Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

קבלתי הצעת מחיר לטיפול 60000 לאוקטביה mk 2 2013 מנוע 1.2

ישנן 2 הצעות:

1. חלפים מקוריים ב 1700 שקלים

2. חלפים תואמים ב 1050 שקלים

הטיפול כולל פלאגים, פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר מזגן להחלפת שמן מתוצרת זיק.

ההצעות הן מוסך מורשה.

השאלה היא האם לקחת חלפים מקוריים או תואמים, או האם לקחת רק פלאגים מקוריים.

מחיר פלאגים מקורי לפני מע"מ הוא 140 שקלים ופלאג תואם הוא 60 שקלים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ברוב המקרים פלאגים מקוריים או "חלופיים" הם של אותו יצרן - NGK

אני לא מכיר פלאגים סיניים וכאלה...לא בארץ בכל אופן, תבדוק של איזה חברה הפלאגים החלופיים שמציעים שלך,אני מהמר שזה יהיה של NGK או BOSCH ובשתי המקרים מדובר ביצרנים המקוריים של הרכב.

לגבי שאר החלפים, הכל תלוי באיזה חלפים מדובר, כשזה נוגע לפילטרים בדרך כלל מדובר באיכות הנמוכה ביותר, תבדוק של איזה חברות.

בלי שום קשר - לא הייתי ממליץ לך לטפל במורשה יבואן כי המחירים שם סתם מנופחים ואתה לא באחריות גם ככה.

פורסם
ברוב המקרים פלאגים מקוריים או "חלופיים" הם של אותו יצרן - NGK

אני לא מכיר פלאגים סיניים וכאלה...לא בארץ בכל אופן, תבדוק של איזה חברה הפלאגים החלופיים שמציעים שלך,אני מהמר שזה יהיה של NGK או BOSCH ובשתי המקרים מדובר ביצרנים המקוריים של הרכב.

לגבי שאר החלפים, הכל תלוי באיזה חלפים מדובר, כשזה נוגע לפילטרים בדרך כלל מדובר באיכות הנמוכה ביותר, תבדוק של איזה חברות.

בלי שום קשר - לא הייתי ממליץ לך לטפל במורשה יבואן כי המחירים שם סתם מנופחים ואתה לא באחריות גם ככה.

במידה והפלטרים תואמים OEM, הם לא אמורים להיות באותה האיכות של היצרן?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...