כמה שעות לפורטלנד עצמה. הגן היפני נראה לי מקום נחמד לטייל, מה דעתך?

אעזור לך קצת, עשיתי טיול ב west coast לפני כמה חודשים.

הייתי בגן היפני בפורטלנד, מקום נחמד, אבל לא כזה שבשבילו כדי לבוא במיוחד לפורטנלד, הוא חלק מפארק מאוד יפה, אפשר סה"כ להעביר שם חצי יום בסבבה (בכל הפארק והאזור..).

לגבי השאר, זה אזורים מדהימים עם המון מה לראות, אלה ההמלצות שלי, חפש אותם בגוגל...

החוף של העיירה Bandon.

https://www.expedia.com/Bandon-Beach-Bandon.d6087471.Vacation-Attraction

אגם Crater:

https://www.nps.gov/crla/index.htm

הר Rainier :

https://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Rainier

כל מקום כזה מצריך לפחות יום שלם של טיול, אפשר להגיע בבוקר ולטייל באיזי עד הצהריים\ערב.

פורסם

אני גר בסיאטל מקום מדהים עם המון טבע, אם אתה מחפש טיולים רגועים של יום באיזור אני ממליץ על מעבורת ממוקליטו ל whidbey Island, נסיעה מאוד נחמדה, הר רייניר גם מאוד יפה פארק גדול שאפשר לבלות בו לא מעט בטיולים רגליים.

יש את העירייה הגרמנית Leavenworth כשבדרך יש מפלים והייקים קצרים שאפשר לעשות בקלות ביום.

לגבי פורטלנד והאיזור אנחנו מאוד נהננו דווקא מהצד המזרחי יש שם כביש היסטורי עם המון מפלים מאוד יפים אני חושב שקוראים לזה columbia gorge.

אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות לגבי מסעדות לוגיסטיקה וכו

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

I'm embarrassed to say, but I've never been to the Japanese gardens, I do however recommend to see the gorge, beautiful views, and lot of hiking trails, and if you have time, than eastern Oregon, Bend, is another beautiful place to visit.

• תוכן חדש...