Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמ;לק: קניתי מקבוק 12״ מאיביי והוא הגיע דרך חברת השילוח GCX בתוך חבילה מעוכה עם נזקי מים קשים מאוד. תמונות בסוף הפוסט

אהלן אהלן,

לפני חודש בערך זכיתי במכירה פומבית באיביי על מקבוק 12״ במצב מדהים. היום קיבלתי את החבילה שיצאה מארה״ב דרך חברת השילוח ארמקס והתקבלה פה בארץ על ידי הנציגים שלה - GCX.

את המוניטין של GCX אני מכיר טוב מאוד מהנושא שנפתח פה בפורום ובעוד פורומים שממש לא עושים איתם חסד, בסך הכל מהניסיון שלי עם הGlobal Shipping Program מעולם לא נתקלתי בבעיות איתם.

החבילה שוחררה מהמכס הישראלי ביום רביעי שעבר בדיוק. בכל השבוע הזה לא התעדכן הסטטוס של המשלוח ונראה שהוא פשוט שכב במחסנים של GCX עד שהוא יצא לפיזור, שבוע אחרי.

בדרך כלל השליח יוצר קשר טלפוני איתי ומתאם את השעה שהוא יהיה בערך באיזור ומוודא שבאמת יהיה מי שיאסוף את החבילה - היום הוא לא טרח להתקשר ופשוט בא לקראת השעה 10 ודפק על הדלת. לצערי אני לא הייתי כאן כדי לקבל ולוודא את המשלוח אז אמא שלי נחלצה לעזרה וחתמה במקומי. היא לא ידעה מה תוכן החבילה ומבחינתה חשבה שזאת עוד שטות שהזמנתי ולא כל כך ייחסה חשיבות למצב האריזה.

כשחזרתי מהעבודה ובאתי לפתוח את החבילה חשכו עיניי - החבילה הייתה רטובה, הגיעה מעוכה לגמרי ונראה שנארזה מחדש באופן מאוד חובבני עם סלוטייפ שפשוט מקיף אותה.

המקבוק שהיה בפנים כמובן לא שרד את נפלאות השילוח הבינלאומי והוא סובל מנזק רציני של מים. הוא אמנם נדלק ומגיב אבל אלקטרוניקה ומים זה לא שילוב מוצלח במיוחד.

בקיצור שלחתי מייל למנכ״לית של GCX, פתחתי פניה מול ארמקס וכמובן דרישה להחזיר את המוצר באיביי. מישהו שנתקל במקרה דומה ויכול לתת לי רשמים ולמה אני אמור לצפות עכשיו?

IMG_9159.jpgIMG_9162.jpgIMG_9167.jpgIMG_9168.jpg

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

חתמת על החבילה. אתה יכול לצפות בעיקר לכאב ראש אדיר וסיכוי נמוך להחזר כלשהו, אלא אם יצרת קשר עם חברת המשלוחים ממש שעה-שעתיים אחרי הזמן המתועד של החתימה.

מנסיון לצערי.

פורסם

לצלם תמיד לפני פתיחת החבילה + לצלם כל שלב.

לא צריך לחסוך בלחיצות :wink: - במידה והכל תקין.

תמיד אפשר אח"כ למחוק את התמונות.

יש ל E-BAY ביטוח ופתרון בעיות , פתח הודעה על מוצר עם בעיה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין קשר לחתימה. חתמת שקיבלת את החבילה (סגורה) וזהו, לא על שום דבר מעבר לזה.

לגבי כאב ראש וסיכוי נמוך, לצערי גם מניסיוני זה נכון (אפילו עם יצירת קשר מיידי אחרי קבלת החבילה). מצד שני עוד אף פעם לא נתקלתי בנזק כמו שפות״ש מתאר, יכול להיות (ויש לקוות..) שבמקרה כזה יהיה קשה לחברת השילוח להתנער מאחריות.

פורסם

לצערי לא הייתי בונה על איביי יותר מדי. השירות שלהם פח.

מקרה שקרה לי. לפני 3-4 חודשים הזמנתי בקר טמפרטורה דיגיטלי באיביי. הוא היה אמור להגיע תוך חודש.

אחרי חודש פתחתי קייס שהוא עדיין לא הגיע. אחרי שבוע מקבלים תזכורת מאיביי לעדכן את הקייס, האם נפתר או לא.

אני מנסה לעשות לוג אין ומגלה שלא היוזר, המייל או הסיסמא עובדים. מנסה לשחזר סיסמא, אבל זה דורש מייל, וגם המייל לא מזוהה. עניתי למייל של הקייס שנשלח אליי, ואני מקבל תשובה לפנות לשירות לקוחות דרך האתר. עונה בחזרה שאני לא יכול, כי זה דורש לוג אין וזאת בדיוק הבעיה. קיבלתי עוד מייל תשובה אחד עם מדריך מטופש איך לפנות לשירות לקוחות דרך האתר, שכמובן כולל בתוכו לוג אין. עניתי שוב למייל, שום תגובה. ניסיתי עוד פעמיים, שום תגובה. וכל זה מתנהל בתוך כתובת המייל שהזנתי כשנרשמתי לאיביי ומשום מה לא מזוהה. זו הסיבה שאני לא אזמין יותר כלום באיביי.

בקיצור, אני לא הייתי בונה על איביי יותר מדי, עושה רושם שזה אאוט סורסינג שיושב במזרח. מה גם שנראה לי שהאשמה היא של חברת השילוח. אם יש לך חבר/מכר עורך דין, הייתי מבקש טובה שינסח וישלח מכתב לחברת השילוח. אני מבין שזה לא כיף לקבל את הקנייה שלך במצב כזה, אבל בכל זאת הייתי בודק אם אכן יש נזק אמיתי מעבר לאסטתי. אם אין, הייתי בולע את הגלולה ולומד עם מי לא לעבוד להבא.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני לא הצלחתי להבין מהכתוב האם המחשב עובד או לא.

רשמת שהוא חטף נזק רציני אבל נדלק ומגיב, אז איפה הנזק פה? ייתכן ובעתיד תחווה בעיות בגלל קורוזיה,

השאלה באיזה מצב הוא עכשיו, ואם אתה יכול לפתוח אותו על מנת לאבחן בעין אם נראה שיש רטיבות ברכיבים הפנימיים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תודה לכולם על התגובות! בקשר ללצלם את פתיחת החבילה - כנראה שאאמץ את זה מעכשיו.ֿ

מאכזב לשמוע על השירות שאתם אומרים שכנראה לא קיים. נחכה לתגובות מכל מי ששלחתי אליו מייל ונראה איך הסיפור יתקדם.

אני לא הצלחתי להבין מהכתוב האם המחשב עובד או לא.

רשמת שהוא חטף נזק רציני אבל נדלק ומגיב, אז איפה הנזק פה? ייתכן ובעתיד תחווה בעיות בגלל קורוזיה,

השאלה באיזה מצב הוא עכשיו, ואם אתה יכול לפתוח אותו על מנת לאבחן בעין אם נראה שיש רטיבות ברכיבים הפנימיים.

את ההודעה הזו אני מקליד ממנו ככה שהוא עובד אבל זה נראה לי מגוחך לשאול איפה הנזק על מחשב שעבר טבילה במים גם אם הוא עובד ונדלק. אין פה ״ייתכן ובעתיד אני אחווה בעיות בגלל קורוזיה״ - אני בוודאות אחווה בעיות בגלל קורוזיה כי מדובר על מוצר אלקטרוני שאין לו שום עמידות למים ועבר חתיכת מקלחת.

בוא נשאל שאלה אחרת - במידה והאיימק שלך היה עומד בגשם במשך יום שלם בתוך הקופסא שלו והיית מגלה על זה בדיעבד כשהוא היה נמסר לך, למרות שהוא מתפקד מעולה ונדלק, היית שמח לקבל אותו ולטעון שאין נזק? כי אני לא ואני ממש לא מתכוון שהאחריות תיפול עליי במידה והוא ימות לי בעוד יום/שבוע/חודש בגלל רשלנות של חברת השילוח.

בכל מקרה אין לי אפשרות לפתוח אותו, צריך מברג pentalobe מיוחד (damn you, apple) שלצערי אין לי.

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

במידה ועוד לא עשית את זה- קנה לך כמה קילו של אורז ותן למחשב לשבת שם איזה יום יומיים. אפשר גם חבילה של סופי לחות מהסוג שיש בקופסאות של נעליים חדשות. בכל מקרה, תיצור איזושהי סביבת לחות נמוכה שתאפשר למים שעוד לכודים בפנים להתאדות.

את הקורוזיה שתבוא זה אולי לא יפתור ב 100%, אבל כנראה יעכב את ההגעה שלה.

מלכישוע- בתקנון כל חברות המשלוחים אי פעם רשום שקבלת החבילה היא אישור שמבחינתך מצב החבילה החיצוני תקין ולא נגרם לה נזק ע"י חברת המשלוחים.

פורסם

GCX מעבירים את החבילות לחברת שילוח חיצונית, (באיזור המרכז אלה בדר"כ בר משלוחים), ולדעתי התלונות צריכות להיות מופנות לחברת השילוח שהביאה את החבילה בפועל.

במקרים שיצא לי להשתמש בGCX הם דווקא היו בסדר וניסו לעזור כשפניתי אליהם במייל בנוגע למשלוח מסויים.

פורסם

התלונות צריכות להיות מופנות מול GCX ולא קבלני המשנה שלה - שהיא תשבור את הראש מול מי שהיא רוצה.

נפלאותיה של החברה הזאת שלוקחת עמלה של חברת שילוח ישיר ומתנהלת באיטיות כמו של דואר ישראל מוכרות היטב.

פורסם
GCX מעבירים את החבילות לחברת שילוח חיצונית, (באיזור המרכז אלה בדר"כ בר משלוחים), ולדעתי התלונות צריכות להיות מופנות לחברת השילוח שהביאה את החבילה בפועל.

במקרים שיצא לי להשתמש בGCX הם דווקא היו בסדר וניסו לעזור כשפניתי אליהם במייל בנוגע למשלוח מסויים.

בקשר למיקור חוץ שלהם אתה צודק - כל פעם שהזמנתי מהם החבילה הגיעה עם ספק אחר. בנובמבר שעבר עם באזר, לפני כמה שבועות עם בר הפצה ובמקרה של החבילה הספציפית הזו עם דואר שליחים של דואר ישראל המהולל.

בקשר לטענות שלי כלפי GCX - הם קיבלו ממני את הכסף על המשלוח, משמע הם אחראיים עליו. שיעבדו עם מי שהם רוצים, כל עוד החבילה שלי לא הגיעה כמו שהיא הייתה צריכה להגיע הם צריכים לתת את הדין.

העניין המרכזי כאן הוא שהחבילה שלי שוחררה מהמכס ביום רביעי והיא הגיעה אליי שבוע אחרי. לפי מספר המעקב של ארמקס במשך כל השבוע הזה היא עמדה במחסן עד אותו היום שהיא הועברה ל״Delivery Office" - משמע שאו שהחבילה אוכסנה במשך שבוע בתוך מחסן פתוח או שבמהלך ההעברה שלה לספק החיצוני (במקרה שלנו דואר ישראל) החבילה עמדה בחוץ בגשם.

בקיצור בשני המקרים יש כאן התנהלות לא תקינה

בקשר לשירות לקוחות של GCX - זאת הפיקציה הכי גדולה שנתקלתי בה עד היום. אף אחד לא עונה במספר שמצויין באתר, בקריאף שהם חברת האם לא יודעים לתת לי איש קשר או לעזור לי עם הבעיה והמייל ששלחתי לשירות לקוחות עוד לא נענה.

התלונות צריכות להיות מופנות מול GCX ולא קבלני המשנה שלה - שהיא תשבור את הראש מול מי שהיא רוצה.

נפלאותיה של החברה הזאת שלוקחת עמלה של חברת שילוח ישיר ומתנהלת באיטיות כמו של דואר ישראל מוכרות היטב.

לגמרי

בכל מקרה המוכר יצר איתי קשר ועדכן אותי שאיביי יצרו איתי קשר בימים הקרובים. החבילה הייתה מבוטחת במסגרת הGlobal Shipping Program, אעדכן כשתהיה התפתחות

פורסם
לצערי לא הייתי בונה על איביי יותר מדי. השירות שלהם פח.

מקרה שקרה לי. לפני 3-4 חודשים הזמנתי בקר טמפרטורה דיגיטלי באיביי. הוא היה אמור להגיע תוך חודש.

אחרי חודש פתחתי קייס שהוא עדיין לא הגיע. אחרי שבוע מקבלים תזכורת מאיביי לעדכן את הקייס, האם נפתר או לא.

אני מנסה לעשות לוג אין ומגלה שלא היוזר, המייל או הסיסמא עובדים. מנסה לשחזר סיסמא, אבל זה דורש מייל, וגם המייל לא מזוהה. עניתי למייל של הקייס שנשלח אליי, ואני מקבל תשובה לפנות לשירות לקוחות דרך האתר. עונה בחזרה שאני לא יכול, כי זה דורש לוג אין וזאת בדיוק הבעיה. קיבלתי עוד מייל תשובה אחד עם מדריך מטופש איך לפנות לשירות לקוחות דרך האתר, שכמובן כולל בתוכו לוג אין. עניתי שוב למייל, שום תגובה. ניסיתי עוד פעמיים, שום תגובה. וכל זה מתנהל בתוך כתובת המייל שהזנתי כשנרשמתי לאיביי ומשום מה לא מזוהה. זו הסיבה שאני לא אזמין יותר כלום באיביי.

בקיצור, אני לא הייתי בונה על איביי יותר מדי, עושה רושם שזה אאוט סורסינג שיושב במזרח. מה גם שנראה לי שהאשמה היא של חברת השילוח. אם יש לך חבר/מכר עורך דין, הייתי מבקש טובה שינסח וישלח מכתב לחברת השילוח. אני מבין שזה לא כיף לקבל את הקנייה שלך במצב כזה, אבל בכל זאת הייתי בודק אם אכן יש נזק אמיתי מעבר לאסטתי. אם אין, הייתי בולע את הגלולה ולומד עם מי לא לעבוד להבא.

אתה לא תחסר לאיבי, אל דאגה

פורסם

בקשר לשירות לקוחות של GCX - זאת הפיקציה הכי גדולה שנתקלתי בה עד היום. אף אחד לא עונה במספר שמצויין באתר, בקריאף שהם חברת האם לא יודעים לתת לי איש קשר או לעזור לי עם הבעיה והמייל ששלחתי לשירות לקוחות עוד לא נענה.

בנוסף למייל ששלחת, תנסה לשלוח גם לכתובות האלה:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

בהצלחה.

פורסם

לא ארמקס ולא GCX הם הבעיה.

הבעיה היא החברה האמריקאית שמקבלנת לאיביי את המשלוחים.

הם לוקחים חבילה ארוזה כהלכה, פותחים, מפרקים ומדביקים הכל מחדש בצורה שהכי תשתלם להם למשלוח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...