Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב קטן וחסכוני בבנזיו עד 30,000-35,000 ש"ח פחות או יותר.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין,חסכוני בבנזין,וגיר אוטומט.

מחיפושים שעשיתי ראיתי שפונטו ספייס עד 2006 עונה להגדרה הזאת,אבל בעיקר ההונדה גאז עד שנת 2008 גיר רציף עונה להגדרה זאת וגם אמינה מאוד.

לפני שאני מתחיל בחיפושים אחר הונדה גאז שכזאת רציתי לדעת האם יש אלטרנטיבה יותר טובה מהקנייה הזאת?

יש לציין שההונדות גאז שנת 2007-2008 נמכרות ב- 30,0000-35,000 ש"ח.[כמובן רכבים עם ק"מ נמוך ושמורים]

האם יש אלטרנטיבה יותר טובה מבחינת התקציב שברשותי?

אלי

פורסם

ניסאן מיקרה 2011-2012 תכנס בתקציב - ועונה לדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=2380&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&PriceOnly=1&Order=price&Desc=

מיצובישי ספייסטאר.

לפונטו גרנדה/איבו יש גיר רובוטי ולא כולם מסתדרים איתו. מציע לנסות אותו קודם.

פורסם

הפונטו גרנדה אכן לא מתאים בגלל הגיר הרובוטי ולכן הורדתי אותו מהפרק.

הניסאן מיקרה קצת קטנה מבחינת מרחב ולא ממש נוחה.

המיצובישי ספייס סטאר מנוע רועש ממה שקראתי אבל הדבר היותר חשוב שהיו תלונות על הגיר.

הפונטו ספייס הייתה גם אופציה אבל לבסוף חשבתי שהונדה ג'אז נותנת את אותה תמורה מבחינת חסכון בבנזין[לשניהם גיר רציף]והאמינות של ההונדה עם המרחב הפנימי שלה הרבה יותר טובות מהפונטו ספייס.

אם אני מוצא הונדה גאז שמורה שנת 2007-2008 ועושה לה יישור קו האם זה לא כדאי?

פורסם

כמו שאמרו לך, אני אישית הייתי מעדיף רכב מ-2012/13 מאשר רכב מ- 2008. מקסימום, אתה יכול להפחית במעט את רעשי המנוע עם יריעה על מכסה המנוע.

פורסם

שכח מפונטו ספייס.

החזקתי כזאת 4 שנים וטיפלתי בדיקות במוסכים הטובים ביותר ובחלפים האיכותיים ביותר.

אמנם בדלק היא חסכונית, מאוד, אבל אמינות זה משהו שלא הייתי מצמיד לאוטו הזה.

ראש מנוע רגיש ופריך, חוטי הצתה שמוחלפים כמעט בתדירות של הפלאגים, הגה חשמלי רגיש, ועוד ועוד.

והאוטו שלי לא היה שחוט או לימון. החזקתו היתה די דומה לעוד 5 ספייסים שהכרתי היטב, שנקנו בהמלצתי בשנים בהם הפונטו היתה חביבת הפורום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

את הפונטו ספייס אכן הורדתי מהפרק.

לגבי הפיגו 208 ידנית, כמו שציינתי אני מחפש אוטומט.

נשאר המיצובישי ספייס סטאר.

איך היא מבחינת אמינות וגיר..

• תוכן חדש...