Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר נכנסה בי מישהי במהלך פקק, וגרמה לנזק קטן לפגוש הרכב שלי (בליטה שיצאה החוצה עקב קורת החיזוק שמאחורי הפגוש).

החלפנו פרטים, אך לא נראה לי שאלך ואחליף פגוש שלם על שטות כזאת, אך כן עלתה בראשי המחשבה אולי אפשר לתקן את הבליטה הזאת בעזרת חימום המקום וע"י כך ליישר בחזרה את הפגוש באזור הזה (ואת החשבונית להגיש לפוגעת).

מניסיונכם, האם זה אפשרי ויעבוד על הנזק הנ"ל?

תודה לעוזרים.

WhatsApp Image 2017-03-15 at 10.26.45.jpeg

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

לך למוסך/ פחח שאתה סומך עליו להתייעצות. מה שרואים משם לא רואים מכאן. אם מדובר בנזק קטן ומקומי ובר תיקון, קבל הצעת מחיר. תוודא עם הפוגע שאכן נושא בעלות ( אפילו תקליט אותו) ותתקן. אם יש סיכוי שהפוגע לא ישלם, או שהנזק גבוהה מאוד אל תתקן לפני ששמאי רואה את הרכב. אם תרצה לערב חברת ביטוח בהמשך תיהיה זקוק לדוח שמאי

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

עדכון,

קיבלתי 2 הצעות מחיר של 1500 ש"ח + מע"מ בשני מקומות, וזה בעבור פירוק, תיקון, צביעה של הפגוש.

ההצעה מתייחסת לתיקון שלא דרך חברת הביטוח!

אם אתבע את הביטוח של הנהג הפוגע, עם הערכת שמאי המחיר יתנפח עוד.

עכשיו, דיברתי עם הבנאדם עוד בשבוע שעבר וסגרנו שלא אתבע את הביטוח שלו ושנסגור את העניינים בינינו, אחרי שאקבל הצעת מחיר.

במקרה הנ"ל עלות "התיקון" (וכנראה שלא אתקן, הנזק לא כזה גדול מבחינתי ומעדיף להשאר עם פגוש וצבע מקורי) גבוהה יותר מההשתתפות העצמית שלו ולכן נצטרך להתפשר על מחיר נמוך יותר, שהוא ישלם לי במזומן, כפיצוי על עוגמת נפש וכו'.

האם 700-800 ש"ח זה סכום הוגן, בהתחשב בגודל הנזק?

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

כיצד אתה יודע שהקורה שמאחורי הפגוש (זו שגרמה לבליטה) לא נפגעה מהתאונה?

לא הייתי סוגר כלום לפני שהייתי רואה מה המצב שם.

פורסם

נכון, כרגע אני לא באמת יודע את זה, אך עוצמת המכה במהירות נמוכה מאוד (5-10 קמ"ש) והנזק הקל בלבד לפגוש, סביר שאם הקורה נפגעה ממש קלות, אולי עדיף, שוב, פשוט לא לגעת כי אם יתקנו, בעתיד בזמן מכירת הרכב בכפוף לבדיקה, יעלו ויראו את התיקון.

ואם כרגע הנזק לקורה הוא כיפוף קטנטן, אולי עדיף שלא לגעת בכלל.

פורסם

אם עלות התיקון היא 1500 למה שמחצית מהסכום זה הוגן?

לדעתי הוא צריך לשלם לך את מלוא הסכום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני במקומך הייתי נגש לפחח שיפרק ואז תיראה מה הנזק בתכלס.

אבל אם אתה בכלל לא מעוניין לתקן אלא להשאיר את זה ככה אז קשה לומר אם 700-800 שקל זה בסדר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם botzek1 - למה בגלל שעלות התיקון גבוהה מההשתתפות העצמית שלו אתה צריך לקבל פחות כסף?

אם 1500 ש"ח זאת העלות לתיקון הרכב - זה מה שמגיע לך.

אם תתקן או לא - זאת החלטה שלך.

פורסם

אל תשכח, השתתפות עצמית זה רק ההתחלה, יש לצפות גם לעלייה בפרמייה כך שאפקטיבית העלות גבוהה יותר מגובה ההשתתפות

Sent from my MI 5s using Tapatalk

• תוכן חדש...