Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי פג'ו 107, רובוטית 2012

לפי מחירון יד 2 לאחר השקלולים (אין לי מושג לגבי ירידות ערך נוספות...)

מעדיף שכל נהג מעל גיל 27 יוכל לנהוג ברכב (אם אין פער משמעותי בביטוח)

מחירון יד 2

מחיר מחירון לאחר שקלול

28,800 ₪

לוי יצחק לא חשבתי, אבל לפני השקלול וההפחתות הוא שווה בערך 28.

מניח שזה יכול להגיע גם ל- 24/25 לאחר הוספת ירידת ערך וכד'.

בשוק החופשי אני מתאר לעצמי (ואני אופטימי) שהוא יהיה מתומחר בסביבות ה- 20-25 אלף ש"ח.

שנה ראשונה עם הרכב עשיתי את הביטוח דרך הצעה של WOBI (מקיף+חובה). בשנה שעברה, ניסיתי שוב לעשות דרכם והם נתנו לי הצעה נורא יקרה סביבות ה6000 ש"ח למקיף+חובה.

ירדתי מהם, וזו הייתה ההצעה שקבלתי בשנה שעברה. ( על כל נהג מגיל 24 ומעלה)

לגבי הצעת המחיר-

פרמיה למקיף-2450 שח

כולל-גרירה,שמשות,רכב חילופי ,רדיו חילופי עד 1000שח

השתתפות עצמית -400 שח במוסכי הסדר

750 שח במוסך אחר

ללא השתתפות עצמית בירידת ערך

עכשיו הכנסתי שוב את הנתונים באתר של WOBI וקבלתי את ההצעה הבאה מחברת הפניקס:

(כל נהג מעל גיל 27)

סה"כ 4,039 ₪

חובה: 1,059 | מקיף: 2,980

השתתפות עצמית: [TABLE]

[TR]

[TH][/TH]

[TD]2,020 ש"ח (לרכב בשווי עד 400000 ש"ח) במידה ובחרת לבטח נהג מתחת לגיל 24 תחול תוספת של 50%[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]השתתפות עצמית במוסך הסדר:[/TH]

[TD]995 ש"ח בתנאי שהנזק מעל 2020 ש"ח (לרכב בשווי עד 400000 ש"ח)במידה ובחרת לבטח נהג מתחת לגיל 24 תחול תוספת של 50%[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]ביטוח נזק לצד ג':[/TH]

[TD]2,000,000 ש"ח[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

^ההצעה הזאת לא נראית משתלמת במיוחד.

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Benor
תיקון כותרת
פורסם

תעשה דרך סוכן ביטוח, יכול להיות שתקבל הצעה יותר טובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדקתי באתר של וובי, כמה יעלה ביטוח חובה+ מקיף לפי הפרמטרים שסיפקת + בחרתי ב"אופציות" הכי טובות (בלי עבירות, בלי שלילות, וותק 3 שנים בביטוח וכו') - הביטוח הכי זול יצא 3088 ש"ח (הפניקס). חובה 1231 ש"ח, מקיף 1857 ש"ח.

במידה ואין לך וותק ביטוחי של 3 שנים או ותק רישיון נהיגה קטן או שיש לך עבר תעבורתי וכו' - אז כמובן שזה יקפיץ את עלות הביטוח.

פורסם

יש לי רצף ביטוחי של שנתיים על שמי וללא תביעות.

אני אצור קשר עם הסוכנת שלי אני מניח שיהיה לה הצעה טובה יותר בשבילי.

פורסם

1. סוכן ביטוח יוכל לפצל את הביטוח המקיף מהחובה בין שתי חברות שונות, מה שעשוי לחסוף כסף.

2. ההשתתפות העצמית די נמוכה, תוכך להקטין את הפרמיה את תגדיל את ההשתתפות העצתמית (תקח על עצמך חלק יותר גדול מהסיכון).

3. ביטוח צד ג' 2 מיליון ש"ח זה יפה מאד, מ הסתם מתבטא בפרמיה. בד"כ מדובר ברבע עד שליש מכיסוי זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. סוכן ביטוח יוכל לפצל את הביטוח המקיף מהחובה בין שתי חברות שונות, מה שעשוי לחסוף כסף.

2. ההשתתפות העצמית די נמוכה, תוכך להקטין את הפרמיה את תגדיל את ההשתתפות העצתמית (תקח על עצמך חלק יותר גדול מהסיכון).

3. ביטוח צד ג' 2 מיליון ש"ח זה יפה מאד, מ הסתם מתבטא בפרמיה. בד"כ מדובר ברבע עד שליש מכיסוי זה.

1. פיצול ביטוחים דווקא מעלה את העלות מאחר וחברת הביטוח מבטלת את ההנחה שהיא נותנת כאשר קונים ממנה את כל הביטוחים (בעבר בדקתי על סימולטור וגם בצעתי בדיקה מול חברת הביטוח).

2. אני חושב (אך לא יודע בוודאות) שרק העלאה דרסטית בהשתתפות העצמית - תוריד את עלות הביטוח בצורה של יותר משקלים בודדים (ואז זה לא כדאי)

3. לפי וובי, הפניקס מציעה את הביטוח הכי זול.

פורסם

וובי זה אתר של סוכנות ביטוח. הם צריכים לגבות את העמלה שלהם, כך שהם לא הכי זולים.

לפות"ש - במידה ואתה מעוניין לעשות ביטוח בחברת הפניקס, אני ממליץ כי תפנה אליהם טלפונית (יאפשר לך לחסוך מעט בעמלות של הסוכנים)

פורסם
1. פיצול ביטוחים דווקא מעלה את העלות מאחר וחברת הביטוח מבטלת את ההנחה שהיא נותנת כאשר קונים ממנה את כל הביטוחים (בעבר בדקתי על סימולטור וגם בצעתי בדיקה מול חברת הביטוח).

הסוכן שלי חסך לי כך כמה מאות ש"ח, אבל זה היה לפני מספר שנים. העניין מצריך בדיקה פרטנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כנראה אלך על ההצעה הזו:

כל נהג מעל גיל 24

2421 ש"ח

חובה -

1175

= 3596 בסה"כ

שדומה מאוד להצעה שקבלתי בשנה שעברה וחוץ משינויים קטנים התנאים זהים:

לגבי הצעת המחיר-

פרמיה למקיף-2450 שח

כולל-גרירה,שמשות,רכב חילופי ,רדיו חילופי עד 1000שח

השתתפות עצמית -400 שח במוסכי הסדר

750 שח במוסך אחר

ללא השתתפות עצמית בירידת ערך

[TABLE=width: 740]

[TR]

[TH=align: right]ביטוח נזק לצד ג':

[/TH]

[/TR]

[/TABLE]

500,000 ש"ח

בהצעות שקבלתי מ- WOBI ההשתתפות העצמית גבוהה מדי לטעמי.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...