Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדורגל למגרש אספלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשחק כדורגל על מיקאסה ? הכדור הזה בלון .. מעטים השוערים 'בשכונה' שמוכנים לעמוד כשמשחקים עם מיקאסה.

לא ידעתי שיש למולטין כדורירגל אבל הייתי הולך על זה לפי אלימינציה..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

רק מיקאסה, מנסיון עם המון כדורים על אספלט (כולל כל מיני כדורים של נייק ואחרים שמתוייגים כ"Street Football"). הכדור היחיד שבאמת נועד למשטח הזה, לא קופץ בצורה מוגזמת (בהשוואה לכדורים שנועדו לדשא), נע כמו שצריך על המשטח, יש לו שרידות פסיכית (יכול בכיף להחזיק 5+ שנים לעומת כדורים אחרים שמחזיקים חצי שנה בלחץ), ובגדול - הכי מתאים למשטח אספלט והכי כיף לשחק איתו. המיתוס על זה שהוא כואב וכו', זה סתם מיתוס - אחרי כמה משחקים הוא מתרכך וכולם מתרגלים אליו.

לגבי מולטן - לא ידוע לי שיש להם כדורים לאספלט, ככה שהייתי נמנע מלקנות את הכדורים הרגילים שלהם לדשא. לדשא הם מצויינים, לאספלט קופצניים מדי ולא נוחים למשחק.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

שתיהן אופציות מצויינות, רק אל תיקח את הנייקי/אדידס שהרבה לוקחים, אבל מיועדים לדשא ובאספלט נהרסים ומתעוותים

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מיקאסה זה הכדור לאספלט. עמיד ברמות. הסיבה היחידה לקנות כדור מיקאסה חדש, זה כי מישהו העיף את הקודם לקיבינימט ואי אפשר למצוא אותו. אי אפשר להרוג את הכדור הזה.

המינוס היחיד שלו זה שלוקח זמן עד שהוא מתרכך.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...