Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לאחר חודשים של התלבטויות, פזילה לצדדים, בדיקות כלכליות שאכן אני לא קופץ מעל הפופיק נבחרה הכלה המיודעת.

Nissan370Z 2011-2012

כרגע מחפש אחר רכב שמור שנכנס בתקציב הנקבע לרכישה כ-160,000 ש"ח.

אני פונה אליכן בעלי רכב דומה בהווה / בעבר, כאלו שמכירים את הרכב ויכולים לשפוך מעט אור.

אז כן אני יודע שצריכת הדלק דיי גבוהה (הכל תלוי ביחס למה) וכן אני יודע שהרכב לא פרקטי מבחינת נוסעים נוספים או קניות בסופר.

אבל אבקש לקבל מידע נוסף לגבי אחזקה שוטפת? מחלות מסוימות? למה לשים לב בשעת בדיקת רכב בשנתונים כאלו? עד כמה באמת גרסאת הpack עדיפה על הגרסה השניה?

האם ישנו פורום / קבוצות ואטסאפ / קבוצת טיולים? משהו דומה לאנשים שמתעסקים בסוגי הרכבים האלו או דרך להגיע למוכרים של הרכבים השמורים?

תודה מראש,

אורי

פורסם

שלום,

לפני שקניתי את ה BRZ שקלתי לקנות רכב כזה. ירדתי מזה לאחר שקיבלתי הצעות ביטוח .. 13-15K..

תבדוק.

יוסי

פורסם
שלום,

לפני שקניתי את ה BRZ שקלתי לקנות רכב כזה. ירדתי מזה לאחר שקיבלתי הצעות ביטוח .. 13-15K..

תבדוק.

יוסי

כן ביצעתי בדיקה לעלויות ביטוח הגעתי ל10,300 למקיף וחובה.

למען האמת עבר לי בראש ללכת על כיוון הBRZ / GT86 אבל חששתי מעט מחוסר כוח. אתה מבסוט על הרכב? ומה נסגר מדוע נמכר ב20-30 מעל המחירון???

פורסם

אני וכל מי שאני מכיר (ואני מכיר הרבה , אני בקבוצה עם לא מעט כאלו) מרוצים מהרכב. כח זה לא הכל וגם בזה אפשר לטפל .. כמו הרכב שלי.

עזוב מחיר מחירון . לא ריאלי. לא נמצא בליסינג ואין לחץ להחזיק מחירון , ולכן לוי יצחק יכול להכניס את המחיר לטייס אוטומטי בהפחתה.

רכב רגיל ללא השקעה יימכר ב 20-30 מעל ה"מחירון" . רכב מושקע ומיוחד יימכר גם ב 40-50 יותר. מנסיון אישי.

לטעמי, טויובארו יותר ריאלי לקניה מול הניסאן. גם תחזוקה גם שימושיות וגם ביטוח. הרכב עדיין נמכר (1-2 בחודש) ולכן רלוונטי לסחירות ועדיין תישמר היחודייות . תמיד ימצא רכב אחד או שניים או בכלל לא בלוחות המכירה.

פורסם

לטענתך יש הצדקה לשגעת המחירים?

יש אחת לבנה שמפורסמת ידנית עושה רושם של שמורה ועברה השקעה כלשהי, מבקש 30 מעל אם אני לא טועה.

פורסם

BRZ נמכרות מעל מחירון, כמו כל רכב ספורט אחר. גם Z370 תמכר ביותר אלא אם היא עברה משהו אז תבדוק טוב טוב.

רכבי ספורט יש בכמות קטנה, זה לא מזדה 3 שיש 5000 בלוח בכל זמן נתון. ובדרך כלל הבעלים משקיעים את הנשמה ברכבים האלה, ולכן מבקשים יותר כי מבחינתם זו הבייבי שלהם. משני חברים שקנו לא מזמן BRZ בוודאות הם נמכרות ביותר ממחירון, במיוחד הידניות שיותר מבוקשות, מאמין שככה זה גם בZ אך לא מכיר עיסקאות.

אישית הייתי מעדיף את הBRZ, בשיפור לא גדול אפשר להגיע לרכב שיתן פייט ויהיה כייפי יותר לנהיגה מהZ370 באותו המחיר.

עוד יתרון לBRZ הוא שחלק מהרכבים הגיעו עם 5 שנות אחריות שזה גם בונוס גדול, לשקט נפשי.

בהצלחה אתה לא יכול לטעות בכל בחירה שתעשה.

פורסם
BRZ נמכרות מעל מחירון, כמו כל רכב ספורט אחר. גם Z370 תמכר ביותר אלא אם היא עברה משהו אז תבדוק טוב טוב.

רכבי ספורט יש בכמות קטנה, זה לא מזדה 3 שיש 5000 בלוח בכל זמן נתון. ובדרך כלל הבעלים משקיעים את הנשמה ברכבים האלה, ולכן מבקשים יותר כי מבחינתם זו הבייבי שלהם. משני חברים שקנו לא מזמן BRZ בוודאות הם נמכרות ביותר ממחירון, במיוחד הידניות שיותר מבוקשות, מאמין שככה זה גם בZ אך לא מכיר עיסקאות.

אישית הייתי מעדיף את הBRZ, בשיפור לא גדול אפשר להגיע לרכב שיתן פייט ויהיה כייפי יותר לנהיגה מהZ370 באותו המחיר.

עוד יתרון לBRZ הוא שחלק מהרכבים הגיעו עם 5 שנות אחריות שזה גם בונוס גדול, לשקט נפשי.

הBRZ בהחלט נשקלת בכובד ראש, אני מודע לשור המשומשות הספורטיביות ויודע שנהוג לשלם מעל המחירון פשוט היה נשמע לי מעט מוזר שמדובר על כ20%-35% מעל למחירון...

פורסם

חוץ מזה שהיא אוטומטית .. אם לא מפריע לך..

המחיר הוא סביר .. לא תמצא מחירון. נקודה.

בספורטיביות אמיתיות. מחיר המחירון הוא המחיר שנסגר בין המוכר לקונה . תלוי בלחץ של כל אחד מהצדדים.

פורסם

לא הבנתי את המשפט "אתה לא יכול לטעות בכל בחירה שתעשה" . הוא יכול לטעות אם ייקח רכב ספורטיבי שטופל לא נכון והביאו אותו לקצה . וזה יכול לעלות לו הרבה כסף.

בינתיים אתה יכול להינות מסיפור בניה של BRZ . זוהי רמת בניה מסודרת. יש קיצוניות ממנה גם בארץ. ויש גם בניה קונבנציונאלית . עם הרכב הזה אפשר הכל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588448-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-BRZ-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94

פורסם

לדעתי הוא התכוון ששתיהן טובות, כך שבין אם יבחר ב 370Z ובין אם ב BRZ, הוא לא יטעה.

ברור שצריך לבדוק היטב כל רכב, בטח ובטח ספורטיבי.

פורסם

בדיוק לזה התכוונתי, ברור שבספורטיביות צריך לבדוק לעומק את נושא הטיפולים, התוספות וכו, הזנחה ברכב ספורטיבי עלולה לעלות ביוקר.

נ.ב

YOSBAR הפרויקט שלך מדהים

פורסם
בדיוק לזה התכוונתי, ברור שבספורטיביות צריך לבדוק לעומק את נושא הטיפולים, התוספות וכו, הזנחה ברכב ספורטיבי עלולה לעלות ביוקר.

נ.ב

YOSBAR הפרויקט שלך מדהים

תודה.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של ה370z , יכול לספר לך שבכל פעם שתצא ותכנס לרכב תסבול מעט מכאבי הגב. הנוחות נסיעה לא נוחה בעליל ,

במיוחד בהנחה שאתה מעל מטר 80 ושוקל מעל 80.

מלבד כך , לא היו מחלות/בעיות/תקלות כלל , והטיפולים *יחסית למוסך מורשה אינפינטי על שמן פילטר שמן ושמן בלמים היה באזור ה700 כולל מעמ

הביטוח באזור ה11

פורסם
בתור בעלים לשעבר של ה370z , יכול לספר לך שבכל פעם שתצא ותכנס לרכב תסבול מעט מכאבי הגב. הנוחות נסיעה לא נוחה בעליל ,

במיוחד בהנחה שאתה מעל מטר 80 ושוקל מעל 80.

מלבד כך , לא היו מחלות/בעיות/תקלות כלל , והטיפולים *יחסית למוסך מורשה אינפינטי על שמן פילטר שמן ושמן בלמים היה באזור ה700 כולל מעמ

הביטוח באזור ה11

אחלה, לא נשמע רע מידי.

פורסם

רק שים לב שבברז רכבים אשר נבנו והוגדשו על ידי טורבו סבלו מחוסר אמינות, קיט הסופרצ'ארג'ר מוכיח אמינות טובה משמעותית אבל שוב זה תלוי באופן הבנייה ואיכות החלפים.

בניסאן המנוע גם הוא לא חף מבעיות, רכבים שעובדים קשה מומלץ לבדוק שמן תדיר, מנועים הלכו שם ולא מעט...

• תוכן חדש...