Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת מביכה אבל עדיף לצאת טיפש לרגע מאשר להישאר כזה לכל החיים...

האם זה ההבדל בביצועים ואם כן, איזה בדיוק? האם יש עוד הבדלים? האם זה כולל גם איבזור של הרכב?

סתם דוגמה שראיתי עכשיו, יש נגיד איביזה רפרנס ואיביזה ספורט, אותו נפח מנוע ואותם כוחות סוס, חוץ מהדלתות (5 מול 3) נראה אותו דבר, אז עניין אותי ההבדל ביניהן.

פורסם

ההבדל הוא בד"כ ברמת הגימור, איבזור, תוספות וכו'.

דגם ספורט לעיתים כולל גלגלי מגנזיום, תאורת לד, דוושות ספורטיביות, אגזוז מצופה כרום ועוד ועוד.

פורסם

השאלה כללית מידיי והמושג "ספורט" מפורש אחרת אצל כל ייצרן,

במקרה של האיביזה שראית מדובר באמת ברמת גימור שמאופיינת במבנה דלתות שונה ואבזור אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה.

יש הבדל בין ביצועים עצמם? הייתה לי איביזה רפרנס, שהוא רכב מצוין מבחינת אמינות ובטיחות, אבל סוחב ומאיץ יחסית חלש.

פורסם

במקרה שתארת מדובר ברמת גימור בלבד. לטעמי האישי סוג של גניבת דעת מצד היבואן/יצרן, כי הורדה של שתי דלתות והוספה של ספי אגזוז לא הופכת רכב לספורטיבי.

דגם ספורטיבי אמיתי (כמו איביזה קופרה) מגיע עם מנוע חזק ומכלולים משודרגים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קיה פיקנטו ספורט מגיע עם פסים אדומים.

serginho לא כל הרכבים אותו דבר כמו שלא כל הבחורות נראות כמו בר רפאלי.

יש רכבים שגרסת הספורט לא מיוצרת על אותו קו ייצור ויש רכבים שהוסיפו להם פס אדום.

אייל

פורסם (נערך)

כבר כתבתי שפס אדום מוריד 0.7 שניות ברמזור ? אפקט הוואו.

כמו נבואה המגשימה את עצמה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש הבדל בין ביצועים עצמם? הייתה לי איביזה רפרנס, שהוא רכב מצוין מבחינת אמינות ובטיחות, אבל סוחב ומאיץ יחסית חלש.

לא, אין הבדל בביצועים. כמו שרשמו לך כאן, ההבדל הוא ברמת הגימור בלבד. אין שוני במנוע או בכיול תיבת ההילוכים.

באיביזה קופרה כבר יש מנוע שונה וכיול נוקשה יותר של המתלים ועוד.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

אתה מודע לזה שיש גם דגמים שהתוספת של המילה "ספורט" מהווה למעשה דגם זול יותר של אותה יצרנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למשל אצלי יש מרצדס C קופה עם חבילת Evolution שכוללת בתוכה את כל האיבזור השונה (פדלים אלומניום , עור שני צבעים , סופית אגזוז וכו׳) אך גם מוסיפה קפיצים שמנמיכים את הרכב ב4 ס״מ ותורמת לקשיחות והיציבות

Sent from my iPhone using Tapatalk

C200k W204 & C180k W203 coupe

• תוכן חדש...