Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיז'ו 309 1991 1600 ידני עם 168 אלף ק"מ.

הרכב עבר הרבה + שיפוץ קרבורטור ולאחורנה כיוון כדי לעבור טסט.

לפני הטסט הרכב כוון לפליטה של 2.6 CO בסרק שמותר עד 3.5 אחוז.

לאחר רפרוף בספר היינס ראיתי שהספר ממליץ על טווח של 1-2 אחוז, סיבובי סרק מומלצים 700.

2 שאלות:

1) למישהו יש מדיד שאוכל להשתמש בו לצורך הכיוון?

אם לא אאלץ לקפוץ למי שעשה את הכיוון הראשוני.

2) כיצד התהליך עובד?

אני מבין שהבורג שמשפיע על התערובת הוא בעצם מחט עם הברגה שקידום והרחקתה מאפשר ליותר ופחות דלק לעבור.

מה ההבדל לצורך העניין בתגובת הבעירה עבור קבלה של 2.5 אחוז ל1 אחוז בסרק, כאשר הרכב בנסיעה?

האם עלי לשאוף תמיד שהCO יהיה כמה שפחות כדי שהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני ובעצם פחות מזהם?

כשהרכב הכשל בטסט הרכב היה על 7.5 % CO אך עדיין התקבלו צריכות דלק של 14 ק"מ לליטר.

ככשאלתי את הבעל מקצוע לגבי שיפור בצריכה הוא אמר שאולי קטן לזכרוני הוסבר לי שהכיוון משפיע יותר על מצב הסרק ולא בנסיעה.

בקיצור אשמח לקבל הסבר\ הבהרה בעניין.

אני כן מבין את הכימיה שמדובר בתגובת שריפה סטוכיומטרית לא מלאה של דלק על בסיס פחמן ולכן יש CO כתוצר.

פורסם

כשאתה אומר "מדיד" אתה מתכוון מכשיר 4 גזים?

הבורג אכן מכוון תערובת בעומס נמוך, ההשפעה שלו הכי גדולה בסרק ומורגשת בערך עד הרבע הראשון של הפדל.

על מנת לכוון את שאר התחומים צריך להחליף דיזות בקרבורטור.

יום טוב גם לך

פורסם

הבורג מכוון/מוסת יחסתערובת במצב סרק (כאשר שסטום פרפר סגור) וכמעט לא משפיע על הצריכת דלק בנסיעה.

יחס תערובת בנסיעה תלויה מגובה המצוף וגודל הדיזות.

• תוכן חדש...