Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני מספר שבועות התחדשתי ברכב מסוג פורד מונדאו טיטניום.

היום בבוקר התקשרתי למוסך מורשה באשדוד של מזדה פורד, כדי לבקש שישלחו לי העתק של היסטורית הטיפולים, וקיבלתי סירוב חד משמעי.

הפקידה אמרה לי שהיא לא תמסור את המידע הזה, ושעלי לבקש אותו מבעל הרכב הקודם בלבד.

אני יודע שכל הטיפולים נעשו במוסך מורשה בחיפה (רק לא יודע איזה מהם), זה גם אושר בפני כשהחלפתי תושבת מנוע במוסך המדובר (לא ביקשתי היסטוריית טיפולים באותו יום רק אישור שאכן הרכב טופל במורשה ולכן לא סורבתי כנראה גם ).

נניח ואין לא אפשרות ליצור קשר עם המוכר, מה עושים במצב כזה?

האם זאת מדיניות כוללת של כל מוסכי פורד? או רק מדיניות מעצבנת מקומית?

הכי מעצבן זה, שממש במקרה אבא שלי הוציא תדפיס מלא על המרצדס (יד שנייה) שלו מכלמוביל והם שלחו לו את זה במייל ברצון רב ובמהירות מופתיים.

כרגיל,

תודה לעונים :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום חברים.

הפקידה אמרה לי שהיא לא תמסור את המידע הזה, ושעלי לבקש אותו מבעל הרכב הקודם בלבד.

האם זאת מדיניות כוללת של כל מוסכי פורד? או רק מדיניות מעצבנת מקומית?

תודה לעונים :)

זה אולי מרגיז , אבל צודק. זה לגיטימי לרצות את זה אבל גם לגיטימי להגן על המידע ששייך לבעלים הקודמים.

ברור שצריך לעשות זאת כשרוכשים את הרכב, עם הרוכש.

אני לא חושב שהייתי רוצה שכל העולם יידע איזה טיפולים/תיקונים נעשים ברכבים שלי - בלי אישורי.

מה הבעייה לפנות למוכר?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)

יש בעיה.

לה לא היה את הפירוט מודפס, הקניה נעשתה באמון הדדי (כן זה עדיין קיים :D ), ולאחר בדיקה במכון (מי חשב שלא יתנו לי את הניירת).

היא נעה המון על קו ישראל ארה"ב וכתוצאה מכך אלוהים יודע מתי היא תוכל אם בכלל להוציא עבורי את האינפורמציה.

וחוץ מזה, אני לא מסכים אתך כלל, זה לא שביקשתי איזה מידע רפואי חסוי עליה, הרכב שלי וזכותי המלאה לקבל עליו מידע.

זה אפילו לא עניין של אישור שלה, רק היא יכולה לקבל את הניירת לטענת המוסך.

מדיניות מעצבנת שלא קיימת במוסכים אחרים כפי שכבר ציינתי.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

צודק זה הרכב שלך וכן מגיע לך לקבל את זה. אני בפיאט הלכתי אליהם עם רישיון רכב ותעודת זהות וקיבלתי את כל ההסטוריה בלי בעיה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

ברנו אתה פונה לשירות קרסו (לא למוסך) ושולח להם עותק של רישיון הרכב+תז והם שולחים לך את כל ההיסטוריה של הרכב במייל חוזר. אני משער שגם אצל פורד יש נוהל דומה.

עריכה: בטיפול ישור קו במוסך, הם אמרו לי שאסור להם להוציא היסטוריה, ובקרסו יתנו לי את השרות

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

^בדיוק כך גם אצל לובינסקי יבואנית סיטרואן/פיג'ו, סורבתי במוסך המורשה והנציגים של לובינסקי עזרו לי להוציא את ההיסטוריה ושלחו לי אותה בפקס.

פורסם

מתוך חוק מכירת רכב משומש:

"[TABLE]

[TR]

[TD] 2. *(א) מי שרכש רכב משומש זכאי לקבל מכל מוסך שבו תוקן או טופל הרכב ומכל מבטח שביטח את הרכב, כל מידע שיש בידיהם על הרכב.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

"

תודה לישה. :)

פורסם

יצרתי קשר עם דלק מוטורס דרך האתר שלהם, אני מחכה לתשובה.

אם תהיה התפתחות כלשהי אני אעדכן.

Wish me luck :)

פורסם

אוקיי, אז ככה.

התקשרה אלי עכשיו פקידה סופר נחמדה מדלק מוטורס.

ביקשה שאני אשלח לה במייל צילום של רישיון הרכב, ות"ז והיא תחזיר לי במייל את פירוט המלא.

פורסם

זה הגיוני שיביאו לך,זה הרכב שלך ורשום על שמך,גם לי בפיאט הראו את היסטורית הטיפולים כאשר הייתה על שמי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה :)

בנוסף, הפקידה אמרה שהיא תעדכן את שמי כבעל הרכב במחשב.

וגם תרענן את הנהלים מול הפקידה במוסך אתו דיברתי. ששם לא הציעו לי כלל לפנות לדלק, אלא שלחה אותי לבעלים הקודמים..

פורסם

אז קיבלתי את פירוט הטיפולים. היה שווה את הטרטור :) תאווה לעיניים :p

המוכרת אמרה שהיא טיפלה באוטו במורשה, אבל לא תיארתי שבכזאת אדיקות :shock:

פורסם
זה אולי מרגיז , אבל צודק. זה לגיטימי לרצות את זה אבל גם לגיטימי להגן על המידע ששייך לבעלים הקודמים.

מעולם לא הבנתי את הטיעון הזה. איזה מידע כבר יש כאן? אפשר למצוא היום כל פיפס על כל אדם ברשת, אבל חס ושלום שנדע אם הוא החליף שמן מנוע.

פורסם

חחח בדיוק :) כמו שאמרתי אחרי זה, זה לא שאתה מוציא מידע רפואי או פיננסי או משהו כזה..

זאת אינפורמציה שמעידה נטו על הרכב (ואולי קצת על הבן אדם :D )

וחוץ מזה, לא מוסרים את האינפורמציה לכל אחד, רק לבעל הרכב הנוכחי ..

• תוכן חדש...