Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודטריפ,הפעם לבריטניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז עולה בי הרעיון לקיץ הקרוב לעשות איזה שבוע עד עשרה ימים מה שעשיתי בקיץ האחרון, הפעם לבריטניה.

ראיתי את המחירים של ההשכרה בלי לראות מחירים של מקומות לישון וטיסות.

המחירים יקרים משמעותית מאירופה, ואין מה לדבר על להשכיר בלונדון מבחינת עלויות , מנצסטר לדוגמא עדיפה.

השאלות הן למי שמכיר:

-מקומות זולים לשינה,האם זמינים מספיק ומה המחירים (הוסטלים)?

-טיסות ישירות לעיר שהיא לא לונדון ,במחירים טובים,יש ?(תקופת הקיץ)

אשמח גם לשמות של ערים שכנראה יהיה יותר זול לטוס ולהשכיר בהן. עדיפות לקצה מסויים של האי,כדאי שאוכל לנסוע לצד השני במהלך הטיול

-מזג אוויר במהלך יולי ברחבי בריטניה?

-הייתי באירופה ונהנתי,הנופים,המקומות המיוחדים ,איך בריטניה בקטע הזה? המטרה גם לעלות על מסלול או 2 אם לא יהיה יקר.

-בתור אחד שמסתדר בנהיגה בתנאים שונים ונהג בעשרות רכבים, כמה זמן ידרש לי לקלוט את עניין ההגה והכבישים שבצד ההפוך? ותוך כמה זמן אפשר כבר להגיע לנהיגה עם בטחון כמו בהגה צד שמאל? (קריא:להתגרזן)

מקסימום לא יתאים אעשה שוב אירופה.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם (נערך)

מדהימה..פשוט מדינה מדהימה,

עשיתי את ה500 miles north cost בסקוטלנד...לא נהנתי ככה החיים שלי מנהיגה בחו״ל.

מבחינת מכמונות יש..יש המון עבודות בכביש..הבריטים אוהבים לעבוד בכביש, הנהגים אדיבים באופן שיכול לבייש אפילו את שאר אירופה..לכל שאלה מוזמן לפנות אלי בפרטי..לסקוטלנד אחזור להשלים את המסלול המדהים בצפון סקוטלנד(עשיתי רבע מסלול וזה היה חוויה עוצרת נשימה).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עשיתי את אנגליה וסקוטלנד בספטמבר שנה שעברה על אופנוע ועד היום מפנטז לחזור לעוד סיבוב.

המסלול שלי היה לונדון-ניוקאסל-פורט אגוסטוס (לוך נס)-ג'ון אוגרוטס-גלאזגו-האליפקס-לונדון.

קשה לי לענות לגבי נהיגה בצד השני,אבל גם מלרכב הפוך קצת חששתי בהתחלה ומבחינתי לפחות אחרי מס' דק' הרגיש לי הכי טבעי שבעולם.

פשוט תענוג להיות על הכבישים,חשבתי שבאירופה הנהגים מנומסים ולדעתי בממלכה אפילו יותר.

אנגליה מאוד יפה,אבל אם אתה יותר בקטע של טבע,אז פשוט קח את עצמך צפונה לסקוטלנד,אין לי מילים לתאר כמה שהיא יפה,אני זוכר כמה התפעלתי בקסדה,ידעתי שיהיה יפה,אבל לא שיערתי שעד כדי כך,הרים ירוקים/חומים,שפע של ירוק,אגמים בלי סוף ועוד.

מחירי הלינה היו לרוב 30-50 פאנוד כאשר הכי יקר היה כמובן בלונדון-70 פאונד.

הדבר היחיד שאני לא מתגעגע זה לאכול,עד היום לא מסוגל לשמוע "פיש אנד צ'יפס".

פורסם

ביקרתי בחיי בכל אירופה ומספר פעמים, אנגליה היפה ביותר בעיניי,

אתה יכול לנחות במנצ'סטר ולעלות צפונה לאזור האגמים ומשם לסקוטלנד עד להיילנדס.

ככל שתצפין יהיה יותר קר והכבישים יותר ריקים.

מדהימה! נופים דרמטיים ויפים עד כאב.

אנשים מנומסים ומסבירי פנים(רק שלא תבין מילה ממה שהם אומרים...).

מאד מקובל B&B ולא ממש יקר.

לנהיגה תתרגל בתוך שעה עד שעות ספורות, דווקא להתגרזנות לטעמי צריך יותר זמן כי זה אינטואטיבי וחוזרים להרגלים ישנים...

יכול לשאול מה שבא לך, גם בפרטי.(חזרתי משם לא מזמן בפעם הרביעית נדמה לי...).

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קודם כל תודה לכולם, למדתי הרבה.

התמונות יפות. יכול להגיד שבשוויץ והאלפים האיטלקים והאוסטרים זה יפה לא פחות מהתמונות ששלחתם

ca60c7611fbf29f7addda670ad909965.jpg

אבל בגלל שחרשתי את רוב המקומות באירופה אולי בכל זאת עדיף לגוון.

הדברים שכרגע עומדים על הפרק זה:

א. איפה הכי זול להשכיר. כי שוב-גרמניה זולה משמעותית. ויש פה איזשהי מגבלה כספית בסופו של דבר.

ב.מזג האוויר- כמה שאצפין יותר,בחודש יולי או אוגוסט, עד כמה הטמפרטורות יכולות לצנוח? גשמים?

היתרון בגרמניה והסביבה-חם ושקיעה מאוחרת. דיי חשוב.

Miata ND2

פורסם

לי היה המון מזל..טסתי באוקטובר והיה שמים כחולים רוב היום - כמעט ולא ירד גשם.

אל תשכיר מלוטון בטיסות לילה! כל החברות תעופה נסגרות ולא נשארות עם מלאים.

אני שכרתי מSIXT UK ישירות באתר - השירות שלהם בלוטון אבל היה בעייתי..נסגרים מאוד מוקדם ולא יושבים ביחד עם שאר חברות ההשכרה אלא במתחם נפרד שדורש ממך להתקשר אליהם שישלחו שטאל..ביקשתי מהם שיחכו לי כי הטיסה שלי נוחתת בשעה גבולית - אף אחד לא ענה שהגעתי לשדה"ת..טירטרתי את עצמי למתחם של החברות השכרה עם שאטל לגלות שהם בכלל לא יושבים שם! בסוף לקחתי מונית מפינת רחוב באיזור ליד לוטון והגעתי למלון.

למחרת בבוקר התקשרתי הוא התנצל אבל אמר שלא הצליח להשיג אותי(ואוו- מפתיע ביחס לזה שאני באוויר) והציע פיצוי של 20 פאונד על הטירטור במוניות(בבוקר גם לקחתי מונית על חשבוני למחסן שהם יושבים בו) - לזכותם? קיבלתי רכב מהניילונים(16 מייל על השעון - אאודי A3 2.0TDI).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בצפון ובכלל באנגליה גשם יכול להגיע בכל שעה, יום או עונה. עקרונית הצפון רטוב,

באופן פרדוקסלי בכל הפעמים שביקרתי שם לא חוויתי כמעט בכלל גשם, כנראה עניין של מזל.

הנופים שונים מהאלפים, אנסה להעלות מעט תמונות מאוקטובר האחרון...806.jpg825.jpg832.jpg868.jpg1579.jpg1599.jpg1626.jpg

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

האלפא להשכרה בשדה...

הסופר 7 הגיעה ממנצ'סטר לצפון סקוטלנד עם 2 בחורים שלא יכלו לצאת ממנה לאחר 4 שעות רצופות של נהיגה (-:

יש דוגמה של בית ללינה.

•  

פורסם
1658.jpg1660.jpg1736.jpg1833.jpg1834.jpg

•  

פורסם

אם אפשר, תעשה מאמץ להקדים את הטיול לסופ"ש האחרון של יוני, אז מתקיים שם פסטיבל המהירות של גודווד. אני מתכנן להיות שם זו השנה השלישית ברציפות (לוקח רכבת מלונדון דרומה; פוחד לנהוג שם). אם תגיע- לא תתחרט.

אחי וארוסתו (עולה חדשה מאנגליה) עשו טיול קצר כזה בחגי תשרי האחרונים והוא חזר מוקסם (לוך נס, אדינברו, גלאזגו וכו').

הנופים בתמונות בהחלט עושים חשק.

אשתדל לברר עבורך פרטים נוספים.

מישהו מזהה את הרכב האדום בתמונות של פספרטו?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...