Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז החורף כבר נמצא בסיומו ואנחנו רוצים לראות את כולכם ולהפגש לערב נוסף של אודיו.

ארט סאונד מבקשים להיות הבית המארח של קהילת האודיו ומולטימדיה בישראל ואנחנו נהנים להזמינכם.

מתי?

יום חמישי ה23 למרץ 2017 החל מ19:30 בערב.

איפה?

סדנאת ארט-סאונד, זאב שלנג 5 ראשון לציון (מאחורי הסינמה סיטי) בתחנת הדלק TEN.

מה מתוכנן?

*ערב מכירות במחירי הנחה על כל החנות וכלל המותגים החל מסדרות הכניסה ועד הסדרות הגבוהות.

*הרצאה על טכנולוגיית הFULL DA של AUDISON

*שעת שאלות\תשובות כלפיי וחבריי פורום וותיקים - בכל נושא העולה על דעתכם בתחום האודיו לרכב.

*רכבי תצוגה והדגמה

*ערב פתוח לכלל חברי הפורום, רכביהם ומערכותיהם - SPL, SQ וSQL כולם יחדיו

*כיבוד ושתיה

באם קהילת הSPL רוצה להתארגן על עמדת מדידות - נא לתאם זאת מולי ומול צוות ארט-סאונד, אנו מצפים לזה!

קדימה, רשימת התפקדות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגיע, הרכב האישי שלי ישמש רכב הדגמה לFULL DA אחד מתוך כמה מתוכננים.

רק הבהרה - זה יהיה בחודש מרץ, לא פברואר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצברי mutlu היבואן נמצא דלת ליד ארט סאונד. דבר עם ארט סאונד בטלפון לגבי דגמי מצברים שיוכלו להתאים לך או תבקש מהם לקשר אותך טלפונית ליבואן.

Pioneer TS-X150

פורסם

מגיע עם לאון לבנה וחבר/2 אשמח להיכנס למדידות SPL

דיסי לבל 4 15" בודד והאוקטופורט :)

ברק.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אלו הן שאלות שצריכות להיות מופנות ישירות לארט סאונד ולשרשור ההיכרות שלהם - זה שרשור לפרסום מפגש, אני בטוח כי בהמשך הדרך ארט סאונד יפרסמו כאן שלל מבצעים.

יחד עם זאת, הכוונה היא למכור באותו הערב כמעט את כל תכולת החנות בהנחות משמעותיות.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סהר אני מקווה שבימים הקרובים כבר ניתן יהיה לפרסם יותר מידע - בגדול, הרוב המכריע של תכולת הסדנא ימכר באותו ערב בהנחות לחברי הפורום החל מסדרות כניסה ועד היי אנד.

אני מתכוון להעביר הרצאה על FULLDA ועולם הSQ ולאחר מכן על בידוד אקוסטי החל מ20:30 בתוך הסדנא.

מתכונת המפגש תהיה פשוטה מאוד:

חברי SPL מוזמנים להגיע ולהפעיל את המערכות שלהם במתחם.

חברי SQ מוזמנים להגיע כאשר הפעם ינתן דגש למספר רכבי SQ אשר ידגימו FULLDA בחזית הסדנא (החניות הצמודות לסדנא) וכל השאר ההמלצה שלי לSQ היא להתרכז בחלקה האחורי של התחנה אשר הינו מבודד יחסית משאר באי האירוע ומתאים יותר להשמעות SQ.

במהלך כל הערב יהיו מכירות בהנחה לחברי הפורום.

זו התכנית במובן הכללי.

Pioneer TS-X150

פורסם

דיברתי עם יבואן המצברים ולא נתנו לי מחיר טוב, מפגש קודם היה מחיר משמעותית טוב יותר .

מקווה שלקראת המפגש ישפרו מחירים !

יהיו מדידות ?

• תוכן חדש...