Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכוונה שלי הייתה שעכשיו ממש כמה דקות לפניך או אחריך הייתי באותו מסלול... אני אעלה את הסרטון מחר כנראה.

פורסם

בנתיים הכביש הזה פותר את הבעיה רק למי שגר בהרצליה פיתוח או רעננה.

לכפר סבא יהיו עדין פקקים עד שיפתחו את הגשר מעל כביש 4.

עוד בעיה זה כביש 2 עם הפקקים שמתחילים כל פעם מאיזור געש עד תל אביב, גם את זה הקטע העתידי של כביש 531 אמור לפתור.

עוד בעיה ש-531 אמור לפתור זה הגעה נוחה מכביש 6 לשכונות הדרומיות של נתניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הבעיה העיקרית של הכביש - מי שרוצה להתחבר לכביש 4 צריך להיכנס לשיקוע של כפר-סבא ולהזדחל בפקק של נתיב האבות. ממה שהבנתי לא צפוי פתרון לזה גם אחרי שייפתח צומת רעננה מרכז החדש בסוף 2017, אלא רק כמה שנים לאחר מכן כאשר תבוצע הפרדה כלשהי של הצומת. לנוסעים מגוש-דן צפונה למערב רעננה לעומת זאת - בשורה של ממש כבר עכשיו.

זו גם המסקנה שלי מיום חמישי האחרון.

יותר מזה- כנראה שפספסתי שם משהו, כי מצאתי את עצמי בתוך כפ"ס, ונאלצתי לצאת חזרה ל-4 בכ"ס רעננה מרכז.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אף כביש חדש לא פתר ולא יפתור בעיה של פקקים. מקסימום הם יתמתנו למשך שנה שנתיים - ואז יחזרו כמו גדולים.

מקווה לתחבורה ציבורית טובה (נוסע כל יום לעבודה בתחבורה ציבורית ונהנה מכל רגע) שתוכל להוות אלטרנטיבה לרכב הפרטי לאחוז גדול מהעובדים בארץ. ואז, מי שירצה לעמוד בפקקים ברכב - בעיה שלו.

• תוכן חדש...