Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי מאלבר הצעות לקנייה של קיה פורטה

1. 107K קילומטר עם פגיעה שולית בשלדה מצ"ב טופס הבדיקה אשמח לעזרה האם קריטי? הבדיקה נעשתה בפברואר שנה שעברה, נראה לי המון זמן.. (אני מתכוון לקחת אותה לבדיקה עצמאית בכל מקרה)

2. 131K עם בדיקה יותר נקייה

ההפרש לטובת האפשרות הראשונה היא של כ 4000 ש"ח

האם כדאי לקחת את הסיכון על האופציה הראשונה?

kia.jpg

פורסם

1. יש לי הרגשה שכשתעשה בדיקה משל עצמך, זה לא יהיה שולי כלל וכלל. תחסוך לעצמך 500 שקל ותוותר על הרכב הראשון.

2. 131 אלף ב-4 שנים זה המון. עם עבר ליסינג,רכב כזה לא שוה יותר מ-35 אלף

פורסם

לא מבין כיצד הסקת כי המשמעות הינה שולית, בעוד אפילו הבדיקה של חברת הליסינג מציינת כי מדובר במשמעות גבוהה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מצטרף להמלצות חברים לעבור הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התחלה טובה אך כמובן תבצע בדיקה משלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין. אותם סעיפים לגבי בלאי גיר. [דיסקיות, שמן כהה...].

התוכנה האוטומטית, שמדפיסה את הפלט, לא יכולה "לגוון" קצת?

132000 ק"ם ב-4 שנים? ליסינג במלוא מובן המילה.

עכשיו ברצינות, אל תשכח שהמחיר צריך להיות בהתאם...

• תוכן חדש...